Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 23:50

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 otvirani 2 komory karburatoru SEDR 
Autor Zpráva
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
jistě každá komora má svuj akorát ted nevim z čeho ten karbec byl

13.6.09, 22:44
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Sadra17 píše:
jistě každá komora má svuj akorát ted nevim z čeho ten karbec byl

ten injektor je jen pri prudkem pridani plynu pokud nefunguje a slapes pomalu na plyn tak to taky jede...to pravy by asi resil ten muj napad ovladat to podtlakem ale ne v zavislosti na otackach pak jsou jeste karburatory kde klapky chodi obe stejne...ale to uz je to same co jedna velka

14.6.09, 10:09
Profil ICQ

Příspěvek 
tak většina týmů to má a každej tomu prdne a valí to možná je to tím že ten motor jede bez zátěže a když se tam dostane voda tak než ju to začně tlačit do první čtvrtiny drvního béčka tak to jede s malím odporem zkusím to nějak pořešit podle návodu a uvidíme pak písnu jak to dopadlo :oops:

Včelař

Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!

14.6.09, 10:26
Profil ICQ
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
když už je to tady nechcete někdo toho mojeho webra ? z renaulta 1,4 ?

14.6.09, 10:29
Profil ICQ

Příspěvek 
škodař píše:
chci tohle dělat na hasickém stroji upravený motor ostře upravenej karb tou dírou jaks psal mě to zaskočilo dnes možná to je trochu jiný na upraveným a neupraveným motoru no... 8) tak držte palce jak to budu vyrábět:D

Jakákoliv díra,je sic chvilková zato naprostá ztráta výkonu,ten co to dělal a tady to ventiloval v roce 2006,byl asi hadrovej panák,kterýmu nevadilo,že se v autě mrdlá,jako poděs jen kvuli jeho vynálezu a že ta díra je vlastně nula výkonu :D ....Odstraň pružinu zezhora a dej dvojitou dospod pod membránu ovládání druhé komory.Je to hned,je to plynulé a funguje to... :wink: Ale bylo by na místě taky palborovat se vzdušníky a tryskama,pokud tam jsou tedy nějaký úpravy...Lehce uber na vzdušníku a přidej na trysce...přidej předstih na hranici klepání,pak stopky,zvon do rybníka,někdo ke stříkačce a jedem :wink: Někdo takhle tráví celej výkend a hraje si s rozdělovačem,a karburátorem...a i vačkama .. :)

14.6.09, 11:46

Příspěvek 
patrik-hp píše:
škodař píše:
chci tohle dělat na hasickém stroji upravený motor ostře upravenej karb tou dírou jaks psal mě to zaskočilo dnes možná to je trochu jiný na upraveným a neupraveným motoru no... 8) tak držte palce jak to budu vyrábět:D

Jakákoliv díra,je sic chvilková zato naprostá ztráta výkonu,ten co to dělal a tady to ventiloval v roce 2006,byl asi hadrovej panák,kterýmu nevadilo,že se v autě mrdlá,jako poděs jen kvuli jeho vynálezu a že ta díra je vlastně nula výkonu :D ....Odstraň pružinu zezhora a dej dvojitou dospod pod membránu ovládání druhé komory.Je to hned,je to plynulé a funguje to... :wink: Ale bylo by na místě taky palborovat se vzdušníky a tryskama,pokud tam jsou tedy nějaký úpravy...Lehce uber na vzdušníku a přidej na trysce...přidej předstih na hranici klepání,pak stopky,zvon do rybníka,někdo ke stříkačce a jedem :wink: Někdo takhle tráví celej výkend a hraje si s rozdělovačem,a karburátorem...a i vačkama .. :)
ono je to upravovaný a jede to dost dobře ale chci to zkusit za zkoušku nic nedám u to mám hotoví trošku jsem to zjednodušil pak nahodím foto bylo to pět minut přemýšlení a 15minut konstrukce když to sečtu i se svařováním který se mi povedlo až na po třetí tak jsem jsem chtěl :oops:

Včelař

Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!

15.6.09, 21:36
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3