Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 20.6.26, 01:30

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 85 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Generálka auta 
Autor Zpráva

Příspěvek 
tak jo to určitě, ale ja mam miň zkušenosti, a přitom budu chodit do prace...takže vždy budu dělat bud odpoledne, nebo jen dopledne apod...někdy taky se stane že nebude nalada bo cely tyden v kuse byt pul dne v praci a pul dne v garaži to da zabrat :)

10.1.10, 23:24
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
nooooo...abych řek za sebe, tak já měl auta v práci a potom ještě dělat na svojem, to byl největší průser...to tě tak otráví :roll:

10.1.10, 23:26
Profil ICQ

Příspěvek 
tak to věřim, musí být fajn když se tam dupeš s nějakou blbostí a přitom přemýšlíš, že ta samá věc tě čeká na tvojem :lol:

10.1.10, 23:46

Příspěvek 
sharpers píše:
tak to věřim, musí být fajn když se tam dupeš s nějakou blbostí a přitom přemýšlíš, že ta samá věc tě čeká na tvojem :lol:

jo to bylo...když sem za den vyměnil 6 manžet na poloose...úúúúžasnej den :evil: :sick:

edit: taky je dobrý, když to děláš, myslíš si, že pořáděn a za rok za dva zjistíš, že to můžeš dělat znovu :lol: ...třeba mě kvetou lemy na spoji prahu a lemu nebo sem na loňskym sraze měl prasklou manžetu na vnitřnim kloubu, která jezdila 2 roky (tu sem měnil, když sem skládal nový poloosy na mojí feldu)...to je na posrání :)
http://ondras83.rajce.idnes.cz/manzeta/

10.1.10, 23:49
Profil ICQ

Příspěvek 
takže něco sme vyřešili a dozvěděl sem se co a jak, ale některý věci ani n....pls poradte ještě teda too :

4) když by generálka probíhala od května do cca listopadu, ale vyjet bych chtěl až po zimě...jak nato ? mám normál dát všechny náplně před zimou a vše připravit, nebo to mám nějak zazimovat ? tzn bez náplní nebo co já vím ? Nebo nechat se vším a chodit to občas startnout a nechat chvíli bežět ?

7) .Pojistku mám do června, tudíž když auto zasunu do garaže v květnu a hodím spz do depozitu tak tu pojistku nemusím platit ? pak sem četl, že abych vybral značky z depozitu musím mit pojistku a stk...takže bych to přišti rok na jaře zaplatil na pojiš´tovně a pak zašel vyzvednout SPZ ? Technická je do přištiho května...

12.1.10, 12:57
Moderátor

Příspěvek 
Já bych to určitě naplnil všema kapalinama, aby to nikde nerezlo nebo nepuchřelo.

12.1.10, 13:30

Příspěvek 
chemer píše:
Já bych to určitě naplnil všema kapalinama, aby to nikde nerezlo nebo nepuchřelo.

já sem právě nevěděl, že jestli to dokončím třeba v říjnu ale plánuju vyjet až na jaře...jako jasně že ybch to projel a otestoval než to zazimuju, jenže právě nevím jak to pak zazimovat :P natírat spodek budu hned ze začátku, jakmile bude konec tak nechám vystříkat dutiny a zimu to bude stát v suche garaži, tak doufám že mi to tam nezrezne :lol: bo někdy mám pocit že mi to rezne před očima at je mokro nebo sucho

12.1.10, 13:47

Příspěvek 
v plánu bude i nové audio....to asi vyřeším přes další zimu, až bude vše hotovo, při těch opravach dam jen ty lepší svorky na baterku a asi natahnu kable....

z toho audia bych teda dal : dopředu misto štelovani zrcatek hodit vyškače, dolu do dveři středobas, nevim jesli 16 nebo 13, 16 budou hral lip ale zas sou vice na očich a de videt ze je tam něco lepšího :? dozadu na plato asi středobas a vyškače extra, do kufru sub + zesík....radio se pořeší přitom, nevim jestli moje vubec muže mit zesik....

při těch upravach chcu někam hodit SPDS, musim se mrknout kde to ma bych uchycene, nedavno sem viděl na parkovišti feldu co má te Led pásek v mlhovkách .....aspon to nebije do oči....

z dalších uprav co budu plánovat....stěrače ty bezraminkove, to mužu až nakonec, křidlo na vrata, při lakovani se hodi do barvy, přilepit se muže kdykoliv, el zrcatka, asi při upravach dveří nebo až nakonec ? pokud by byly tak i el okna...udělat osvětlení kufru, kastlíku, oboje se muže udělat prakticky kdykoliv....

No a teda asi bych první udělal ty napravy, udělám předek, zadek, brzdy, tlumiče a vše okolo, mužu to projet a doladit, a až pak to rozhodim....nevim jeslti tu vyvařku jako prvni nebo až po odstrojení.....zas když to bude po odstrojení tak to budu muset vezt na odtahu....

13.1.10, 13:49
Senior TW team

Příspěvek 
sharpers píše:
takže něco sme vyřešili a dozvěděl sem se co a jak, ale některý věci ani n....pls poradte ještě teda too :
7) .Pojistku mám do června, tudíž když auto zasunu do garaže v květnu a hodím spz do depozitu tak tu pojistku nemusím platit ? pak sem četl, že abych vybral značky z depozitu musím mit pojistku a stk...takže bych to přišti rok na jaře zaplatil na pojiš´tovně a pak zašel vyzvednout SPZ ? Technická je do přištiho května...

při vkladu do depozita zaplatíš kilečko a posléze dojdeš na pojišťovnu s potvrzením že SPZ jsou v depozitu - neplatíš tedy povinko....

až to budeš vyzvedávat, tak musíš mít platnou STK, a doklad o uzavřeném povinném ručení, nebo-li ho nanovo uzavřeš...

to je celá alchymie :-)

jo ještě mě napadá za kilo je to na rok, další 1/2 rok je za 50,-... správně bys tam měl chodit co půlrok, vyplnit formulář a zaplatit - realita je, že při vyzvedávání tě skásnou a je to :-)

Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?

13.1.10, 14:26

Příspěvek 
dik za info , to tak akorat vychazi, ted v kvetnu pred placenim dalsiho povinca to hodim do depozitu, rok to tam bude, pristi jaro to vytahnu , technicka mi pak konci v kvetnu tak to akorat stihnu

13.1.10, 14:51
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 85 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6