octavia 4x4,ale ted uz o vsem :)
Autor |
Zpráva |
CROWACK
|
jestli chceš čtyřkolku, pořiď jakýkoliv subaru, haldex je znouzectnost abys nezapadl na zafoukané cestě...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
17.1.10, 21:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
třeba nebo spíš haldex zahodí, nechaji udělat kardan na zakázku a jedou permanentní 4x4
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
17.1.10, 21:57 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
czechino: na amatérské rally jsem ještě fábii 4x4 nepotkal a octávie se daj koupit už za pár šlupek (myslím I), ale to je prostě někde jinde. Chceš li pernamentní 4X4 kup audi s pohonem quattro a nebo pašíka s 4motion
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
17.1.10, 22:16 |
|
|
Tomáš2
|
Zmám kluka co má Octavii II 1,9 TDi s Haldexem a řiká,že to má vysokou spotřebu.Protože když jedeš tak ten kardan a diferáku vzadu jen táhneš a ty tě brzděj.
|
18.1.10, 15:59 |
|
|
czechino
Tydýt
|
Tomáš2:Hmm..tak to je na prd a subaru nechci ,jedine EVO,ale to je zase drahe
|
18.1.10, 16:07 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Tomáš2 píše: Zmám kluka co má Octavii II 1,9 TDi s Haldexem a řiká,že to má vysokou spotřebu.Protože když jedeš tak ten kardan a diferáku vzadu jen táhneš a ty tě brzděj. cože? od kdy? max o litr na 100km pokud je to víc má něco v hajzlu.... ten kardan ho nemůže brzdit to je zas nějakej kec
|
18.1.10, 21:37 |
|
|
Tomáš2
|
Samozřejmě,že ta spotřeba nevyrostě o pět litrů.Ale pokud máš tenhle 4x4,k tomu máš třeba na střeše zahrádku,širší pneumatiky,atd tak to spotřebu zvedne.Kec to neni,je to mechanik ve škodovce,a fakt se vyzná.
|
18.1.10, 21:40 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
a co sem asi já??? octávií s haldexem sem měl v prackách několik a všechny v tej nejsilnější naftě a spotřeba oproti normální šla nahoru o litr na dlouhých trasách a asi o 1,5 na extrémních podmínkách a nikdy mě ty auta nenechali
|
18.1.10, 21:42 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
kasli na 4x4, ak fakt nebyvas v horach tak ti to netreba, staci klasika predny nahon, a ked sa podarilo topgearistom prejst z botswany do zimbabwe na autach s pohonom 2 kolies (a to sli cez solnu pust...) tak ti to naozaj netreba...
hladex je naozaj len z nudze cnost, 4motion je myslim tiez haldex, to iste ako octavia
a mam pocit ze napr. quattro v A3 je tiez haldex nakolko ma identicky podvozok s oktaviou a golfom
ked uz sa bavime o 4x4 tak treba spomenut Xdrive u BMW ktory je tam naozaj uplne na okrasu
http://www.youtube.com/watch?v=x7nGXpqb3FE
EVO:
znamy ma 9nu a vravel ze v meste je to uplne nepouzitelne - spojka je ano/nie, do istych otacok tam nemas ziaden vykon a to myslim tak ze fiat stilo ho predbehne: http://www.youtube.com/watch?v=tt06N8EjVfU
ceny dielov su neuveritlene, servisny interval je menej ako 10tkm...
ako detsky sen je to ok, ale ked vyrastis/me tak mame uz uplne ine prioprity
peace
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
19.1.10, 00:07 |
|
|
Nakadah
|
Muzu srovnat firemni Octavii Combi 1.9 TDi a 1.9 TDi 4x4 - oboji stejne stara auta, kupovana obe najednou. 4x4 ma dalnicni spotrebu o 1,5l/100km vyssi nez verze bez 4x4. Jel sem s nimi stejnou trasu Ostrava-Praha a zpet a vicemene stejny styl jizdy (rano pohodicka, vecer rychleji ). Ta 4x4 ma navic 6. stupnovou prevodovku, nevim jestli na to taky nema vliv. A navic 4x4 ma horsi zrychleni - vaha navic je poznat. Ale ted v zime si to kolega libuje. Haldex zatim drzi a to se s tim autem moc nesere (holt firemni auto ze ) Studeny to odpichne z parkoviste s nohou na podlaze az mu od kol strika gejzir snehu. Spotreba oleje se mu prej drzi na asi 0,3l/1000km, Turbo zatim neodrovnal a o haldexu asi nic nevi Nak
|
19.1.10, 08:50 |
|
|
czechino
Tydýt
|
deekay: jo je to drahe,ale kdybych ho mel, tak seriove urcite nezustane ,a 9 je sice nejhezci,ale stacila by pritahla 5,nebo 6 z japonska videl jsem 4 za 130 000,- a to uz by se dalo,kdyz si vezmete ze ma stejny motor jak 9
Nakadah: tak vaha je velky - a spotreba taky a proto bych ted sel do klasiky a tvuj kolega..
|
19.1.10, 14:05 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
czechino: víš co by jen stálo předělání řízení? ceny dílů atd. jsi si zjišťoval? Je ti nevim strejda má taky 9 a kdyby s ní nejezdil jen předjezdeckou tak by to asi ani nevyužil.
|
19.1.10, 16:33 |
|
|
czechino
Tydýt
|
Josef.Radocha píše: czechino: víš co by jen stálo předělání řízení? ceny dílů atd. jsi si zjišťoval? Je ti nevim strejda má taky 9 a kdyby s ní nejezdil jen předjezdeckou tak by to asi ani nevyužil.
Kde sehnat dily a kolik stoji predelat rizeni vim
EVO je muj druhy favorit po Favoritu ma vse co by u me dobry auto mit melo,4x4, 2.0 16V (nej motory),kvalitni spracovani, malo cudliku a jednoduchou pristrojovku,5 dveri,super design co se tyce vzhledovych uprav,atd..atd...
Jinak jestli nekdo vi proc ho nekoupit, budu rad za vase nazory...protoze me to hodne zajima,ale nevim jestli je vhodne probirat mitshubishi na skodovackym foru
|
19.1.10, 17:46 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
připrav se na to, že pokud něco podobného koupíš budeš to stavět celé znovu a to nejsou malé peníze. Takováto auta se nekupují pro dobrý pocit,ale pro jízdu na hraně takže spousta věcí odchází mnohem dřív.
|
19.1.10, 17:50 |
|
|
venda
|
czechino Můžu mít jednu trapnou otázku? Kolik ti prosím tě je?
|
19.1.10, 17:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|