Autor |
Zpráva |
Mirmar
|
Divný zvuk při rozjezdu.
ahoj mám problém na š105 . Když sešlápnu spojku zařadím 1nebo zpátečku a začnu pomalu pouštět spojku v okamžiku záběru to začne dělat ten divný zvuk, jak bych ho popsal takovej chrčivopísklavej. Ale jakmile pustím spojku výš a auto jede přestane to. Ložisko nový , přítlačák novej i lamela. zkoušel jsem i štelovat spojku ven i zpět ale furt to dělá. Už jsem z toho neštastnej. Poradte díky.
|
22.11.09, 20:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dawid130
|
A ostatní rychlosti?
|
22.11.09, 20:08 |
|
|
Mirmar
|
Dawid130 píše: A ostatní rychlosti? To nevím, zkoušel jsem jen 1 a zpátečku tady před barákem. Někdy se stalo , protože když jsem vyřadil na neutrál tak to přestalo, že při vyřazení to dělalo pořád jako by ta rychlost zůstala vyset, musel jsem pustit spojku nedalo se to poslouchat. Co tady pročítám tak tenhle zvuk se asi taky podobá tomu autíčku na setrvačník (šššvvrrrr) Když mám novou spojku , tak ta tyčka vzadu má být krátká nebo dlouhá?
|
22.11.09, 20:21 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Lozisko v klice si vymenil?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
22.11.09, 20:28 |
|
|
Mirmar
|
Ne myslíš že to bude ložisko v klice? Dělá to jen při záběru , když mám neutrál tak mačkám spojku, pouštím a nic to nedělá. V tý klice to myslíš v setrváku?
|
22.11.09, 21:14 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Jo jo, tady panu bandy.xf.cz to taky dělalo a bylo to ono.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
22.11.09, 22:05 |
|
|
Mirmar
|
Ach jo zase sundavat motor. Ted jsem ho měl dole měnil jsem spojkový ložisko, myslel jsem , že je to tím. A musím sundat teda setrvačník a pak uvidím hned ložisko nbo ne , jak je tam daný to ložisko?
|
23.11.09, 09:50 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nalisovaný
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
23.11.09, 09:52 |
|
|
Mirmar
|
A je velký problém ho dostat ven a nový zpět? ještě jse to nedělal
|
23.11.09, 10:00 |
|
|
Jarda S.
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
23.11.09, 10:03 |
|
|
Mirmar
|
Hm pěkný , že bych to zkusil taky tím chlebem? No uvidíme v pátek asi na to vlítnu, doufám jen , že to bude na sto procent ono. Chci se ještě zeptat je možný s touto poruchou jezdit? Potřebuji abych s tím mohl jet tak třikrát do práce než se to opravý.
|
23.11.09, 10:20 |
|
|
Jarda S.
|
jo ono to bude škvírat ještě dlouho
|
23.11.09, 11:38 |
|
|
Mirmar
|
Re: Divný zvuk při rozjezdu.
Tak motor ještě sundaný nemám dnes nebyl čas snad zítra , ale zjistil jsem , že to vrká jen při jedničce a při zpátečce, při řazení ostatních rychlostí to nedělá žádné zvuky.
|
27.11.09, 17:57 |
|
|
Mirmar
|
Re: Divný zvuk při rozjezdu.
Tak jsem to rozebral a vypadá to na ložisko v klice. protože když jsem strčil prst do setrváku do toho kroužku tak jsem s tím kroužkem ani nepohnul. Na hřídeli na té mrkvi jak říkáte je ta špička lehce vydrážkovaná ale opravdu lehce, tu tam ponechám co? Potom se chci zeptat na přítlačák, ten je v pořádku jo , ale ten kotouč co se tře o lamelu jakou má mít sílu, zdá se mi poněkud slabí asi 1cm.
|
30.11.09, 15:21 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Mrkev by bylo dobry vymenit. a co je slabY?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
30.11.09, 16:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|