PAMĚŤOVĚ RELÉ/CYKLOVAČ STĚRAČŮ FAVORIT..
Autor |
Zpráva |
gokralik
|
A nebylo by to trochu zbytečné? Favorit má úhel zadního skla vyřešen tak, že při jízdě v dešti na něj ani neprší a ani na něj nestříká voda ze silnice.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
26.7.09, 18:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
Příspěvky: 964 Bydliště: Mezi ostravou a Novým Jičínem...Bílovec
|
gokralik píše: A nebylo by to trochu zbytečné? Favorit má úhel zadního skla vyřešen tak, že při jízdě v dešti na něj ani neprší a ani na něj nestříká voda ze silnice.
stojíš na světlech nebo v koloně a maš viš co...to je stejné jako přední zastěrky na autě
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
26.7.09, 18:23 |
|
|
v.kalandra
|
Tak pokud se to učíš tak to musíš vědět, ja se učil stejnej obor. Podle mě je lepsi si to udelat. dat to na zvlast vypinač a jedeš. Pripadne potenciometr a muzes si ty intervaly regulovat. Nevim co pak řešíš, když to umíš
Ale rikam, jestli by slo nejak tam dostat rele z feldy nevim, neznam jeho zapojeni. Ale kdybych ho vedel, tak bys na to pak mel prijit taky. Ja jsem ze skoly uz pres rok, takze je dost veci z hlavy pryč.
Jinak co jsem slysel, tak to rele z feldy stejne neni ono, dost lidi ho tam ani nechce, protoze ten interval je pevně nastavenej a myslim ze na nejakych 20s takže ten stěrač jede většinou na sucho právě proto že tam ta voda moc neni-jen ve velkym chcanci
_________________ Favorit 136L + LPG LovTec (Ořechově hnědý SYC6655) Yamaha Virago 750
|
26.7.09, 18:29 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
v.kalandra píše: Tak pokud se to učíš tak to musíš vědět, ja se učil stejnej obor. Podle mě je lepsi si to udelat. dat to na zvlast vypinač a jedeš. Pripadne potenciometr a muzes si ty intervaly regulovat. Nevim co pak řešíš, když to umíš Ale rikam, jestli by slo nejak tam dostat rele z feldy nevim, neznam jeho zapojeni. Ale kdybych ho vedel, tak bys na to pak mel prijit taky. Ja jsem ze skoly uz pres rok, takze je dost veci z hlavy pryč. Jinak co jsem slysel, tak to rele z feldy stejne neni ono, dost lidi ho tam ani nechce, protoze ten interval je pevně nastavenej a myslim ze na nejakych 20s takže ten stěrač jede většinou na sucho právě proto že tam ta voda moc neni-jen ve velkym chcanci
na co z feldy i favorit ma elektronicky cyklovac das packu dolu a zase nahoru a az potrebujes zase dolu a jede to v tom intervalu mezi jednotlivymy zmacknuti packy ja to mel na FA 89´ a jelo to bez problemu zalezi jestli se da sehnat podle me to je docela zvlastnost to na Fazola sehnat
|
26.7.09, 18:45 |
|
|
gokralik
|
M4sterCZ píše: stojíš na světlech nebo v koloně a maš viš co...to je stejné jako přední zastěrky na autě
Na to jedno setření po rozjetí cyklovač nepotřebuješ.
