Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 21:17

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 73 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Neustálá výměna spínače hlavních světel-Felicie 1.3 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek 
takže musíš vytáhnout relé č.l na kontakty č.85 a 86 připoj žárovečku zapni světla a rožnese?

musíme zjistit jestli to ten cyp překlemoval nebo odstříhl

změř taky kontakt číslo 3O s kostrou jestli je tam napětí a pak drátem spoj kontak 3O a 87 a musí se rožnout světla se zaplým klíčkem

pak jetě multimetrem vechny kontakty oproto kostře postupně zaplá klíček a se zaplámi světly a pak vyplými světly :? miloš

Naposledy upravil slovacek.milos dne 3.1.10, 18:32, celkově upraveno 1

3.1.10, 17:40
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
problém je v kontaktu číslo 86 ten je připojený napřímo na kontakt čílo 87 a na to postupně přijdem :wink: konektor z BC na BA miloš

3.1.10, 18:06
Mistr mechanik

Příspěvek 
ještě jsem zapoměl jak vytáhneš relé číslo jedna mrkni jestli tam jesou nějaké dráty pozastrkované v té svorkovnici

jinak at to nenosím v hlavně můj typ někkdo ustříhl na svorkovnici BC drát č.86 a propojil ho na svorkovnici BA na drát č.87 ale na to potřebuji to měření abys udělal miloš

3.1.10, 18:29

Příspěvek 
jo ja to zitra odpoledne udelam, ted uz je venku tma bych tam nic nevidel

3.1.10, 18:32

Příspěvek 
Pro Miloše, předem se omlouvám ale musím si rýpnout koule asi lhala moc ji nevěř!!!
No hlavně že neměnil startér zbytečně.

3.1.10, 20:18

Příspěvek 
ono je to trochu slozitejsi tam bylo daný asi nevím přesně něco takovýho tam bylo :originální relé od škody na denní svícení BEA 200 001 http://www.cc-autodily.cz/rele-pro-denni-sviceni.html , ke kterýmu se museli různě připojovat a natahovat ještě další kabely, pak se to relé rozbilo při jízdě do Brna, a tam to nějakej servis od asistenčky opravil a vyřadil to denní svícení a podle mne někde tam zůstalo něco zapojený tak jak nemá, že to svítí, ale stále to tam posílá proud

3.1.10, 21:43

Příspěvek 
Tady pomůže jen kontrola zapojení podle schématu.Hledej kolem pojistkovky a odpoj kabely co tam nepatří.
Jestli si netroufáš, tak jedině za někým kdo se lépe vyzná měl by to mít za chvilku felda je jednoduchá.

4.1.10, 06:26
Mistr mechanik

Příspěvek 
petr petr píše:
Pro Miloše, předem se omlouvám ale musím si rýpnout koule asi lhala moc ji nevěř!!!
No hlavně že neměnil startér zbytečně.

časem uvidíš co tomu vlastě bylo

zatím se problém nevyřešil a jestli mě pamět neklame takový problém zde ještě nebyl :D miloš

4.1.10, 08:54

Příspěvek 
tady omluva došlo mi že relé tlumených světel u feldy je spínané kostrou ne plusem :roll:

Naposledy upravil p.s. dne 4.1.10, 22:31, celkově upraveno 1

4.1.10, 16:23
Ignorant pravidel

Příspěvek 
slon>>
odkud ses ze by se tu nasel nejakej sikovnej elektrikar co by se na to podival

4.1.10, 16:57

Příspěvek 
21lucas píše:
slon>>
odkud ses ze by se tu nasel nejakej sikovnej elektrikar co by se na to podival

z Prahy

4.1.10, 17:18

Příspěvek 
tak jsem deneska zjistil, že bez toho relé svítěj jenom obrysovky, já jsem si toho předtim nevšim, protože jsem to zkoušel za světla, takže v tom obvodu nebude asi problém

4.1.10, 21:11

Příspěvek 
takže pokud necháš vypnutej spinač parkovaček a sepneš spinač hlavních světel s vyndanym relátkem tak svítí parkovačky?? :roll:

4.1.10, 21:59

Příspěvek 
no jenom obrysovky jenom takový s kterejma nic neni vidět jenom z lehka svítej aby byl videt aspon obrys auta

4.1.10, 22:00

Příspěvek 
tak to potom vypada že někdo při montáži automatickyho osvětlení propojil někde obrysovky s tlumenejma světlama.ještě otázka když tam máš relé a pustíš pouze obrysová světla rozsvítí se i tlumená?? počítám že asi ano? :roll:

4.1.10, 22:16
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 73 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další