Autor |
Zpráva |
Jiri
|
ja se tesim az to uvidim... ale treba na autoskolackem facku sme meli dva vetraky a vesli se tam taky
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
21.6.09, 21:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
michale, a co takhle vyndat tenhle velkej větrák a dát tam dva normální?...mě totiž pořád příde, že tam chceš nechat tenhle velkej a k němu se už nic nevejde...no tak dva malý a jeto hned ne?
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
21.6.09, 21:25 |
|
|
michalkatka
|
Ondras83 píše: michale, a co takhle vyndat tenhle velkej větrák a dát tam dva normální?...mě totiž pořád příde, že tam chceš nechat tenhle velkej a k němu se už nic nevejde...no tak dva malý a jeto hned ne?
DO riti koľko krát mám opakovať že dva vedľa seba sa vôjdu jedine na ten väčší chladič mne sa tam ten väčší chladič nevôjde, pôvodne som chcel dať dva klasické vedľa seba ale nevojde sa mi to tam
dva vetráky boli na Favach do trópov a niektorých Formanoch po 94, ale s väčším chladičom
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
21.6.09, 21:33 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
michalkatka píše: Ondras83 píše: michale, a co takhle vyndat tenhle velkej větrák a dát tam dva normální?...mě totiž pořád příde, že tam chceš nechat tenhle velkej a k němu se už nic nevejde...no tak dva malý a jeto hned ne? DO riti koľko krát mám opakovať že dva vedľa seba sa vôjdu jedine na ten väčší chladič mne sa tam ten väčší chladič nevôjde, pôvodne som chcel dať dva klasické vedľa seba ale nevojde sa mi to tam dva vetráky boli na Favach do trópov a niektorých Formanoch po 94, ale s väčším chladičom
tak ho do riti narvi před chladič miloš
|
21.6.09, 21:35 |
|
|
michalkatka
|
slovacek.milos píše: tak ho do riti narvi před chladič miloš
tesne pred klimachladičom je výstuha, tam mám asi 2cm, taký vetrák neexistuje, ale aj toto som už písal
|
21.6.09, 21:38 |
|
|
Jiri
|
tak ty ventilatory by zase nemusely kryt celou plochu chladice kdyz by kousek presahovaly...ale nevim nevidel sem..na tom favu v autoskole byly opravdu dva..a chladic bych rekl ze normalni....pochybuju ze by tam nekdo daval neco jineho....byly tam dva vetraky kvuli castym jizdam po meste ...couvani a tak..
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
21.6.09, 21:44 |
|
|
michalkatka
|
Jiri píše: tak ty ventilatory by zase nemusely kryt celou plochu chladice kdyz by kousek presahovaly...ale nevim nevidel sem..na tom favu v autoskole byly opravdu dva..a chladic bych rekl ze normalni....pochybuju ze by tam nekdo daval neco jineho....byly tam dva vetraky kvuli castym jizdam po meste ...couvani a tak..
nevôjdu sa dva, s jednej strany zavadzia vývod na expanzku a s druhej termospínač, a neviem či by mi aj kompressor nebúchal do toho plechu...
|
21.6.09, 21:51 |
|
|
ferrari
|
kwiko píše: Myslim ze najst vykonnejsi ventilator z nejakeho auta nebude az taky problem.
Tiež by som povedal...a, vodnú pumpu máš OK? Lebo keď to robí iba na voľnobeh...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
22.6.09, 06:01 |
|
|
michalkatka
|
ferrari píše: Tiež by som povedal...a, vodnú pumpu máš OK? Lebo keď to robí iba na voľnobeh...
iba na voľnobeh pri zapnutej klíme, keď vzduch ktorý ide na vodný chladič je ohrievaný ešte klimachladičom...
|
22.6.09, 08:04 |
|
|
Ondras83
|
no tak tam prostě flákni ten radiátor dolů, ten plech prostříhej, udělej žebrování tak, aby to přivádělo vzduch na chladič, nebo na něj přidělej nějakej menší z motorky (vodotěsnej) no a 2-3 litry navíc tě nezabijou...
jinak nevim, jak se do fáva do tropů moh vejít a do tvýho ne ...
co k tomuhle velkýmu dát ještě nějakej motocyklovej větrák?...
|
22.6.09, 20:16 |
|
|
michalkatka
|
Ondras83 píše: no tak tam prostě flákni ten radiátor dolů, ten plech prostříhej, udělej žebrování tak, aby to přivádělo vzduch na chladič, nebo na něj přidělej nějakej menší z motorky (vodotěsnej) no a 2-3 litry navíc tě nezabijou... jinak nevim, jak se do fáva do tropů moh vejít a do tvýho ne ... co k tomuhle velkýmu dát ještě nějakej motocyklovej větrák?...
ono je to teraz taký hybrid, na Fava do trópov boli väčšie chladiče a dva ventilátory, ale boli bez klímy, s klímou boli tie ventilátory čo mám ja, ale chladič klímy bol úplne iný, taký čo má kwiko pre felmana, ten je menší a je vlastne namontovaný priamo na chladiči a je veľký ako chladič, to isté sa používalo aj v prvých feldách s klímou, ale tam už bola iná konzola na kompresor a alternátor, ja som zohnal klimachladič s feldy po facelifte, a ten je podstatne väčší.
vidím že budem musieť vymyslieť niečo sám, moc to nechcem dávať dolu...
|
22.6.09, 20:39 |
|
|
Ondras83
|
a nebo tam udělat nějakej plech (tak jak to má felda origo) no a hnát všechen vzduch jenom přes větrák a uvidíš, že se to uchladí
|
22.6.09, 20:45 |
|
|
michalkatka
|
Ondras83 píše: a nebo tam udělat nějakej plech (tak jak to má felda origo) no a hnát všechen vzduch jenom přes větrák a uvidíš, že se to uchladí
pohrávam sa s myšlienkou na ešte jeden ventilátor, vedľa toho veľkého, ale musel by byť menší....
|
22.6.09, 20:49 |
|
|
patrik-hp
|
|
22.6.09, 21:24 |
|
|
kwiko
|
Ak si spomeniem kde je, mozeme to tam na par dni nahodit...
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
22.6.09, 22:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|