Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 20.6.26, 01:22

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Favorit bouračka 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Obrázek

Ja jel v tomhle nebyla to moje chyba protijedouci auto vjelo na namrzle silnici v zatacce do protismeru ja tam mel kolem 30 a zatacku bylo mozne v teto rychlosti bez problemu projet protijedouci auto rychlost kolem 50..60km ja sem rozbil hlavou predni okno do dneska me boli pater od druheho ridice jsem samozrejmne nevidel ani korunu a snazil se mi to co nejvice zneprijemnit..nic mene pojistovna mi zaplatila aspon auto nejake bolestne vzhledem k tomu ze se s tim porad trapim taky nebylo nic moc

shrnuti pro tebe...jedno auto si rozbil tak uz ted budes vedet ze mas pribrzdit bud rad ze si tuhle zkusenost ziskal jen za cenu pomackanych plechu ne kazdy ma tohle stesti

jinak ja sam sem jednou narazil S100 do stromu :lol: protoze jsem jel a necumel na cestu pak najednou koukam ze predemnou stoji auto takze na brzdy jelo to jak po masle tak nohu z brzdy a rikam radeji do prikopy ale nevyslo to byl tam strom.. :roll: tenkrat se to opravilo nebylo to moc stacil sem to tak nejak zbrzdit...

16.1.10, 23:08
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
thepromise píše:
a vubec..měl z vás už někdo někdy nějakou vážnější nehodu?

Tak trochu...

Kámošovi jsem v 18ti půjčil svýho Trabiho, na kterym jsem makal celý prázdniny a on ho s náma otočil na bok a do stromu. "A" sloupky se srovnaly a strom se otiskl místo nádrže a baterky. Já z toho vyletěl střechou, on zůstal vevnitř. Oba bez pásů a ještěže tak, jinak by bylo po nás (teda po mě určitě).

Takže ne u každýho auta jsou pásy bezpečnostním prvkem :roll:

P.S.: Taky se mi víc líbí Fávo než Felda, ale když už Feldu, tak v naftě po faceliftu. A s tou 1.6 bych si to rozmyslel, taky i kvůli ceně dílů a rozvodům napínaným vodní pumpou a hnaným řemenem. Kolega má dvě Feldy (1.3 a 1.6) a můžu říct, že ta "česká" jede o něco líp, i když má o 5 kW menší výkon.

16.1.10, 23:25
Profil ICQ
Dezertér 2

Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
Příspěvek 
Jednou takhle hodně http://imb.lide.cz/big/467AD0593D861EBB ... 1#17293645 v 60 jsem potkal strom :?

RAPID 130 POWER FOREVER!!!

Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.

Karoserie COUPE je mým osudem!

16.1.10, 23:57
Profil ICQ

Příspěvek 
No tak ještě že si dopadl tak jak si dopadl...Auto vem čert,je to zkušennost do života.Z každý chyby plyne ponaučení...A to jak ze zničenýho auta,nad kterým si trávil čas a zničil sis ho,tak z přežitím nehody ve zdraví,která mohla dopadnout uplně jinak.A kvůli čemu???Kvůli něčemu co nebylo jistý odhadnout ale tak jednoduchý podcenit :wink: ...Hodně štěstí při výběru nového auta a už prosimtě žádnou další nehodu... :wink: Hlavně zdraví :!:

17.1.10, 00:02

Příspěvek 
Patrik, napísal si to úplne presne...Thepromise dobre dopadol a je to poučenie pre budúcnosť...každý máme takéto nejaké, predopokladám... a to vieš, pozor, bo nabudúce to nemusí dopadnúť takto...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

17.1.10, 08:50

Příspěvek 
seknul sem formana ve 130 do stromu,trochu sem usnul na aute prasklo uplne vse motor se utrhl a uletel do pole prevodovka se rozsipala na kolecka a ja o.k. vyletel sem ven tak jen odreniny a narazeny ruce + nohy nic moc bal sem se potom jezdit

5.2.10, 18:20

Příspěvek 
Fotky nemáš? By mě zajímalo, jak Fanouš dopadl.

5.2.10, 20:21

Příspěvek 
No buď rád, že se ti to stalo a nic se ti nestalo.... Znova to už neuděláš... a budeš dávat bacha... Je to vše o zkušenostech...když mě bylo dvacet měl sem fáčko jako moje první auto... spěchal sem do práce pršelo a v zatáčce se mi zadek utrhl dal sem hodiny a šup do pole...jediný štěstí že tam zrovna nic nejelo a všude okolo pole. A sem rád, že se mi to stalo, protože ted si dávám bacha.. kdyby se mi to stalo někde jinde ve vyšší rychlosti už bych tu třeba nemusel být. Tímhle si musí projít každý...nějak se ty zkušenosti musí získat.... A kolem jedoucí auta jen troubili a tukali si na čelo co sem to za kokota a zastavili jen asi dvě auta a zeptali se jestli vše OK...to se cení. Já osobně zastavuju skoro dycky když někde někoho vidím u auta a je vidět že má problémy a aspon se zeptám, jestli vše OK.

5.2.10, 20:56
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2