Neresitelny problem startovani u octavky
Autor |
Zpráva |
Topi
|
Neresitelny problem startovani u octavky
Ahoj mam problem u octavky 1.6 74 kw rv 98 se startovanim uz nevim kam bych to dal opravy uz me vysli strasne draho a vysledek zadny. Problem je pri startovani auto se chvili dusi motor sebou strasne skube az do te doby nez se zvysi tocky asi na 1500 pak to padne na normal a je vse v poradku. Pokud startuju rano za studena nebo kdyz je motoz zahraty je vse ok ale jakmile nekam jedu a motor necham nekolik hodin vychladnout startuje to na kokot . Chytne hned ale zacne sebou strasne skubat jako by chcipal. Uz mi tam dali nove filtry vsechny, kabely, svicky, cidlo, lambadu,termostat, cistily klapku+ nastaveni dneska vyzkouseli udajne posledni moznost a to novy regulator tlaku paliva a zavada pretrvava stale tak uz fakt nevim poradte prosim nekdo co stim moc diky.
|
25.9.09, 19:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
diava - mocný lék
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
25.9.09, 19:05 |
|
|
Topi
|
co to je ? v autech se vubec nevyznam diky.
|
25.9.09, 19:10 |
|
|
Jarda S.
|
diava je leštěnka na nábytek
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
25.9.09, 19:12 |
|
|
Topi
|
a co s ni ?
|
25.9.09, 19:17 |
|
|
Jarda S.
|
potřít potenciometr škrtící klapky
|
25.9.09, 19:27 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
poradit moc nejde zkus tu diavu, není to zas tak moc práce klapka je vcelku přístupná, a pak jedině vag a bádat před špatným startem a najít špatný údaj v bloku měřených hodnot, nebo něco i v paměti závad,
mám podobný mírnější problém a taky si nevím rady pak napiš pokud pořešíš miloš
|
27.9.09, 08:06 |
|
|
Kristensen
|
Já bych to viděl asi tak jako tohle: Řeším něco podobného a už taky nevím co dál, Felda 1,3 MPi studenej start bomba, teplej okamžitej start bomba ale jakmile to stojí 10minut až 5 hodin tak na startování chytne na 500 otáček a dokud hebounce nepřidáš tak se sama nesrovná, pak zase vše v poho a stačí vypnout a znova start a už zase v poho. V chybovej žádná závada, spotřeba OK jízda OK neškube nechcípe klapka chodí jak hodinky a problem pořád zůstává, vyměněný čidlo otáček, snímač teploty, svíčky, klapka, jednotka, změřený tlaky ve válcích, tlak paliva před startem při běžícím motoru a i 20 minut po vypnutí a vše OK.
Ještě jsem zkusil těsnění pod sáním, zapalovací lištu, lambdu, ventily, paliv čerpadlo, a furt ho**o, takže už tam je jen snímač nasátýho vzduchu a snímač klepání pak už jedině auto zahodit nebo nevim
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
27.9.09, 09:12 |
|
|
Ondras83
|
zkusil bych diavu
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
27.9.09, 09:20 |
|
|
Kristensen
|
Ondras83 píše: zkusil bych diavu
Tohle diava nevyřeší pokud nepomůže ani jiná klapka z jinýho auta který šlape v poho.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
Naposledy upravil Kristensen dne 28.9.09, 09:37, celkově upraveno 1
|
27.9.09, 09:40 |
|
|
Topi
|
hmm tak vidim ze nejsu sam kdo ma takovy problem na vagu uz to bylo zadne chyby, tak uz fakt nevim . Clovek u ktereho to mam rikal ze pokud nezabere uz ani novy regulator tlaku tak jedine nechat vycistit vstriky ultrazvukem ale to je podle me blbost to by bud slo a nebo neslo a ne jedno jo a pak zase ne. Jako jedine reseni vidim Araver UH a pak uz autobazar )
|
27.9.09, 17:59 |
|
|
Jarda S.
|
|
27.9.09, 18:01 |
|
|
Huďo
|
Topi, ja mám ten istý problém, ale už asi mesiac som to neriešil . Akú máš spotrebu oleja , kompresia OK . Pre zaujímavosť naposledy som dal nové sviečky NGK , plnú nádrž SHELL W-Power Racing , poriadne som auto prebehol ( nad 4000 ot ) na dlhej trase a zatiaľ tie čudné štarty necítim . Problém možno vyrieši až nová klapka, ale kúpim ju, až všetko ostatné vylúčim .
_________________ Felícia kombi 1.6 MPi, GLX,1999
|
27.9.09, 18:05 |
|
|
kwiko
|
Kristensen píše: Ondras83 píše: zkusil bych diavu Tohle diava neviřeší pokud nepomůže ani jiná klapka z jinýho auta který šlape v poho.
Podobne sa prejavoval prasknuty valec, jazdilo to tak 3roky, nez som(sme) na to kapnul...
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
27.9.09, 18:19 |
|
|
Topi
|
Olej je ok , taky tankuju pouze shell a tocim i 6000 ot
|
27.9.09, 19:45 |
|
|