Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 21:52

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 plynova bomba 
Autor Zpráva

Příspěvek plynova bomba
No tak dnes som zistil na plynovej stk ze mam 14 rocnu bombu, takze 4roky uz by mala byt vymenena. Normalnu STK mam a u nas policajti moc nekontroluju plynove stk tak by som hadam mohol 2roky v klude este jazdit. A moja otazka je ze ci je tam nejake riziko mat taku staru bombu, lebo do novej sa mi uz dako investovat nechce.

7.9.09, 12:29
Pspvek Reklama

Dezertér 2

Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
Příspěvek 
ve své podstatě to má riziko asi jako každá tlaková lahev. To si musí rozmyslet sám.

RAPID 130 POWER FOREVER!!!

Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.

Karoserie COUPE je mým osudem!

7.9.09, 12:33
Profil ICQ

Příspěvek 
Pokial nieje nadmerne skorodovana tak treba dbat najme na trubky, a ventili, tie by trebalo mozno pomenit, ale nadrz je v pohode, len ako vysvetlis policajtom ze nemas platne papiere od LPG tak to neviem :-D

9.9.09, 16:54
Profil ICQ

Příspěvek 
Policajti chtějí vidět snad jenom LPG v OTP ne? Já nikdy žádný papír o LPG sebou nevozil. Bomba přežije bez problému 14 i 16 i 18 let. Jen ty ventily bych vyměnil.

9.9.09, 18:02
Ignorant pravidel

Příspěvek 
Dawid130 píše:
Policajti chtějí vidět snad jenom LPG v OTP ne? Já nikdy žádný papír o LPG sebou nevozil. Bomba přežije bez problému 14 i 16 i 18 let. Jen ty ventily bych vyměnil.

radsi udelat revizi to moc nestoji a pokud je nevyhovujuci tak bych ji vymenil vydel sem co dokazala plna nadrz plynu v Pick-Up

9.9.09, 18:04

Příspěvek 
21lucas píše:
Dawid130 píše:

radsi udelat revizi to moc nestoji a pokud je nevyhovujuci tak bych ji vymenil vydel sem co dokazala plna nadrz plynu v Pick-Up

zas tak bych to neviděl.

9.9.09, 18:15

Příspěvek 
Skoda125ls píše:
Pokial nieje nadmerne skorodovana tak treba dbat najme na trubky, a ventili, tie by trebalo mozno pomenit, ale nadrz je v pohode, len ako vysvetlis policajtom ze nemas platne papiere od LPG tak to neviem :-D

Este ani raz nepytali odomna papiere od LPG, tak sa na to spolieham :lol:

10.9.09, 10:46

Příspěvek 
Dawid130 píše:
21lucas píše:
Dawid130 píše:

zas tak bych to neviděl.

A co sa stalo v tom pick-upe?

10.9.09, 10:47

Příspěvek 
Pokud je bomba starší 10 let (a to je na bombě uvedeno), žádná revizní zpráva STK nezajímá, musíš dát novou - vlastní zkušenost.

10.9.09, 10:52

Příspěvek 
breta1 píše:
Pokud je bomba starší 10 let (a to je na bombě uvedeno), žádná revizní zpráva STK nezajímá, musíš dát novou - vlastní zkušenost.

to je pravda, ale stk mam novu takze 2roky by ma to trapit nemalo a potom uz mozno trosku vynovym autopark

10.9.09, 11:19
Ignorant pravidel

Příspěvek 
Andrej píše:
Dawid130 píše:
21lucas píše:
Dawid130 píše:

zas tak bych to neviděl.

A co sa stalo v tom pick-upe?

nadrz to nevydrzela a auto bylo kompletne shorene samozdrejme ze nadrz byla pekne rozparana

10.9.09, 11:19

Příspěvek 
Driv se po deseti letech nadrze museli pretlakovat. Po uspesnym odzkouseni pak prodlouzili jeji zivotnost tusim o cca 5 let. Ted uz se to nedela - asi kvuli vetsim vydelkum, abys byl nucenej si koupit bombu novou. Zadny papiry od plynu s sebou vozit nemusis a pokud mas platnou technickou, tak policajti na to neprijdou - jedine ze by ti fyzicky tu bombu zkontrolovali. Ale o tom jsem jeste neslysel, ze by tohle delali. Dalsi vec je bezpecnost - bomba dle me bude asi v poradku, spis by mozna mohlo nekde neco utikat kolem sroubeni u ventilu a pod. Neni nic jednodssiho vzit vodu se saponatem a rozprasovacem na kvitka postrikat veskery spoje jestli to nekde neunika - pro klid duse. Dalsi vec je, co se stane v pripade bouracky - pojistovny se pripadnymu plneni vyhejbaj jak cert krize a budou hledat jakoukoliv zaminku aby ti nemuseli vyplatit ani korunu. V tom pripade 4 roky prosla bomba prinos urcite nebude a muzes si zadelat na peknej maler...

Jawa 250/559, r.v. 1966
Aprilia Pegaso 650, r.v. 1998

10.9.09, 12:01

Příspěvek 
a nema nahodou niekto volnu 60l nadrz? :D

10.9.09, 18:40

Příspěvek 
Flaška má životnost 10 let a pak už ti nikdo neudělá technickou. To že ti ju dali je pěkná zhovadilost místních techniků, protože jakmile se nabouráš, i ne vlastní vinou a přijde se na to, tak seš viník ty, protože jezdíš s nezpůsobilým autem.

10.9.09, 19:02
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Drak píše:
Flaška má životnost 10 let a pak už ti nikdo neudělá technickou. To že ti ju dali je pěkná zhovadilost místních techniků, protože jakmile se nabouráš, i ne vlastní vinou a přijde se na to, tak seš viník ty, protože jezdíš s nezpůsobilým autem.

No jo jenže pokud ti končí platnost bomby 10. měsíc a ty jdeš na předčasnou technickou v 9. měsíci dostaneš ji na 2 roky. Ale STK na to upozorní.

10.9.09, 20:03
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další