Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
úpravy motoru s LPG
co upravit?
nejde mi o "hardware" motoru (hlava, blok atd) ale spíš o různý postřehy, jako vyřazení vyhřejvání sání atd atd...co kdo má a poradí?
kohouty sem měl povolený, žralo to asi 13 litrů a nárůst výkonu se nekonal
ještě by nebylo od věci, že mám kompresi asi 10,1:1, vyleštěný kanály, ventily a sací parohy, slícováno (s tou hlavou ještě budu dál laborovat)...jezdil sem bez KATu, ale s nim je to lepší, zadní otevřenej tlumič vejfuku (absorpční) pomoh trošku na pružnosti, ale zas to dělá kravál ...
tak šup sem s tim
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
1.2.10, 12:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
aeronaut7111
|
jednoznačně
jednoznačně předstih.....
|
1.2.10, 13:51 |
|
|
Ondras83
|
Re: jednoznačně
aeronaut7111 píše: jednoznačně předstih.....
BMM
|
1.2.10, 17:37 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
čip
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
1.2.10, 17:42 |
|
|
Kristensen
|
ty voe neřešil jsi to už v jiným tématu? Já jen abych nepsal znova no ale jinak jak píše Sádra tak čip nic neřeší to je jasný, maximálně na LPG jinej průběh předstihu ale to pomalu ani na LPG nepoznáš
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
1.2.10, 18:40 |
|
|
aeronaut7111
|
předstih (míněno čip)
poznáš na průběhu výkonu (lepší) a na spotřebě (nižší) - co jiného bys chtěl ??
|
1.2.10, 19:40 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: předstih (míněno čip)
ja bych mozna priskrtil to vyhrivani saciho..urcite je lepsi cucat studenejsi smes...taky bych laboroval s vyhrevem zplynovace, postrehl jsem, ze lepe jede kdyz ma zplynovac 60st nez 80..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
1.2.10, 21:27 |
|
|
aeronaut7111
|
vyhřívání
jasně, je žádoucí co nejnižší teplota na vstupu, lepší plnění
|
2.2.10, 10:50 |
|
|
john simple
|
tak na co tam pak dali soudruzi ten předehřev vzduchu do karbecu od výfukového potrubí?
|
2.2.10, 12:24 |
|
|
superflo
|
nebolo to na najskorsie zohriatie motora a kurenia?? a takisto na spotrebu??
_________________ Škoda Fabia Ambiente, 1,4TDi - 51kW, r.v. 2006, 235 000km - fičíííí Škoda Felícia LXi, 1,6MPi - 55kW, r.v. 1996, 184 000km - predaná
|
2.2.10, 13:13 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
john simple píše: tak na co tam pak dali soudruzi ten předehřev vzduchu do karbecu od výfukového potrubí?
ty motory sou určený an benzín ne na plyn takže kvuli benzínu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
2.2.10, 13:43 |
|
|
Ondras83
|
Kachnis píše: ja bych mozna priskrtil to vyhrivani saciho..urcite je lepsi cucat studenejsi smes...taky bych laboroval s vyhrevem zplynovace, postrehl jsem, ze lepe jede kdyz ma zplynovac 60st nez 80..
no...tohle to chci vědět ..nechci řešit úpravy hlavy, větší obsah motoru, ostřejší vačku...
předehřev mám na léto vyhozenej, plánuju a vymejšlim jak vyřadit ohřev sacích parohů (patrik-hp na srazu poradil, že to je znát a sám sem si toho taky všim)...ještě chci zvětšit tu rouru a vyřadit tu tepelnou klapku, co přivádí vzduch do airboxu
čiplá jednotka teď byla na aukru za 900, ale měl sem jen 600
|
2.2.10, 20:36 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Ondras83 píše: no...tohle to chci vědět
stacilo se zeptat amaterskeho lovce koni
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
2.2.10, 21:20 |
|
|
varok
|
Jak už jsem psal jinde, ohřívání sacího potrubí není podle mne taky dobré, ale je potřeba vykutit to čidlo na sacím potrubí. Jinak ti to bude chcípat na každé křižovatce, alespoň mě to dělalo. Jednotka si asi myslí, že je čidlo špatné a nebo čidlo hlásí blbé hodnoty. To nevím. Já plánuji nějaký mezikus na hadici, do kterého našroubuji to čidlo, nebo nějde kde jde kapalina stále.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
7.2.10, 14:42 |
|
|
Ondras83
|
já tam to čidlo nemám, takže mě to je jedno, mám združený čidlo ve skříni termostatu jako MPI
|
7.2.10, 14:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|