Autor |
Zpráva |
scorpik
|
Cuká!
Mám škodu 105L(1986). Posledních 100 km sleduju, že když mám nízké otáčky a přidám plyn, že začne hrozně cukat. Příklad: Jedu na dvojku do kopce 25 km/h, přidám plyn a začne cukat, po rozjetí na 35-40 a zvýšení otáček cukat přestane.Dělá to u všech rychlostnch stupnů. Nemohou to být svíčky? už jsem je 15 000 km neměnil.
|
2.7.09, 00:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Svíčky by to asi mohly být, zkus je vyměnit, zas tak velká investice to není a je lepší vyměnit dříve než pozdě. Pak uvidíš, buď to přestane nebo ne.
|
2.7.09, 06:09 |
|
|
Jamalek
|
rozdelovac....skus nove vyko...
|
2.7.09, 19:29 |
|
|
ferrari
|
Skús len pekne najprv tie sviečky...ale ja som skôr mával opačný problém a síce keď odchádzali sviečky, tak bol problém skôr vo vysokých otáčkach...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
2.7.09, 20:08 |
|
|
patrik-hp
|
Kup kabely,víčko,dej nový svíce a máš klid...
|
2.7.09, 23:05 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a co palec v rotdělovači vem ho do ruky třeba ti tam lítá jen tak půl otáčky miloš
|
3.7.09, 06:42 |
|
|
scorpik
|
slovacek.milos píše: a co palec v rotdělovači vem ho do ruky třeba ti tam lítá jen tak půl otáčky miloš
Zázračným způsobem to včera přestalo dělat.... zajímavé
|
3.7.09, 12:04 |
|
|
michalkatka
|
scorpik píše: slovacek.milos píše: a co palec v rotdělovači vem ho do ruky třeba ti tam lítá jen tak půl otáčky miloš Zázračným způsobem to včera přestalo dělat.... zajímavé
žeby prestalo pršať
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
3.7.09, 19:55 |
|
|
varok
|
Mě to pár dní taky dělá, ale mám BMM. Nevíte prosím, co s tím? Svíčky, víčko rozdělovače, nebo palec? Prostě při nízkých otáčkách hrozně škube a při vyšších přestane.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
3.7.09, 20:30 |
|
|
michalkatka
|
varok píše: Mě to pár dní taky dělá, ale mám BMM. Nevíte prosím, co s tím? Svíčky, víčko rozdělovače, nebo palec? Prostě při nízkých otáčkách hrozně škube a při vyšších přestane.
to by mohli tiež robiť tie sviečky, alebo zlý odpor VN káblov...
|
3.7.09, 20:43 |
|
|
Jamalek
|
vycko rozdelovace....skus jine...
|
4.7.09, 02:40 |
|
|
varok
|
Svíčky mám nové i kabely. Sice mi prodali kabely na karbecový typ, ale říkali mi v obchodě, že jsou univerzál, tak nevím. Je v tom rozdíl? Svíčky jsem zkoušel dát hodně studené, protože mám upravený motor, tak jsem to chtěl zkusit. Mají tam být 15 a já dal 14. Nejdříve to nedělalo a teď začalo, tak nevím. Už jsem psal v jiném tématu, že se je bojím pořádně dotáhnout, protože je to pořád nějaké měkké a bojím se, abych neserval závity. Jak poznám jestli jsou špatně dotáhlé svíčky? Mohl bych zkusit i vyměnit palec a víčko rozdělovače.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
4.7.09, 15:20 |
|
|
Capricorn
|
varok píše: Jak poznám jestli jsou špatně dotáhlé svíčky?
Někdo mi říkal že špatně dotažená svíčka se pozná tak že má závit mokrý od benzínu... což zní docela logicky.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
4.7.09, 15:29 |
|
|
varok
|
Aha, takže když zkusím vytáhnout svíčky a budou mít mokrý závit, tak je mám málo dotažené Já jsem teď dával nové, ale bál jsem se je více dotáhnout. Je to takové měkké dotažení. Bojím se abych nestrhl závity. U starého fáčka jsem dotáhl a byl tam odpor jako u šroubu. Tady u toho fáčka to ale jde vždycky dotáhnout jen trochu a pořád by to ještě jakoby chtělo. Jenže se bojím pořád dotahovat, abych to nepřehnal.
|
5.7.09, 18:40 |
|
|
michalkatka
|
varok píše: Aha, takže když zkusím vytáhnout svíčky a budou mít mokrý závit, tak je mám málo dotažené Já jsem teď dával nové, ale bál jsem se je více dotáhnout. Je to takové měkké dotažení. Bojím se abych nestrhl závity. U starého fáčka jsem dotáhl a byl tam odpor jako u šroubu. Tady u toho fáčka to ale jde vždycky dotáhnout jen trochu a pořád by to ještě jakoby chtělo. Jenže se bojím pořád dotahovat, abych to nepřehnal.
samozrejme doťahovať s citom, ale skúsim ti to ešte zopakovať...
nová sviečka má deformačnú podložku ktorá sa zatiahnutí deformuje takže pokiaľ je to mäkké tak zaťahuj, keď narazíš na odpor tak je to hotovo. z hlavy neviem, ale tá podložka sa deformuje myslím 1 otáčku - čo je 360°...
|
6.7.09, 06:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|