Když jsem nedávno jezdil s Passatem, neskutečně mě to sralo. Chtěl jsem jen setřít zadní sklo a zapnul jsem cyklovač, takže jsem musel páčku mačkat 2× a stěrač u toho vykonal tři kmity.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
26.7.09, 18:47 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
21lucas píše: v.kalandra píše: Tak pokud se to učíš tak to musíš vědět, ja se učil stejnej obor. Podle mě je lepsi si to udelat. dat to na zvlast vypinač a jedeš. Pripadne potenciometr a muzes si ty intervaly regulovat. Nevim co pak řešíš, když to umíš Ale rikam, jestli by slo nejak tam dostat rele z feldy nevim, neznam jeho zapojeni. Ale kdybych ho vedel, tak bys na to pak mel prijit taky. Ja jsem ze skoly uz pres rok, takze je dost veci z hlavy pryč. Jinak co jsem slysel, tak to rele z feldy stejne neni ono, dost lidi ho tam ani nechce, protoze ten interval je pevně nastavenej a myslim ze na nejakych 20s takže ten stěrač jede většinou na sucho právě proto že tam ta voda moc neni-jen ve velkym chcanci na co z feldy i favorit ma elektronicky cyklovac das packu dolu a zase nahoru a az potrebujes zase dolu a jede to v tom intervalu mezi jednotlivymy zmacknuti packy ja to mel na FA 89´ a jelo to bez problemu zalezi jestli se da sehnat podle me to je docela zvlastnost to na Fazola sehnat
akorat my řešíme cyklovač zadního stěrače to maš pačkou k sobě u feldy je to myslím od sebe
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
26.7.09, 18:48 |
|
|
v.kalandra
|
A predni cyklovac ma dneska uz taky na favu kde kdo. Bylo to za priplatek. Novej se prodava kolem 300kč. A kdyby měl někdo zajem, tak mam nepouzitej cyklovač na předek. nechám za 100kč
Jinak u feldy od sebe, mas pravdu
_________________ Favorit 136L + LPG LovTec (Ořechově hnědý SYC6655) Yamaha Virago 750
|
26.7.09, 18:57 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
v.kalandra píše: A predni cyklovac ma dneska uz taky na favu kde kdo. Bylo to za priplatek. Novej se prodava kolem 300kč. A kdyby měl někdo zajem, tak mam nepouzitej cyklovač na předek. nechám za 100kč
a tak co bylo za připlatek dneska seženeš na každém vrakáči nebo zajedeš na burzu nekam ale to relé se zdá byt použitelné bez uprav do fačka ma 4 kontakty jako normalní relé co sou použité
|
26.7.09, 19:00 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
M4sterCZ píše: 21lucas píše: v.kalandra píše: Tak pokud se to učíš tak to musíš vědět, ja se učil stejnej obor. Podle mě je lepsi si to udelat. dat to na zvlast vypinač a jedeš. Pripadne potenciometr a muzes si ty intervaly regulovat. Nevim co pak řešíš, když to umíš Ale rikam, jestli by slo nejak tam dostat rele z feldy nevim, neznam jeho zapojeni. Ale kdybych ho vedel, tak bys na to pak mel prijit taky. Ja jsem ze skoly uz pres rok, takze je dost veci z hlavy pryč. Jinak co jsem slysel, tak to rele z feldy stejne neni ono, dost lidi ho tam ani nechce, protoze ten interval je pevně nastavenej a myslim ze na nejakych 20s takže ten stěrač jede většinou na sucho právě proto že tam ta voda moc neni-jen ve velkym chcanci na co z feldy i favorit ma elektronicky cyklovac das packu dolu a zase nahoru a az potrebujes zase dolu a jede to v tom intervalu mezi jednotlivymy zmacknuti packy ja to mel na FA 89´ a jelo to bez problemu zalezi jestli se da sehnat podle me to je docela zvlastnost to na Fazola sehnat akorat my řešíme cyklovač zadního stěrače to maš pačkou k sobě u feldy je to myslím od sebe
tak sem to blbe precetl j felda to ma od sebe asi na 20 vterin nebo vic
|
26.7.09, 19:00 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
