Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 19:28

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Univerzál M+S? 
Autor Zpráva

Příspěvek Univerzál M+S?
Zdar chlapi,
po delší době mám jednu otázečku. Potřebuji koupit nové gumy a nejvíce by mým požadavkům vyhovoval univerzál typu OR34, ovšem rád bych s nápisem M+S kvůli státním příslušníkům. Vtipálkům předem sděluji, že sám si to tam psát fixem nebudu. Nevíte o nějakím takovém exempláři?

Jen pro upřesnění, zimní nepotřebuji, v zimě, jak mnozí víte, nejezdím, ale kdyby bylo třeba, musím fungovat i na sněhu. K tomu mi doposud plně postačovaly OR34 příp. MP4. Ovšem s uplývajícím časem je stále více zřetelné, že dlouho nebude trvat, než nastane doba, kdy budou zimní pneumatiky povinné (alespoň u nás na Vysočině už jsou teď značky stále hustější a věřím, že jednou to vyvrcholí v plošné nařízení).

Tak co, nevíte o něčem? Já jsem nic zatím neobjevil. Asi to nakonec budu muset vyřešit MP4 nebo ještě mi podle fotky přijdou rozumné tyto vzorky:
DEBICA NAVIGATOR: http://www.rajpneu.cz/pneumatika-231100 ... OR-83T.php
WANLI S1010: http://www.rajpneu.cz/pneumatika-371100 ... 10-83T.php
a doufat, že mě někdo v zimě nesestřelí (nebo já někoho neťuknu), pak by byl viník hned jasný bez vyšetřování.

18.10.09, 22:24
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Hliník navždy.

Příspěvek 
Ty Debica ma Semik a neni to spatny :) Vyzkouseno... Prezily i tu jeho bouracku.

Jo malem bych zapomnel... Jsem rad ze zijes, mohl byses obcas ukazat :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

18.10.09, 22:31

Příspěvek 
GoodYear vector 4seasons:http://www.e-pneumatiky.sk/goodyear-vector-4seasons-165-70-r13-79-t-tl-celorocni.html

Edit: neviem ci maju M+S, ale snehova vlocka na nich je.

18.10.09, 22:41

Příspěvek 
Jestli mezi těmi dvěma tak ty první......Ale jinak jestli Debica a Vysočina,tak pro tebe klidně a raději http://www.debica.cz/detail/debica-navi ... cni/82703/ tuto...Na vysočině je převážně v zimě často sníh a tak tyto maj alespoň něco co se tváří jako drapák... :wink:

Jinak tu je hodnocení od lidí na všecky možný pneu ...Musíš to brát ale tak 50% na 50% s rezervou :wink: :) možná míň,ale třeba tě to přemluví..http://www.pneunet.cz/hodnoceni-pneumatik/

18.10.09, 23:48

Příspěvek 
patrik-hp: ta vypadá taky dobře, ovšem nejspíš nedělají 165/80 a to je podmínka.
MAJO: Ty GoodYeary už jsou trochu jiná cenová kategorie, ale dík za info.
Matthes: Jo to víš, už jsem to psal Martinovi, od jistý doby se fórum rozrosto natolik, že jsem už nestíhal sledovat všechno alespoň jedním okem a pak už jsem ztratil přehled o dění, jelikož si nemůžu dovolit strávit hodinu denně na fóru. Navíc mám tak trochu pocit, že vše, čím jsem mohl pomoci jsem napsal a stále bych se jen opakoval, psát stokrát dokola, "jak je to teda s tou kontrolkou dobíjení, když dám Favo altík", "chtěl bych si postavit automat na světla" nebo "končí mi platnost nádrže, tak co s tím" mě opravdu nebaví. Kdo chce, může si to najít, vždy jsem se snažil radit jak nejlépe jsem uměl. Nějak mi připadá, že se tu stále více objevují témata s naprosto banálními dotazy, které by mohl každý vyřešit sám, maximálně s pomocí Andrta apod. Když už se někdo takový objeví, měl by pokorně naslouchat a ne být drzý a nárokovat si rychlou odpověď a rozčilovat se, pokud není vše po jeho. Občas sem zavítám a mrknu na nové příspěvky ve fórech Elektrika, Motor nebo LPG, ale většinou jsou dotazy takové, že by byla schopna odpovědět uklízečka, co má autoškolu. A hledat v tom množství skutečné dotazy s problémem moc nestíhám, snad jen podle předmětu. Kdyby měl někdo opravdu nějaký větší problém s Elektrikou, případně LPG a provoz motoru na LPG (což jsou parkety, ve kterých jsem se cítil "jako ryba ve vodě"), klidně se může obrátit na mě, však mail i ICQ mám v profilu a určitě bych se mu snažil pomoci. No trochu jsem se rozepsal, celkem slušný off-topic :lol: . Třeba se někdy potkáme na srazu (jestli teda už jezdíš :D ), letos jsem byl v Rumunsku, tak mi to nevyšlo.

