Autor |
Zpráva |
Jiri
|
Gemini píše: pokial mas motor studeny, jednotka dava viac paliva ako ked je motor zohriaty....ak to chces osidit, tak uprav odpor cidla teploty motoru ako keby mal 90 stup. C
uz sem to resil nekolikrat....kdyz jsem to zkousel bez vetraku zahrivalo se to hned...s vetrakem se to nezahreje jak sem to zkousel v zime tak se to zahralo asi na 50 a tak za pul hodiny....ale cidlo je v poradku teplotu ukazuje a presto me do pameti zavad skace chyba ze teplota je mimo...a pritom normalne cidlo ukazuje....pripada mit o jako by jednotka vedela za jakou dobu se to ma zahrat a pokud to je mimo napsie se tam chyba...musi to se udelat regulace chazeni...bud ta spojka z klimy...ta je idealni ale je potreba pak zvlast el ventilator na topeni.....idealni kombinace.....v nouzi...casve rychlejsi proste jen privru necim vzduch..ale bude leto takze za jizdy myslim ze se to zahrivat bude dobre...ted reim ten hall momentalne
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
25.5.09, 16:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
speedman
Tydýt
|
Jiri píše: vsak me to pali co 180 stupnu dvakrat tolik otacek nemuzu mit kdyz bmm ma omezovac na seti tisicich tak pak budu mit tri a to nikam nedojedu...a propojit je nemuzu u ctyrtaktu je jedno kdyz skoci jiskra kdyz motor jde do vyfuky tady u dvoutaktu to udelat nemuzu protoze to zaroven prepousti novou smes na pist takze by to akorat strelilo do vyfuku a nic...musel by se tam pridaj jeste jeden snimyc a nejaky obvod...no a ten by dostaval kazdou pul otacku signal z RJ...tak jak to je ted akorat by to rozdeloval tak bay palila jedno jedna civka a podruhe druha.....v podstade bych vyropbil elektronicky rozdelovac...ne ten co tam mam ted..stejny princim jen ted rozdeloju az vysokonapetove vedeni rozdelovac ma tady stejne otacky kliky......ne jak u 4t polovinu tak to sprav jak to maju spravene karosi prerobene na plin...tie maju jedno čidlo na žotrvačniku a 6 na prevodovke stihto 6 čidiel ťi idu kable do sviečok a šlape to.....a ti by si to mal ešťe jednoduchšie stači ly by ťi dva pliešky ktore sa v spravnej polohe dotknu a hodia iskru
_________________ škoda 120M=zošrotované...teraz šetrím na Fačko
|
26.5.09, 13:19 |
|
|
Jiri
|
tohle rozdeleni jisker zatim neni podstatne....motor pobezi stejne jak s klasickym rozdelovacem tak i s elektronickym rozdelenim impulsu....pro momentalni jizdni zkousky je doresen kalsicky rozdelovac je primo na klice zadne rozvodak tam nebude....maximalne mam strach ze rozdelovac bude drhnout o kolo pri plnem rejdu....coz na zkusebni jizdy vadit nebude....dalsi problem jak uz bylo napsano je dole..a pujde na nej voda...je udelan tak ze je dole simering a pod vicko pujde O krouzek takze dovnitr se voda nedostane...ale dobre reseni to nei..vim o tom..takze pokud motor takhle bude slapat a bude to jezdit tak se vyresi elektronicke rozdeleni signalu pro dve zapalovaci trafa premyslel jsem i ze bych od toho trafa rozdelil ten zesilovac a pak to samotne trafo a dal dve trafa az za zesilovac tam by pak stacil asi nejaky tranzistorovy spinac....aby proste pul otacky bylo jedno a druhe pul otacky druhe
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
26.5.09, 20:35 |
|
|
Jiri
|
tak mam darecek doma potrebuju radu kde nekde v okoli svitavska prebrusuji valce...mam pisty ty si dodam jen potrebuju prevrtat a nabrousit valce....vim o letovicich dela se tam jeste neco...nevite nekdo...dik za rady Jirka
|
6.6.09, 16:56 |
|
|
Jiri
|
Tak tady to mam nevedel by teda nekdo kde to nechat prebrousit...obsah bude ted o 40ccm vetsi
|
7.6.09, 10:49 |
