| Autor |
Zpráva |
|
sharpers
|
tak jo to určitě, ale ja mam miň zkušenosti, a přitom budu chodit do prace...takže vždy budu dělat bud odpoledne, nebo jen dopledne apod...někdy taky se stane že nebude nalada bo cely tyden v kuse byt pul dne v praci a pul dne v garaži to da zabrat 
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
| 10.1.10, 23:24 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
nooooo...abych řek za sebe, tak já měl auta v práci a potom ještě dělat na svojem, to byl největší průser...to tě tak otráví 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 10.1.10, 23:26 |
|
 |
|
sharpers
|
tak to věřim, musí být fajn když se tam dupeš s nějakou blbostí a přitom přemýšlíš, že ta samá věc tě čeká na tvojem 
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
|
| 10.1.10, 23:46 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
sharpers píše: tak to věřim, musí být fajn když se tam dupeš s nějakou blbostí a přitom přemýšlíš, že ta samá věc tě čeká na tvojem 
jo to bylo...když sem za den vyměnil 6 manžet na poloose...úúúúžasnej den
edit: taky je dobrý, když to děláš, myslíš si, že pořáděn a za rok za dva zjistíš, že to můžeš dělat znovu  ...třeba mě kvetou lemy na spoji prahu a lemu nebo sem na loňskym sraze měl prasklou manžetu na vnitřnim kloubu, která jezdila 2 roky (tu sem měnil, když sem skládal nový poloosy na mojí feldu)...to je na posrání
http://ondras83.rajce.idnes.cz/manzeta/
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 10.1.10, 23:49 |
|
 |
|
sharpers
|
takže něco sme vyřešili a dozvěděl sem se co a jak, ale některý věci ani n....pls poradte ještě teda too :
4) když by generálka probíhala od května do cca listopadu, ale vyjet bych chtěl až po zimě...jak nato ? mám normál dát všechny náplně před zimou a vše připravit, nebo to mám nějak zazimovat ? tzn bez náplní nebo co já vím ? Nebo nechat se vším a chodit to občas startnout a nechat chvíli bežět ?
7) .Pojistku mám do června, tudíž když auto zasunu do garaže v květnu a hodím spz do depozitu tak tu pojistku nemusím platit ? pak sem četl, že abych vybral značky z depozitu musím mit pojistku a stk...takže bych to přišti rok na jaře zaplatil na pojiš´tovně a pak zašel vyzvednout SPZ ? Technická je do přištiho května...
|
| 12.1.10, 12:57 |
|
 |
|
chemer
Moderátor
|
Já bych to určitě naplnil všema kapalinama, aby to nikde nerezlo nebo nepuchřelo.
|
| 12.1.10, 13:30 |
|
 |
|
sharpers
|
chemer píše: Já bych to určitě naplnil všema kapalinama, aby to nikde nerezlo nebo nepuchřelo.
já sem právě nevěděl, že jestli to dokončím třeba v říjnu ale plánuju vyjet až na jaře...jako jasně že ybch to projel a otestoval než to zazimuju, jenže právě nevím jak to pak zazimovat  natírat spodek budu hned ze začátku, jakmile bude konec tak nechám vystříkat dutiny a zimu to bude stát v suche garaži, tak doufám že mi to tam nezrezne  bo někdy mám pocit že mi to rezne před očima at je mokro nebo sucho
|
| 12.1.10, 13:47 |
|
 |
|
sharpers
|
v plánu bude i nové audio....to asi vyřeším přes další zimu, až bude vše hotovo, při těch opravach dam jen ty lepší svorky na baterku a asi natahnu kable....
z toho audia bych teda dal : dopředu misto štelovani zrcatek hodit vyškače, dolu do dveři středobas, nevim jesli 16 nebo 13, 16 budou hral lip ale zas sou vice na očich a de videt ze je tam něco lepšího  dozadu na plato asi středobas a vyškače extra, do kufru sub + zesík....radio se pořeší přitom, nevim jestli moje vubec muže mit zesik....
při těch upravach chcu někam hodit SPDS, musim se mrknout kde to ma bych uchycene, nedavno sem viděl na parkovišti feldu co má te Led pásek v mlhovkách .....aspon to nebije do oči....
z dalších uprav co budu plánovat....stěrače ty bezraminkove, to mužu až nakonec, křidlo na vrata, při lakovani se hodi do barvy, přilepit se muže kdykoliv, el zrcatka, asi při upravach dveří nebo až nakonec ? pokud by byly tak i el okna...udělat osvětlení kufru, kastlíku, oboje se muže udělat prakticky kdykoliv....
No a teda asi bych první udělal ty napravy, udělám předek, zadek, brzdy, tlumiče a vše okolo, mužu to projet a doladit, a až pak to rozhodim....nevim jeslti tu vyvařku jako prvni nebo až po odstrojení.....zas když to bude po odstrojení tak to budu muset vezt na odtahu....
|
| 13.1.10, 13:49 |
|
 |
|
VeTeV
Senior TW team
Registrován: 18.6.09, 09:44 Příspěvky: 766 Bydliště: kde si ustelu, tam si lehnu...
|
sharpers píše: takže něco sme vyřešili a dozvěděl sem se co a jak, ale některý věci ani n....pls poradte ještě teda too : 7) .Pojistku mám do června, tudíž když auto zasunu do garaže v květnu a hodím spz do depozitu tak tu pojistku nemusím platit ? pak sem četl, že abych vybral značky z depozitu musím mit pojistku a stk...takže bych to přišti rok na jaře zaplatil na pojiš´tovně a pak zašel vyzvednout SPZ ? Technická je do přištiho května...
při vkladu do depozita zaplatíš kilečko a posléze dojdeš na pojišťovnu s potvrzením že SPZ jsou v depozitu - neplatíš tedy povinko....
až to budeš vyzvedávat, tak musíš mít platnou STK, a doklad o uzavřeném povinném ručení, nebo-li ho nanovo uzavřeš...
to je celá alchymie
jo ještě mě napadá za kilo je to na rok, další 1/2 rok je za 50,-... správně bys tam měl chodit co půlrok, vyplnit formulář a zaplatit - realita je, že při vyzvedávání tě skásnou a je to 
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Škoda 120L - spotřební vůz - končí
Xantia 1,8i 16v Break - ať se nám svět houpe
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
| 13.1.10, 14:26 |
|
 |
|
sharpers
|
dik za info , to tak akorat vychazi, ted v kvetnu pred placenim dalsiho povinca to hodim do depozitu, rok to tam bude, pristi jaro to vytahnu , technicka mi pak konci v kvetnu tak to akorat stihnu
|
| 13.1.10, 14:51 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|