|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
těsnění pod hlavou - favorit
Autor |
Zpráva |
Sotek
|
těsnění pod hlavou - favorit
nevíte někdo o nějkým dobrým mekánikovi z Kladna a blízkého okolí který by mi vyměnil těsnění pod hlavou na favoritovi ? někdo poctivý a né moc drahý a kdyby to stihl do konce týdne A asi by musel mít i matroš, sice vím co se mění a co bych musel koupit ale třeba se zjistí že mám prdlou hlavu a nebo něco okolo tak abych nekupoval zbytečně věci navíc apod. děkuji uctivě
|
13.7.09, 20:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Sotek
|
.....nechce se mi do té mé zrezlé šunky už tolik vrážet páč maximálně příští rok jde pod magnet, ale s přehřívaným motorem se jezdit nedá
|
13.7.09, 20:50 |
|
|
Ondras83
|
to zmákneš sám, tady na foru je hodně informací...stačí se tady dneska večer zdržet a pročítat a uvidíš
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
13.7.09, 20:51 |
|
|
Sotek
|
no hele, nemám momenťák, povolit šrouby od vejfuku je prý skoro vždy porod, nepoznám jestli je rovná hlava a po víkendu jsem vynervovaný z pokládání plovoučky alá Baumax a šroubování lišt na držáky který na tu lištu nebyly určený
|
13.7.09, 20:54 |
|
|
Ondras83
|
áááá..tu podlahu znám
no momenťák...to prostě utáhneš rukou, když máš pořádnej ořech do ráčny, tak ten vejfuk de povolit taky...
|
13.7.09, 20:59 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nejsem od kladna a navíc to bude mít nejspíš i propadlý vložky
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
13.7.09, 21:02 |
|
|
Ondras83
|
Sadra17 píše: nejsem od kladna a navíc to bude mít nejspíš i propadlý vložky
no tak dá měděný kroužky nahoru na vložky...
|
13.7.09, 21:03 |
|
|
Sotek
|
myslim že mě nepřesvědčíš, už takhle jsem jednou si věřil že zvládnu vyměnit brzdy, předek šel krásně, ale zadek byl průser a potom co jsem urval odvzďušnovací šroub jsem odhopsal bez brzd do servisu
|
13.7.09, 21:04 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Ondras83 píše: Sadra17 píše: nejsem od kladna a navíc to bude mít nejspíš i propadlý vložky no tak dá měděný kroužky nahoru na vložky...
prasečina
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
13.7.09, 21:06 |
|
|
Sotek
|
Sadra17 píše: nejsem od kladna a navíc to bude mít nejspíš i propadlý vložky
no právě, a co jsem slyšel tak pokud to bude propadlý tak výměna těsnění nemusí pomoct a bude to vařit stejně pokud se vložky neudělaj....
|
13.7.09, 21:07 |
|
|
Ondras83
|
houby dáš nahoru kroužky a jezdíš v pohodě dál...
dělat vložky, tak to je práce na celej den
|
13.7.09, 21:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|