|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Autor |
Zpráva |
petrolin
|
chlazeni felicie 1.6
chlazeni felicie 1.6.
koupil jsem felicii bez termostatu!po jeho namontovani se mne auto stale prehriva.skousel sem menit vicko na vyrovnavaci nadobce dale sem proplachoval chladic a stale se mne to prehriva:topeni topi:
|
29.3.06, 15:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
pepa
|
musíš to trochu upřesnit,jestli vůbec ten termostat otvírá () ,jestli je horní hadice od termostatu k chladiči horká (cirkulace vody).
|
29.3.06, 16:20 |
|
|
David
|
David
čau u 1.6 praská ten plastovej držák jak v nem je danej termostat. u termostatu 1.6 když otvírá tak vyjíždí kolíček kterej se pravě opírá o ten plastovej držák kterej je uvnitř a otevře se termostat a když je prasklej tak se nemá o co opřít a tím padem neotevře. Není to na první pohled vidět, vyndej termostat a kdaž se podíváš dovnitř toho držáku tak tam uvidíš přepášku a u prostřed dirka o kterej se opírá termostat a ta dirka musí být NEPRUCHOZY skus tam strčit kus drátu jestli je průchozí či neprůchozí jestli je tak musíš koupit ten držák, už jsem se s tím setkam a dlouho se trápil než jsem na to přišel, bude to určitě ono a proto ho dali prič. Dej vědět jak jsi pochodil.
|
29.3.06, 18:50 |
|
|
Lukash
|
Re: chlazeni felicie 1.6
petrolin píše: chlazeni felicie 1.6. koupil jsem felicii bez termostatu!po jeho namontovani se mne auto stale prehriva.skousel sem menit vicko na vyrovnavaci nadobce dale sem proplachoval chladic a stale se mne to prehriva:topeni topi: Ja bych to vyřešil koupi jiného vozu,nejlépe Favorita!!!
|
29.3.06, 19:02 |
|
|
pepa
|
Re: David
David píše: čau u 1.6 praská ten plastovej držák jak v nem je danej termostat. u termostatu 1.6 když otvírá tak vyjíždí kolíček kterej se pravě opírá o ten plastovej držák kterej je uvnitř a otevře se termostat a když je prasklej tak se nemá o co opřít a tím padem neotevře. Není to na první pohled vidět, vyndej termostat a kdaž se podíváš dovnitř toho držáku tak tam uvidíš přepášku a u prostřed dirka o kterej se opírá termostat a ta dirka musí být NEPRUCHOZY skus tam strčit kus drátu jestli je průchozí či neprůchozí jestli je tak musíš koupit ten držák, už jsem se s tím setkam a dlouho se trápil než jsem na to přišel, bude to určitě ono a proto ho dali prič. Dej vědět jak jsi pochodil.
jestli máš to výko v háji(prúchodné) tak potom musíš znovu dát i nový termostat,protože tím že se v tom výku neopře tak se zničí
|
29.3.06, 20:49 |
|
|
Návštěvník
|
Re: chlazeni felicie 1.6
cau lukasi mas docela dobry napad !
|
29.3.06, 21:16 |
|
|
Návštěvník
|
as to bude fungovat tak ti dam vedet jak to dopadlo!cau
|
29.3.06, 21:18 |
|
|
Návštěvník
|
pepa píše: musíš to trochu upřesnit,jestli vůbec ten termostat otvírá () ,jestli je horní hadice od termostatu k chladiči horká (cirkulace vody).
asi ten termostat otvira,protoze hadice od ¨motoru a chladic jsou teple a hadice od chladice(vracecka) k termostatu je uz chladna. bylo mne receno ze tohle chlazeni je uz novejsi(oktavie).
|
30.3.06, 16:44 |
|
|
pepa
|
No jo,ale po chvíli na volnoběh by se to mělo ohřát tak, že i vratka bude horká a pak jak stoupá teplota tak sepne ventilátor.Výčko nádržky si už měnil. Máš tam v tom hrdle ten kroužek-zmenšuje pruměr otvoru,nebo nemáš prasklou nádržku (':?:') Jak ti to nebude těsnit tak ti to bude vřít.
|
30.3.06, 17:31 |
|
|
Návštěvník
|
David píše: čau u 1.6 praská ten plastovej držák jak v nem je danej termostat. u termostatu 1.6 když otvírá tak vyjíždí kolíček kterej se pravě opírá o ten plastovej držák kterej je uvnitř a otevře se termostat a když je prasklej tak se nemá o co opřít a tím padem neotevře. Není to na první pohled vidět, vyndej termostat a kdaž se podíváš dovnitř toho držáku tak tam uvidíš přepášku a u prostřed dirka o kterej se opírá termostat a ta dirka musí být NEPRUCHOZY skus tam strčit kus drátu jestli je průchozí či neprůchozí jestli je tak musíš koupit ten držák, už jsem se s tím setkam a dlouho se trápil než jsem na to přišel, bude to určitě ono a proto ho dali prič. Dej vědět jak jsi pochodil.
tak to bylo ono prasklej plastovej drzak a termostat je taky v haji.ted by to uz melo snad fungovat cau.
|
30.3.06, 18:47 |
|
|
David
|
David
Jsem rad že jsi pochodil
|
30.3.06, 19:30 |
|
|