Autor |
Zpráva |
wudi
|
DeLLorto DHLA
Může mi někdo poradit kde koupím sadu těsnění a membránu akcelerační pumpičky na DeLLorto DHLA 40, jde mi hlavně o membránu. Dík wudi@seznam.cz
|
17.2.07, 19:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
patrik-hp
|
A co se tady optat a říct co chceš sehnat? http: //scooter-tuning.vltava2000.cz/store/default.asp?lngDepartmentID=269
|
17.2.07, 23:05 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Martin píše: Když to dotáhneš, tak by měla mít ještě vůli a chodit tam. Ta dírka si myslím že tam je proto, aby když sešlápneš pedál pomalu, tak ten benzín proteče zpátky do plovákovky a když rychle, tak ta dírka je tak malá, že tam stihne protéct jenom trochu a skoro všechno jde do obohacovače. To je moje teorie, nevím jestli správná.
Tak sem neska este cumel do toho karbu, sundal sem tu pumpicku injektorovou a ta kulicka se tam vubec nehybe, ta trubicka pod ni neni totiz provrtana k ty dirce v plovakovy komore Takze benzin se do pumpicky dostava pouze pres tu malou dirku No z injektoru benzin strika, tak to asi nema cenu resit, ale je mi to divny, ten sroub i kulicku bych tam teoreticky vubec nemusel mit
EDIT: doufam ze u SEDRu uz neni problem s tim vypadavanim trubicky, jak se na ni nasazuje benzinova hadice
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
18.2.07, 10:29 |
|
|
jindra
|
Matthes píše: Martin píše: Když to dotáhneš, tak by měla mít ještě vůli a chodit tam. Ta dírka si myslím že tam je proto, aby když sešlápneš pedál pomalu, tak ten benzín proteče zpátky do plovákovky a když rychle, tak ta dírka je tak malá, že tam stihne protéct jenom trochu a skoro všechno jde do obohacovače. To je moje teorie, nevím jestli správná. Tak sem neska este cumel do toho karbu, sundal sem tu pumpicku injektorovou a ta kulicka se tam vubec nehybe, ta trubicka pod ni neni totiz provrtana k ty dirce v plovakovy komore Takze benzin se do pumpicky dostava pouze pres tu malou dirku No z injektoru benzin strika, tak to asi nema cenu resit, ale je mi to divny, ten sroub i kulicku bych tam teoreticky vubec nemusel mit EDIT: doufam ze u SEDRu uz neni problem s tim vypadavanim trubicky, jak se na ni nasazuje benzinova hadice
občas ,já měl ze tří vík jedno kde trubka držela dobře
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
=>ŠKODA 125L šedá r.v. 1989
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
|
18.2.07, 13:17 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
V tomto okamziku mi drzi na obou karbech dobre, ale je otazkou, aby se to nezhorsilo ...
|
18.2.07, 13:40 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kuci, jak se da vyndat z karbu ta osicka klapky na druhym stoupni? Vysroubovat dva sroubky, vyndat klapku a dal? Jde vytahnout?
|
19.2.07, 19:01 |
|
|
Martin
|
Podle mě bys měl vytáhnout zezadu tu hřídelku na které se otáčí ten tvarovaný plech co otvírá odvzdušňovací ventil a hřídel 2.stupně vyklepnout směrem zezadu dopředu. Takto bych to zkusil, ale nikdy jsem to nedělal! A ty šroubky co drží klapku potom pořádně zajisti. Dovedeš si jistě představit, co by způsobili v motoru.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
19.2.07, 19:55 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No prave, to by bylo v riti kdyzby se sroubek uvolnil
Mam tu hridelku zasprajcnutou, mozna je tam jenom bordel, kazdopadne bych ji potreboval vyndat
|
19.2.07, 19:57 |
|
|
Martin
|
Tak ji vyklepni, jak jsem popisoval.
|
19.2.07, 20:19 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Du zkusit, ale jen lehce, abych ho neznicil
|
19.2.07, 20:24 |
|
|
Martin
|
Předpokládám, že klapku už máš vyndanou.
|
19.2.07, 20:27 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No este sem ji nemel vyndanou Uz sem to rozebral, mels pravdu, sla vytahnout, drzi ji tam jenom ta samotna klapka a ty srouby se pak musej asi lehce rozpertlovat
|
19.2.07, 20:34 |
|
|
Martin
|
Já bych je ještě raději pojistil třeba Loctitem.
|
19.2.07, 20:42 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No kdyz se mu rozklepne konec, taxe snad nevytoci zkusim, uvidim, dikes za napady
|
19.2.07, 20:56 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Taxem neska konecne vratil do auta origo karbec Vse jiz plne funkcni, abych mohl pouzivat k upevneni filtrboxu i nadale sroub do karbu, tak sem karb podlozil dalsi izolacni podlozkou, takze filtrbox se jiz nekrouti a netaha za viko. To viko bylo pekne prohnuty, sem ho musel vselijak rovnat ve sveraku a musel nakonec pomoci i soudruh silikon motorovy ale jede to dobre.
No tomu nebudete verit, ale jak sem mel zaseknutou tu druhou komoru, tak nevim jak, ale dostal se benzin do toho kloboucku co otvira druhou komoru (a i do nakych kanalku ...) a normalne se mi vylilo z karbu trochu puvodniho olovnatyho cervenyho specialu Bohuzel vytekl na noviny a vsaknul se, takze sem ho nemohl zaarchivovat To sem fakt nezral Jak tam mohl vubec tak dlouho vydrzet
|
21.2.07, 21:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|