Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
takže musíš vytáhnout relé č.l na kontakty č.85 a 86 připoj žárovečku zapni světla a rožnese?
musíme zjistit jestli to ten cyp překlemoval nebo odstříhl
změř taky kontakt číslo 3O s kostrou jestli je tam napětí a pak drátem spoj kontak 3O a 87 a musí se rožnout světla se zaplým klíčkem
pak jetě multimetrem vechny kontakty oproto kostře postupně zaplá klíček a se zaplámi světly a pak vyplými světly miloš
Naposledy upravil slovacek.milos dne 3.1.10, 18:32, celkově upraveno 1
|
3.1.10, 17:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
problém je v kontaktu číslo 86 ten je připojený napřímo na kontakt čílo 87 a na to postupně přijdem konektor z BC na BA miloš
|
3.1.10, 18:06 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ještě jsem zapoměl jak vytáhneš relé číslo jedna mrkni jestli tam jesou nějaké dráty pozastrkované v té svorkovnici
jinak at to nenosím v hlavně můj typ někkdo ustříhl na svorkovnici BC drát č.86 a propojil ho na svorkovnici BA na drát č.87 ale na to potřebuji to měření abys udělal miloš
|
3.1.10, 18:29 |
|
|
slon
|
jo ja to zitra odpoledne udelam, ted uz je venku tma bych tam nic nevidel
|
3.1.10, 18:32 |
|
|
petr petr
|
Pro Miloše, předem se omlouvám ale musím si rýpnout koule asi lhala moc ji nevěř!!!
No hlavně že neměnil startér zbytečně.
|
3.1.10, 20:18 |
|
|
slon
|
ono je to trochu slozitejsi tam bylo daný asi nevím přesně něco takovýho tam bylo riginální relé od škody na denní svícení BEA 200 001 http://www.cc-autodily.cz/rele-pro-denni-sviceni.html , ke kterýmu se museli různě připojovat a natahovat ještě další kabely, pak se to relé rozbilo při jízdě do Brna, a tam to nějakej servis od asistenčky opravil a vyřadil to denní svícení a podle mne někde tam zůstalo něco zapojený tak jak nemá, že to svítí, ale stále to tam posílá proud
|
3.1.10, 21:43 |
|
|
petr petr
|
Tady pomůže jen kontrola zapojení podle schématu.Hledej kolem pojistkovky a odpoj kabely co tam nepatří.
Jestli si netroufáš, tak jedině za někým kdo se lépe vyzná měl by to mít za chvilku felda je jednoduchá.
|
4.1.10, 06:26 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
petr petr píše: Pro Miloše, předem se omlouvám ale musím si rýpnout koule asi lhala moc ji nevěř!!! No hlavně že neměnil startér zbytečně.
časem uvidíš co tomu vlastě bylo
zatím se problém nevyřešil a jestli mě pamět neklame takový problém zde ještě nebyl miloš
|
4.1.10, 08:54 |
|
|
p.s.
|
tady omluva došlo mi že relé tlumených světel u feldy je spínané kostrou ne plusem
Naposledy upravil p.s. dne 4.1.10, 22:31, celkově upraveno 1
|
4.1.10, 16:23 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
slon>>
odkud ses ze by se tu nasel nejakej sikovnej elektrikar co by se na to podival
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
4.1.10, 16:57 |
|
|
slon
|
21lucas píše: slon>> odkud ses ze by se tu nasel nejakej sikovnej elektrikar co by se na to podival
z Prahy
|
4.1.10, 17:18 |
|
|
slon
|
tak jsem deneska zjistil, že bez toho relé svítěj jenom obrysovky, já jsem si toho předtim nevšim, protože jsem to zkoušel za světla, takže v tom obvodu nebude asi problém
|
4.1.10, 21:11 |
|
|
p.s.
|
takže pokud necháš vypnutej spinač parkovaček a sepneš spinač hlavních světel s vyndanym relátkem tak svítí parkovačky??
|
4.1.10, 21:59 |
|
|
slon
|
no jenom obrysovky jenom takový s kterejma nic neni vidět jenom z lehka svítej aby byl videt aspon obrys auta
|
4.1.10, 22:00 |
|
|
p.s.
|
tak to potom vypada že někdo při montáži automatickyho osvětlení propojil někde obrysovky s tlumenejma světlama.ještě otázka když tam máš relé a pustíš pouze obrysová světla rozsvítí se i tlumená?? počítám že asi ano?
|
4.1.10, 22:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|