Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 18:46

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 AUTOMANIA = špatná zkušenost 
Autor Zpráva

Příspěvek 
No a co bys chtěl? Ať ti do techničáku nafotí přesně jak co vypadá? Nebo ještě borůvkový koláč k tomu? Jestli je technikem provedena revize a je o ni zápis v tabulce , je to prostě plnohodnotná revize.

12.7.09, 18:46
Pspvek Reklama

Příspěvek 
gokralik píše:
No a co bys chtěl? Ať ti do techničáku nafotí přesně jak co vypadá? Nebo ještě borůvkový koláč k tomu? Jestli je technikem provedena revize a je o ni zápis v tabulce , je to prostě plnohodnotná revize.

Ja bych nic jineho nechtel, ale milos slovacek se tu ohani nejkym protokolem tak jsem chtel mit jistotu zda tu nevyjebal nekdo i se mnou :) nic vic :)

12.7.09, 19:03

Příspěvek 
To vůbec není blbej dotaz! Já tam ty razítka neměl, a proto tady teď řeším tyhle problémy (viz výše). Jestli to ale nahrazuje revizní protokol, to nechám na někom jiném. Já už jsem prokázal, že se v těch papírech kolem LPG tak úplně neorientuji :?

Ad Miloš Sedláček:
Proč jsem jel na revizi o 2 měsíce dřív? Protože už mě k tomu nutily najeté kilometry. Navíc jsem chtěl vyřešit zlobení (nijak fatální) mého LPG zařízení, tak jsem to chtěl v AUTOmania spojit. Měl jsem obavu, že když se mi v tom bude vrtat někdo třetí, že to pak budou brát jako důvod k zneplatnění záruky. Takže jsem se objednal rovnou na obojí.

K tomu chlastání: Kdybych to měl fakt vyplavit z mozku, tak to bude stát víc, než ta Felicia. Není to snadné - tento pátek to bude rok, a pořád mě to dost... U nás v jižních Čechách totiž nepálíme doma načerno tolik jako ve Bzenci! A neříkejte, že ne, babička bydlí jižně od Hodonína a je to dost. A všichni mi tam říkají, že čím víc na sever, tím míň vína a víc kořalky. A taky mám strach, že když si na to vzpomenu po parou, že budu agresivní :evil:

12.7.09, 19:31
Mistr mechanik

Příspěvek 
ire píše:
gokralik píše:

Ja bych nic jineho nechtel, ale milos slovacek se tu ohani nejkym protokolem tak jsem chtel mit jistotu zda tu nevyjebal nekdo i se mnou :) nic vic :)

já nevím co máš za papíry ale třeba nic, všechno ztraceno tak ti ten technik dá protokol o revizi s platností od do, nebo máš nějakou kartičku kde ti potvrdí platnost od do ale vždy musí vydat dva protokoly o revizi jeden založí druhý ti dá, ake máš prostě platnost od do razítko jméno a číslo revizáka a když ten protokol nemáš je u něj

dyt se to tu běžně řeší že se na to kašle na revizi se nejezdí až je to nutné před STK, tam de jen o to, že nesmí dojít k průseru nějaká ta rána nebo ohen je prostě potřeba si poradit

kdo si hraje s ohněm musí ho umět zkrotit :wink: miloš

12.7.09, 20:17
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3