Autor |
Zpráva |
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
20.9.09, 20:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Aaaaa tradiční spára jak ted řešil Tuner#2, kufr který sem rozňoumal já...no znám to tak makej makej.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
20.9.09, 20:54 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
tos do toho stáral sám? nebo se něco stalo
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
21.9.09, 06:05 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
slusne v prdeli
takhle bych s tim nedelal uz prakticky nic, to podle me nema smysl, jedine, co ma smysl, je to odstrojit a vyvarit uz ted , neni na co cekat, pocasi je a bude jeste docela dlouho slusne, nevidim problem
|
21.9.09, 07:55 |
|
|
paži
|
bojím se toho samýho až to postavím na zimu do garáže a začnu brousit a kitovat...
|
21.9.09, 13:17 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
A máš v garáži teplo ? Jestli ne, tak to ani nemá cenu dělat, všechny tyhle barvy tmely potřebují rozumnou aplikační teplotu, jinak nedrží, praskají a nevím co ještě dělají.
|
21.9.09, 13:30 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Je to horší pánové. Musí se to jen provizorně odrezit a nechat to na jaro. Nejsou peníze a bohužel ted rapid musí ještě pár týdnů sloužit jako moje přibližovadlo do práce. Snad se to brzy zlepši.
|
21.9.09, 16:24 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Tak jsem se dal do provizorních oprav. Vše jsem znovu odrazil a natřela základovkou s antikorozními účinky od BALAKONU. Po zaschnutí jsem to přetřel do barvy vozu a zapatlal tmelem. Je lehce načervenalý tak jsem zvědavej jak to dopadne až to zatuhne. Mám dotaz. Jak odstranit tahy na karoserii štětcem? Opravená místa jsem musel zatřít veverčím fousem a vznikly tam místa s více barvou proti laku. Jak to rozleštit,aby se t lesklo a zároveň to zmizelo?
|
24.9.09, 20:11 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Tak příprava na zítřek je zamnou. Vše promazáno dolity chybějící kapaliny a dopněno nářadí. Sebou si vezu spoustu dílů,ale snad je nebudu potřebovat. Protože za tři hodiny vstávám tak du spát.
|
2.10.09, 22:13 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Rapid nezklamala a opět skvěle jel. Sice jsem mojí blbostí nechal na přejezdu přední mlhovky,ale to se nedá nic dělat no tak se hold stalo no. Jinak cestou tam si motor nevzal nic krom benzínu a to průměrnou kolem 7,1l/100km a to se jelo celkem svižně 300km za 4,5hodiny. Cestou zpět jsme to s Vítkem lehce poštelovali a auto se nějak ještě líp rozjelo a to sem moc rád. Výfuk má ted barvu tmavě šedou a to je dobře. Samozřejmě děkuji Vtovi, Tunerovi2, MATTESOVI a všem ostatním za báječný den.
|
3.10.09, 21:34 |
|
|
MATTESS
|
Jsem rád, že se v Běšinách líbilo a nelituješ (a asi ani Vít) cesty. Trochu mrazilo na zádech z Tvých zadních pneumatik
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
4.10.09, 15:58 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Pepa a OR6 Musí driftovat tak kde nikdy nejel i se třema lidma na palubě prase.
Se večer totiž stavili u mě podívat na maroda a kola.
A stejně mě sere že sem nedorazil kua...tak na Jaře.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
4.10.09, 16:06 |
|
|
MATTESS
|
říkali, že Tě něco zmohlo
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
4.10.09, 16:10 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Tak něco málo info za posledních pár dní: V pátek jsem dohonil konečně známého z pneuservisu a konečně koupil dvě nové gumy. Byly jsme domluvení na 175/70 R13 ale to se mu zdálo málo tak mě ukecal na 185/70 R 13 Barum Brilantis. Je to bomba a sedí to jak přitlučené a s cenou hodně slušnou jsem nadmíru spokojený.
Dnes mi Vít sešteloval ventily a uto jde zas hned o trošku líp do otáček.
Ještě mě čeká výměna těsnění pod ventil deklem a výměna oleje.
Přemýšlím nad chemickou GO motoru má to být nějaký med co zaleje místa ztrát oleje. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Dva lidé mi to nezávisle na sobě potvrzovali a byly oba maximálně spokojení tak nevím.
|
11.10.09, 18:08 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jediný čemu bych věřil je BISHOP ostatně stejně jako píše Jiří Čech na tw
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
11.10.09, 18:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|