To vůbec není blbej dotaz! Já tam ty razítka neměl, a proto tady teď řeším tyhle problémy (viz výše). Jestli to ale nahrazuje revizní protokol, to nechám na někom jiném. Já už jsem prokázal, že se v těch papírech kolem LPG tak úplně neorientuji
Ad Miloš Sedláček:
Proč jsem jel na revizi o 2 měsíce dřív? Protože už mě k tomu nutily najeté kilometry. Navíc jsem chtěl vyřešit zlobení (nijak fatální) mého LPG zařízení, tak jsem to chtěl v AUTOmania spojit. Měl jsem obavu, že když se mi v tom bude vrtat někdo třetí, že to pak budou brát jako důvod k zneplatnění záruky. Takže jsem se objednal rovnou na obojí.
K tomu chlastání: Kdybych to měl fakt vyplavit z mozku, tak to bude stát víc, než ta Felicia. Není to snadné - tento pátek to bude rok, a pořád mě to dost... U nás v jižních Čechách totiž nepálíme doma načerno tolik jako ve Bzenci! A neříkejte, že ne, babička bydlí jižně od Hodonína a je to dost. A všichni mi tam říkají, že čím víc na sever, tím míň vína a víc kořalky. A taky mám strach, že když si na to vzpomenu po parou, že budu agresivní