Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 10:27

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 MOTOR V ZIMNĚ NESTARTUJE 
Autor Zpráva

Příspěvek MOTOR V ZIMNĚ NESTARTUJE
Mám octávii 1.6 55Kw a bojuju se startováním.Jak klesne teplota pod nulu tak mám problém že když začnu startovat,motor se otočí asi třikrát dokola a pak se jakoby zakousne jak když je špatně nastavenej předstich.Když sou mrazi přes deset stupňů tak motor točí jak divej ale nechytne.Občas chytne když vracim klíček, jak když nezbyde proud na svíčky.Ale jak pustim auto z kopce dam trojku vyšlapnu spojku tak chytne na otočení!Jak chytne tak potom už chyta normálně dokud zase nevistydne!Na vagu žadná chyba není.Dal sem novou baterku,vymněnil sem---klapku,startér,čidlo teploty,rozdělovač,spinačku,nastavil předstich,zkontroloval rozvody,a nevím na co sem ještě zapomněl.Jinak pokud nemrzne tak chytne na otočení klíčku.Už si nevým rady a to už to řeším čtvrtou zimu poraďte

26.1.10, 10:48
Pspvek Reklama

Příspěvek 
zabudol si na sviecky

26.1.10, 10:59
Profil Zobrazit autorovy stránky
Hliník navždy.

Příspěvek 
Ty si zahravas, to je 1,6 co byla ve felde? Prej radi preskakujou rozvodi pri roztahovani...

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

26.1.10, 12:31
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Tydýt

Příspěvek 
Matthes píše:
Ty si zahravas, to je 1,6 co byla ve felde? Prej radi preskakujou rozvodi pri roztahovani...
mne tiež padla sánka,ked som prečital že to pušta z kopca.si mna minuli tiždeň zastavil pán z 1.9tdi že či ho neroztiahnem,že sa mu vybila baterka cez noc,..ešte že som som mal pri sebe štartovacie káble :lol:lebo inač neviem,neviem či by to dizlak pri -10 vydržal

26.1.10, 13:05
Mistr mechanik

Příspěvek 
mně by zajímalo jak jsi naladil na koktávce předstich,
musíš mít vag 1767 se sondou a vag třeba 4O5 a spustit v něm program na předstih,

pak by mě zajímalo když ti to nechytne tak kolik máš na baterce napětí při strartu jestli je víc jak 7V miloš

26.1.10, 13:09

Příspěvek 
[
quote="darklord"]zabudol si na sviecky[/quote]svíčky sem taky mněnil

26.1.10, 13:16

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
mně by zajímalo jak jsi naladil na koktávce předstich,
musíš mít vag 1767 se sondou a vag třeba 4O5 a spustit v něm program na předstih,

pak by mě zajímalo když ti to nechytne tak kolik máš na baterce napětí při strartu jestli je víc jak 7V miloš
Předstich mně nastavili v servisu a baterka je v poho ale když se to kousne tak napětí klesne vypadá to jako když moc brzo zapálí a zastaví to startér.

26.1.10, 13:22
Mistr mechanik

Příspěvek 
,

pak by mě zajímalo když ti to nechytne tak kolik máš na baterce napětí při strartu jestli je víc jak 7V miloš[/quote]

26.1.10, 14:01
Mistr mechanik

Příspěvek 
můžeš to udělat takhle

dáš na baterku multimetr a hodíš si jej pod stěrač, vytáhneš konektor z rozdělovače a zatočíš kolik mube napětí nahlaš miloš

26.1.10, 14:04

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
,

[/quote] Když se to kousne tak to klesne asi na 7V ale když odpojím zásuvku na rozdělovači tak točí krásně abaterka drží asi kolem 11V

26.1.10, 14:08

Příspěvek 
Nezapíše se chyba do ECU a nespadne to do nouzovýho režimu?

26.1.10, 23:49
Profil ICQ

Příspěvek 
A když odpojíš čidlo teploty a čidlo v sacím potrubí jak to staruje rychle nebo to zakopne ?Koukni taky na silový kabely + - jestli nejsou pistáciový.Všude je ztráta proudu a při mrazech kdy baterka bojuje se svym vlastnim zvýšenym odporem jsou to naprosto ztrátový maličkosti.Koukni i na ukostření zapalovací cívky a na oba konce,takovej pletenej pásek....kdyžtak ho nahraď obyčejným vodičem s očky...koukni na kabel od alternátoru,jestli není taky zelenej...auto nemusí pak dostatečně dobíjet a v zimě je to sakra potřeba..

27.1.10, 00:13

Příspěvek 
patrik-hp píše:
A když odpojíš čidlo teploty a čidlo v sacím potrubí jak to staruje rychle nebo to zakopne ?Koukni taky na silový kabely + - jestli nejsou pistáciový.Všude je ztráta proudu a při mrazech kdy baterka bojuje se svym vlastnim zvýšenym odporem jsou to naprosto ztrátový maličkosti.Koukni i na ukostření zapalovací cívky a na oba konce,takovej pletenej pásek....kdyžtak ho nahraď obyčejným vodičem s očky...koukni na kabel od alternátoru,jestli není taky zelenej...auto nemusí pak dostatečně dobíjet a v zimě je to sakra potřeba..
Kabeli mam čistý cífku sem ukostřil kabelem s očky.Ale zkusim ty čidla odpojit a uvydíme.....

27.1.10, 12:04

Příspěvek 
Soudě dle gramotnosti nemusí jít nutně o technický problém...

27.1.10, 12:24
Profil ICQ

Příspěvek nepére
nes..r :lol: bo ty pychnu vydle do sádele
Nepér píše:
Soudě dle gramotnosti nemusí jít nutně o technický problém...

27.1.10, 13:25
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další