21lucas píše: M4sterCZ píše: 21lucas píše: v.kalandra píše: Tak pokud se to učíš tak to musíš vědět, ja se učil stejnej obor. Podle mě je lepsi si to udelat. dat to na zvlast vypinač a jedeš. Pripadne potenciometr a muzes si ty intervaly regulovat. Nevim co pak řešíš, když to umíš Ale rikam, jestli by slo nejak tam dostat rele z feldy nevim, neznam jeho zapojeni. Ale kdybych ho vedel, tak bys na to pak mel prijit taky. Ja jsem ze skoly uz pres rok, takze je dost veci z hlavy pryč. Jinak co jsem slysel, tak to rele z feldy stejne neni ono, dost lidi ho tam ani nechce, protoze ten interval je pevně nastavenej a myslim ze na nejakych 20s takže ten stěrač jede většinou na sucho právě proto že tam ta voda moc neni-jen ve velkym chcanci na co z feldy i favorit ma elektronicky cyklovac das packu dolu a zase nahoru a az potrebujes zase dolu a jede to v tom intervalu mezi jednotlivymy zmacknuti packy ja to mel na FA 89´ a jelo to bez problemu zalezi jestli se da sehnat podle me to je docela zvlastnost to na Fazola sehnat akorat my řešíme cyklovač zadního stěrače to maš pačkou k sobě u feldy je to myslím od sebe tak sem to blbe precetl j felda to ma od sebe asi na 20 vterin nebo vic
ale felda nemá origo cyklovač zadního stěrače ne?:D co semjezdil s feldou tak mi to nikdy nesetřelo zadek dokud sem nechtel a nezmáčkl pačku
|
26.7.09, 19:03 |
|
|
v.kalandra
|
Nema, kazdopadne za priplatek je. Misto v pojistkovce tam je taky pro něj. Akorat dalsi vec-motorek z feldy zadniho sterace nepasuje mechanicky do dveří fáva! Jen pro zajimavost. Predelaval jsem totiz elektriku na Fe ve svym Fa. Jak jsem tenkrat vyřešil ten motorek nevim, ale asi jsou stejny/podobny elektrickym zapojenim
|
26.7.09, 19:07 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
v.kalandra píše: Nema, kazdopadne za priplatek je. Misto v pojistkovce tam je taky pro něj. Akorat dalsi vec-motorek z feldy zadniho sterace nepasuje mechanicky do dveří fáva! Jen pro zajimavost. Predelaval jsem totiz elektriku na Fe ve svym Fa. Jak jsem tenkrat vyřešil ten motorek nevim, ale asi jsou stejny/podobny elektrickym zapojenim
zapojení jo ale osička je asi 3x delší:D tudiš bud seříznout nebo zvětšít dveře:D
|
26.7.09, 19:09 |
|
|
v.kalandra
|
M4sterCZ píše: v.kalandra píše: Nema, kazdopadne za priplatek je. Misto v pojistkovce tam je taky pro něj. Akorat dalsi vec-motorek z feldy zadniho sterace nepasuje mechanicky do dveří fáva! Jen pro zajimavost. Predelaval jsem totiz elektriku na Fe ve svym Fa. Jak jsem tenkrat vyřešil ten motorek nevim, ale asi jsou stejny/podobny elektrickym zapojenim zapojení jo ale osička je asi 3x delší:D tudiš bud seříznout nebo zvětšít dveře:D Jojo, asi to tak bude. Vim že jsem tam chtel dat taky motorek z feldy ale neslo to, tak jsem se na to vysral a nechal tam ten favo a nejak zapojil na elektriku z feldy
|
26.7.09, 19:11 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
v.kalandra píše: M4sterCZ píše: v.kalandra píše: Nema, kazdopadne za priplatek je. Misto v pojistkovce tam je taky pro něj. Akorat dalsi vec-motorek z feldy zadniho sterace nepasuje mechanicky do dveří fáva! Jen pro zajimavost. Predelaval jsem totiz elektriku na Fe ve svym Fa. Jak jsem tenkrat vyřešil ten motorek nevim, ale asi jsou stejny/podobny elektrickym zapojenim zapojení jo ale osička je asi 3x delší:D tudiš bud seříznout nebo zvětšít dveře:D Jojo, asi to tak bude. Vim že jsem tam chtel dat taky motorek z feldy ale neslo to, tak jsem se na to vysral a nechal tam ten favo a nejak zapojil na elektriku z feldy
rozebereš konektor par fastonku dutinek atd a je to:D ja mam třeba pulku elelktriky ve favoritu z 93 a neco z 94:D zbastlené dokupy:D
|
26.7.09, 19:16 |
|
|
v.kalandra
|
No tak ja to vzal z gruntu uplně všechno. Delal jsem to taky celej den a dodělaval i druhej den
|
26.7.09, 19:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|