| Autor |
Zpráva |
|
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
|
Ja jel v tomhle nebyla to moje chyba protijedouci auto vjelo na namrzle silnici v zatacce do protismeru ja tam mel kolem 30 a zatacku bylo mozne v teto rychlosti bez problemu projet protijedouci auto rychlost kolem 50..60km ja sem rozbil hlavou predni okno do dneska me boli pater od druheho ridice jsem samozrejmne nevidel ani korunu a snazil se mi to co nejvice zneprijemnit..nic mene pojistovna mi zaplatila aspon auto nejake bolestne vzhledem k tomu ze se s tim porad trapim taky nebylo nic moc
shrnuti pro tebe...jedno auto si rozbil tak uz ted budes vedet ze mas pribrzdit bud rad ze si tuhle zkusenost ziskal jen za cenu pomackanych plechu ne kazdy ma tohle stesti
jinak ja sam sem jednou narazil S100 do stromu  protoze jsem jel a necumel na cestu pak najednou koukam ze predemnou stoji auto takze na brzdy jelo to jak po masle tak nohu z brzdy a rikam radeji do prikopy ale nevyslo to byl tam strom..  tenkrat se to opravilo nebylo to moc stacil sem to tak nejak zbrzdit...
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
| 16.1.10, 23:08 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Dundee
|
thepromise píše: a vubec..měl z vás už někdo někdy nějakou vážnější nehodu?
Tak trochu...
Kámošovi jsem v 18ti půjčil svýho Trabiho, na kterym jsem makal celý prázdniny a on ho s náma otočil na bok a do stromu. "A" sloupky se srovnaly a strom se otiskl místo nádrže a baterky. Já z toho vyletěl střechou, on zůstal vevnitř. Oba bez pásů a ještěže tak, jinak by bylo po nás (teda po mě určitě).
Takže ne u každýho auta jsou pásy bezpečnostním prvkem
P.S.: Taky se mi víc líbí Fávo než Felda, ale když už Feldu, tak v naftě po faceliftu. A s tou 1.6 bych si to rozmyslel, taky i kvůli ceně dílů a rozvodům napínaným vodní pumpou a hnaným řemenem. Kolega má dvě Feldy (1.3 a 1.6) a můžu říct, že ta "česká" jede o něco líp, i když má o 5 kW menší výkon.
_________________ Dacia Duster 1.6SCe+ LPG '17 s 85.380 km na tachecu- "Drobek"
|
| 16.1.10, 23:25 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Registrován: 19.2.08, 15:50 Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
| 16.1.10, 23:57 |
|
 |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
No tak ještě že si dopadl tak jak si dopadl...Auto vem čert,je to zkušennost do života.Z každý chyby plyne ponaučení...A to jak ze zničenýho auta,nad kterým si trávil čas a zničil sis ho,tak z přežitím nehody ve zdraví,která mohla dopadnout uplně jinak.A kvůli čemu???Kvůli něčemu co nebylo jistý odhadnout ale tak jednoduchý podcenit  ...Hodně štěstí při výběru nového auta a už prosimtě žádnou další nehodu...  Hlavně zdraví 
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!!  http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
|
| 17.1.10, 00:02 |
|
 |
|
ferrari
Registrován: 7.5.06, 20:16 Příspěvky: 9236 Bydliště: Partizánske
|
Patrik, napísal si to úplne presne...Thepromise dobre dopadol a je to poučenie pre budúcnosť...každý máme takéto nejaké, predopokladám... a to vieš, pozor, bo nabudúce to nemusí dopadnúť takto...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
| 17.1.10, 08:50 |
|
 |
|
KADEL
|
seknul sem formana ve 130 do stromu,trochu sem usnul na aute prasklo uplne vse motor se utrhl a uletel do pole prevodovka se rozsipala na kolecka a ja o.k. vyletel sem ven tak jen odreniny a narazeny ruce + nohy nic moc bal sem se potom jezdit
|
| 5.2.10, 18:20 |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11977 Bydliště: Český Těšín
|
Fotky nemáš? By mě zajímalo, jak Fanouš dopadl.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 5.2.10, 20:21 |
|
 |
|
Jura
|
No buď rád, že se ti to stalo a nic se ti nestalo.... Znova to už neuděláš... a budeš dávat bacha... Je to vše o zkušenostech...když mě bylo dvacet měl sem fáčko jako moje první auto... spěchal sem do práce pršelo a v zatáčce se mi zadek utrhl dal sem hodiny a šup do pole...jediný štěstí že tam zrovna nic nejelo a všude okolo pole. A sem rád, že se mi to stalo, protože ted si dávám bacha.. kdyby se mi to stalo někde jinde ve vyšší rychlosti už bych tu třeba nemusel být. Tímhle si musí projít každý...nějak se ty zkušenosti musí získat.... A kolem jedoucí auta jen troubili a tukali si na čelo co sem to za kokota a zastavili jen asi dvě auta a zeptali se jestli vše OK...to se cení. Já osobně zastavuju skoro dycky když někde někoho vidím u auta a je vidět že má problémy a aspon se zeptám, jestli vše OK.
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
| 5.2.10, 20:56 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|