Karburátor 32 DDSR - nedrží volnoběh
Autor |
Zpráva |
Dyno
|
Karburátor 32 DDSR - nedrží volnoběh
Zdravím, nevím jestli mi tady dokáže někdo poradit..ale zkusím, protože sám o něm vím docela prd
Jel jsem a přejel dvě větší díry, když jsem zastavil, zjistil jsem že mi nedrží volnoběh a mrtě to začlo střílet do výfuku (svíčky ale pěkně cihlová barva).
Když dám víc plynu,tak to jede naprosto bez problémů, jenom ten volnoběh, jakoby tam něco bylo přicpané nebo se tam něco uvolnilo. Ale co? Předtím naprosto vše vpořádku.
Takže karb šel ven, odšrouboval jsem a vyčistil všechno co jsem viděl, ale nepomohlo nic. Spíš bych možná potřeboval poradit na co se zaměřit nebo tak něco...nebo rozkresléní karbu DDSR by taky pomohlo.
Ted tam mám SEDR a vše vpořádku,takže motorem nebo elektrikou to není.
Zkuste něco poradit...nějaké tipy?
_________________ Škoda 105 (motor 120;136)
|
19.4.09, 11:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Je to určitě karbem?
|
19.4.09, 11:45 |
|
|
Dyno
|
fatal píše: Je to určitě karbem?
Taky jsem si říkal jestli to není třeba uvolněný rozdělovač nebo tak něco,ale ne. Říkám nasadil jsem tam SEDR a vše v naprostém normálu, takže chyba karbu (DDSR).
To je aji na něm poznat, prostě dokud je klapka málo otevřená a nepřejde to na vyšší stupen nebo dokud nestříkne injektor tak to chcípá, nejde tam benzín.
Možná si říkám něco s plovákem, protože někdy když jsem stál čumákem nahoru po delší jízdě, tak to aji volnoběh drželo, ale nepravidelně.
|
19.4.09, 12:14 |
|
|
patrik-hp
|
Pokud ti nejde volnoběh,koukni na okruh volnoběhu ...na el. jehlu a průchodnost trysek a vzdušníků...
|
19.4.09, 15:50 |
|
|
Peter50kw
|
Na SEDRi su zboku take zaslepky a pod nimi volnobezne trysky - sprava pre 1. a zlava pre 2. stupen. Ak sa z nich jedna zapcha, motor chcipa na volnobeh. DDSR to velmi inak mat nebude.
|
19.4.09, 17:22 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
co to je ddrr ???
|
19.4.09, 18:11 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
karbec předchůdce sedru
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
19.4.09, 18:28 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
Sadra17 píše: karbec předchůdce sedru
to byl EDSR ne ?
|
19.4.09, 18:37 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
tak tenhle byl ještě před nim
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
19.4.09, 18:41 |
|
|
Ondras83
|
DDSR byli originál v eRku
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
19.4.09, 18:43 |
|
|
Dyno
|
patrik-hp píše: Pokud ti nejde volnoběh,koukni na okruh volnoběhu ...na el. jehlu a průchodnost trysek a vzdušníků...
No děkuju, to vím taky, ale kde je okruh volnoběhu,? A všechno co jsem viděl, jsem zkontroloval a pročistil. DDSR elmag. volnoběžný ventil nemá.
A DDSR se osazoval do 110R a možná aji ještě do jiných strojů, je to takový malý český weber, který se dá pěkně vymazlit.
|
19.4.09, 18:58 |
|
|
patrik-hp
|
Dyno píše: patrik-hp píše: Pokud ti nejde volnoběh,koukni na okruh volnoběhu ...na el. jehlu a průchodnost trysek a vzdušníků... No děkuju, to vím taky, ale kde je okruh volnoběhu,? A všechno co jsem viděl, jsem zkontroloval a pročistil. DDSR elmag. volnoběžný ventil nemá. A DDSR se osazoval do 110R a možná aji ještě do jiných strojů, je to takový malý český weber, který se dá pěkně vymazlit.
O.K.nemá jehlu...No tak bez ní...kdo hledá okruh,najde ho ...Jj viděl jsem ho jednou v životě prej docela poruchovej a žravej proto se ani moc nevyráběl.Ale jako pěknej je...Má hezkej design Znám borce co ho má úplně nový...ale pouze ve vitríně Dej tomu dávku z kompresoru,všecky zátky dej dopryč jestli to nějaký má a foukej...né hubou,kompresorem pak dej vědět...Jestli se to nezmění,koukni jestli ti nespadl předstih,odtrh,podtlak.atd...nastav....
|
19.4.09, 19:48 |
|
|
Dyno
|
patrik-hp píše: Dyno píše: patrik-hp píše: Pokud ti nejde volnoběh,koukni na okruh volnoběhu ...na el. jehlu a průchodnost trysek a vzdušníků... No děkuju, to vím taky, ale kde je okruh volnoběhu,? A všechno co jsem viděl, jsem zkontroloval a pročistil. DDSR elmag. volnoběžný ventil nemá. A DDSR se osazoval do 110R a možná aji ještě do jiných strojů, je to takový malý český weber, který se dá pěkně vymazlit. O.K.nemá jehlu...No tak bez ní...kdo hledá okruh,najde ho ...Jj viděl jsem ho jednou v životě prej docela poruchovej a žravej proto se ani moc nevyráběl.Ale jako pěknej je...Má hezkej design Znám borce co ho má úplně nový...ale pouze ve vitríně Dej tomu dávku z kompresoru,všecky zátky dej dopryč jestli to nějaký má a foukej...né hubou,kompresorem pak dej vědět...Jestli se to nezmění,koukni jestli ti nespadl předstih,odtrh,podtlak.atd...nastav....
Nee hubou, kompresorem... si mě dostal teda, málem pod stůl. Jj okruh si najdu, jen sem to zkusil, třeba někdo má víc zkušeností a už se s tím setkal, rozumíš... Jak vidím nezbývá než zkoušet.
A víš jak, u karbu jde hlavně o ten design.
|
19.4.09, 20:03 |
|
|
patrik-hp
|
|
19.4.09, 20:27 |
|
|
Ondras83
|