19.10.09, 07:49
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
stčí sledovat mimo mísu :wink: k těm gumám já bych popřemejšlel ma druhou sadou na zimu :wink:

19.10.09, 08:44
Profil ICQ

Příspěvek 
Jak jsem psal, v zimě nejezdím, ale kdyby byla nouze, musím být schopný aspoň trochu fungovat. Takže zimní jsou pro mě zbytečnost, abych je nazouval jenom na stání v garáži. :D

19.10.09, 10:35

Příspěvek 
Konečně někdo, kdo chce celoroční pneu jako já. Už sem myslel že takový lidi nejsou :D .

19.10.09, 16:11
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
Martine, mam na aute pneu GOODRIDE SP 06, jsou to letnaky co maj na sobe napis M+S (prisel na to az Chemer na srazu) Soudruzi z ČLR udelali hold nekde chybu.. na gumickach jezdim i v tomhle pocasi zatim OK..

http://kachnis.techsajt.cz

20.10.09, 16:17
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Hliník navždy.

Příspěvek 
Martin: Na tomhle srazu sem byl. Musel sem pac Semik zboril vuz a nemel ho tam kdo vzit :( Priste se ukazu zas. Tak to treba vyjde.

Jinak ty univerzaly nikdy nebudou dokonaly v lete i v zime. Precijen kdyz se v zime nejezdi, ma to cenu?

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

20.10.09, 20:09

Příspěvek 
Kachnis píše:
Martine, mam na aute pneu GOODRIDE SP 06, jsou to letnaky co maj na sobe napis M+S (prisel na to az Chemer na srazu) Soudruzi z ČLR udelali hold nekde chybu.. na gumickach jezdim i v tomhle pocasi zatim OK..

Mám ty samé gumy, i s nápisem M+S. Jenže když před dvěmi týdny začala zima a na silnici bylo dost vody, začaly dost klouzat. Se zimními to je mnohem lepší, i když to jsou přestárlé protektory.

20.10.09, 21:01

Příspěvek 
a sou ty GOODRIDE dobrý nebo spíš ne?..v porovnání třeba s brilatisama :)

21.10.09, 08:24
Profil ICQ

Příspěvek 
Brillantisy jsou trága...

21.10.09, 09:29
Profil ICQ

Příspěvek 
Ani nevím, jestli to není origo tlumičema, ale mám taky Brillantisy (letní) a třeba na mokru se mi chovají dost zrádně. V zatáčkách musím jezdit opatrně, protože mi hrne předek více, než by bylo zdravé. A rozjezdy jsou taky často s hrabáním, i když žádnej kouř tomu nedávám :roll: Ale je pravda, že podvozek jsem ještě na Ferdovi nerepasoval, takže je nebudu soudit předčasně (koukal jsem, že jsou sjeté rovnoměrně, takže mají kontakt celou plochou).

Facebook mi nevadí, bo mě zatím nikdo neprudí s tím, že na něm nejsem

21.10.09, 10:40

Příspěvek 
Nepér píše:
Brillantisy jsou trága...

Toz ja mam druhym rokom brilantisy na rapidovi a nemozem si stazovat. Pokial niesom vylozene na snehu/lade tak je to v pohode. Ale dost mozne je aj to ze mam 185/60 takze vzhladom na podvozok 742 je to super

21.10.09, 11:06
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další