|
|
škodař
|
nějakej známej od spolužáka dělá za dvě kila jeden válec co jsem slyšel dělá to dost přesně s minimálníma tolerancema respektive na přesnou míru a má hodně pěknej povrch co mi spolužák říkal že se ani zajíždět nemusí ale nezdá se mi to ale stejně jsem pro tebe daleko a pokud budeš zvyšovat vrtání musíš to nejdřív nahrubovat na soustruhu
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
7.6.09, 11:34 |
|
|
Jiri
|
škodař píše: nějakej známej od spolužáka dělá za dvě kila jeden válec co jsem slyšel dělá to dost přesně s minimálníma tolerancema respektive na přesnou míru a má hodně pěknej povrch co mi spolužák říkal že se ani zajíždět nemusí ale nezdá se mi to ale stejně jsem pro tebe daleko a pokud budeš zvyšovat vrtání musíš to nejdřív nahrubovat na soustruhu
no prevrtat to musi tak predpokladam ze kdyz to nekdo vybrousi tak umi i vrtat ..zkusim zjistit ty letovice
|
7.6.09, 11:53 |
|
|
škodař
|
Jiri píše: škodař píše: nějakej známej od spolužáka dělá za dvě kila jeden válec co jsem slyšel dělá to dost přesně s minimálníma tolerancema respektive na přesnou míru a má hodně pěknej povrch co mi spolužák říkal že se ani zajíždět nemusí ale nezdá se mi to ale stejně jsem pro tebe daleko a pokud budeš zvyšovat vrtání musíš to nejdřív nahrubovat na soustruhu no prevrtat to musi tak predpokladam ze kdyz to nekdo vybrousi tak umi i vrtat ..zkusim zjistit ty letovice myslím že určitě já to myslel jako tak že pokud máš doma vybavení nebo nějakýho známího kterej to nachystá že bys to měl levnejc
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
|
7.6.09, 13:09 |
|
|
Jiri
|
no mam soustruh ale co vim tak by se takova dira mela delat nejlepe na jedno upnuti a nevim za co ybch ten valec upnul do soustruhu aby tu diru udelal v cele delce....rekly bych ze to prevrtaji nejakou vyrtavaci hlavou nebo necim takovym primo v masine kde to pak nabrousi na rozmer
|
7.6.09, 13:32 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
7.6.09, 15:22 |
|
|
Jiri
|
Sadra17 píše: http://sn.aukro.cz/item654561216_stavitelna_honovaci_hlava_na_valecky_valce.html můžeš i sám
no jo ale masinu na to mit ..ono i tak je na tom celem dost soustruzenych veci i frezka chybela obcas....tak se trochu brousilo felxou a pilovalo ..no vyvoj kazdeho motoru neco stoji
|
7.6.09, 16:11 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ted sem viděl snímač otáček na puntu 1.2 to je přesně to co potřebuješ kotouček spoju s řemenicí a snímač všechno je venku
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
26.6.09, 10:42 |
|
|
škodař
|
Sadra17 píše: http://sn.aukro.cz/item654561216_stavitelna_honovaci_hlava_na_valecky_valce.html můžeš i sám tohle má známí je to normálně na vrtačku pohoda stím dělal stím feldu dýzla dal noví kruhy a valí jak
ďas
|
26.6.09, 10:50 |
|
|
CROWACK
|
měl sem v letovicích v motorovce 250 a celkem ok, trvalo jim to ale tak měsíc...jo a materiál maj úplně nahovno, píst kruhy i čep co mi k tomu dali sem musel hodně daleko zahodit a koupit z ahry...(z pístu mi vyskákaly zámky, čep jsem chytil do kombinaček a zůstaly na něm pak mechanicky vytlačený drážky, neskutečný fakt)...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
26.6.09, 17:20 |
|
|
Jiri
|
škodař píše: Sadra17 píše: http://sn.aukro.cz/item654561216_stavitelna_honovaci_hlava_na_valecky_valce.html můžeš i sám tohle má známí je to normálně na vrtačku pohoda stím dělal stím feldu dýzla dal noví kruhy a valí jak ďas
to je neco na zacisteni akorat....ja to potrebuju prevrtat o tri milimetry
|
26.6.09, 20:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|