Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 12:07

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 126 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další
 octavia 4x4,ale ted uz o vsem :) 
Autor Zpráva

Příspěvek 
jestli chceš čtyřkolku, pořiď jakýkoliv subaru, haldex je znouzectnost abys nezapadl na zafoukané cestě...

17.1.10, 21:57
Pspvek Reklama

Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
třeba nebo spíš haldex zahodí, nechaji udělat kardan na zakázku a jedou permanentní 4x4

17.1.10, 21:57
Profil ICQ
Dezertér 2

Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
Příspěvek 
czechino: na amatérské rally jsem ještě fábii 4x4 nepotkal a octávie se daj koupit už za pár šlupek (myslím I), ale to je prostě někde jinde. Chceš li pernamentní 4X4 kup audi s pohonem quattro a nebo pašíka s 4motion

RAPID 130 POWER FOREVER!!!

Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.

Karoserie COUPE je mým osudem!

17.1.10, 22:16
Profil ICQ

Příspěvek 
Zmám kluka co má Octavii II 1,9 TDi s Haldexem a řiká,že to má vysokou spotřebu.Protože když jedeš tak ten kardan a diferáku vzadu jen táhneš a ty tě brzděj.

18.1.10, 15:59
Tydýt

Příspěvek 
Tomáš2:Hmm..tak to je na prd a subaru nechci :sick:,jedine EVO,ale to je zase drahe :cry:

18.1.10, 16:07
Profil Zobrazit autorovy stránky
Dezertér 2

Příspěvek 
Tomáš2 píše:
Zmám kluka co má Octavii II 1,9 TDi s Haldexem a řiká,že to má vysokou spotřebu.Protože když jedeš tak ten kardan a diferáku vzadu jen táhneš a ty tě brzděj.
cože? od kdy? max o litr na 100km pokud je to víc má něco v hajzlu.... ten kardan ho nemůže brzdit to je zas nějakej kec :sick: :sick: :sick:

18.1.10, 21:37
Profil ICQ

Příspěvek 
Samozřejmě,že ta spotřeba nevyrostě o pět litrů.Ale pokud máš tenhle 4x4,k tomu máš třeba na střeše zahrádku,širší pneumatiky,atd tak to spotřebu zvedne.Kec to neni,je to mechanik ve škodovce,a fakt se vyzná.

18.1.10, 21:40
Dezertér 2

Příspěvek 
a co sem asi já??? octávií s haldexem sem měl v prackách několik a všechny v tej nejsilnější naftě a spotřeba oproti normální šla nahoru o litr na dlouhých trasách a asi o 1,5 na extrémních podmínkách a nikdy mě ty auta nenechali

18.1.10, 21:42
Profil ICQ
Voditelj brodice

Příspěvek 
kasli na 4x4, ak fakt nebyvas v horach tak ti to netreba, staci klasika predny nahon, a ked sa podarilo topgearistom prejst z botswany do zimbabwe na autach s pohonom 2 kolies (a to sli cez solnu pust...) tak ti to naozaj netreba...

hladex je naozaj len z nudze cnost, 4motion je myslim tiez haldex, to iste ako octavia
a mam pocit ze napr. quattro v A3 je tiez haldex nakolko ma identicky podvozok s oktaviou a golfom

ked uz sa bavime o 4x4 tak treba spomenut Xdrive u BMW ktory je tam naozaj uplne na okrasu :D
http://www.youtube.com/watch?v=x7nGXpqb3FE

EVO:
znamy ma 9nu a vravel ze v meste je to uplne nepouzitelne - spojka je ano/nie, do istych otacok tam nemas ziaden vykon a to myslim tak ze fiat stilo ho predbehne: http://www.youtube.com/watch?v=tt06N8EjVfU
ceny dielov su neuveritlene, servisny interval je menej ako 10tkm...

ako detsky sen je to ok, ale ked vyrastis/me tak mame uz uplne ine prioprity :D

peace ;)

19.1.10, 00:07
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Muzu srovnat firemni Octavii Combi 1.9 TDi a 1.9 TDi 4x4 - oboji stejne stara auta, kupovana obe najednou. 4x4 ma dalnicni spotrebu o 1,5l/100km vyssi nez verze bez 4x4. Jel sem s nimi stejnou trasu Ostrava-Praha a zpet a vicemene stejny styl jizdy (rano pohodicka, vecer rychleji :oops: ). Ta 4x4 ma navic 6. stupnovou prevodovku, nevim jestli na to taky nema vliv. A navic 4x4 ma horsi zrychleni - vaha navic je poznat. Ale ted v zime si to kolega libuje. Haldex zatim drzi a to se s tim autem moc nesere (holt firemni auto ze :roll: ) Studeny to odpichne z parkoviste s nohou na podlaze az mu od kol strika gejzir snehu. Spotreba oleje se mu prej drzi na asi 0,3l/1000km, Turbo zatim neodrovnal a o haldexu asi nic nevi :D Nak

19.1.10, 08:50
Profil ICQ
Tydýt

Příspěvek 
deekay: jo je to drahe,ale kdybych ho mel, tak seriove urcite nezustane :lol: ,a 9 je sice nejhezci,ale stacila by pritahla 5,nebo 6 z japonska :wink: videl jsem 4 za 130 000,- a to uz by se dalo,kdyz si vezmete ze ma stejny motor jak 9 8)

Nakadah: tak vaha je velky - a spotreba taky a proto bych ted sel do klasiky :) a tvuj kolega.. :evil: :lol:

19.1.10, 14:05
Dezertér 2

Příspěvek 
czechino: víš co by jen stálo předělání řízení? ceny dílů atd. jsi si zjišťoval? Je ti nevim strejda má taky 9 a kdyby s ní nejezdil jen předjezdeckou tak by to asi ani nevyužil.

19.1.10, 16:33
Profil ICQ
Tydýt

Příspěvek 
Josef.Radocha píše:
czechino: víš co by jen stálo předělání řízení? ceny dílů atd. jsi si zjišťoval? Je ti nevim strejda má taky 9 a kdyby s ní nejezdil jen předjezdeckou tak by to asi ani nevyužil.

Kde sehnat dily a kolik stoji predelat rizeni vim :)

EVO je muj druhy favorit po Favoritu :D ma vse co by u me dobry auto mit melo,4x4, 2.0 16V (nej motory),kvalitni spracovani, malo cudliku a jednoduchou pristrojovku,5 dveri,super design co se tyce vzhledovych uprav,atd..atd... :)

Jinak jestli nekdo vi proc ho nekoupit, budu rad za vase nazory...protoze me to hodne zajima,ale nevim jestli je vhodne probirat mitshubishi na skodovackym foru :roll:

19.1.10, 17:46
Dezertér 2

Příspěvek 
připrav se na to, že pokud něco podobného koupíš budeš to stavět celé znovu a to nejsou malé peníze. Takováto auta se nekupují pro dobrý pocit,ale pro jízdu na hraně takže spousta věcí odchází mnohem dřív.

19.1.10, 17:50
Profil ICQ

Příspěvek 
czechino Můžu mít jednu trapnou otázku? Kolik ti prosím tě je?

19.1.10, 17:55
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 126 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další