Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.11.24, 05:48

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 GO hlavy pro Š 1202 STW 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek 
603960347, jmenuje se budovič je z hodonína, tučím sadová 8, musíš dloho zvonit často nebere telefony, nebo mu pošli SMS že potřebuješ spravit hlavu má toho moc ale je borec, řekni mu jestli by ti neklepl i gufera na ventily, mně dělá vždy do druhého dne,

jestli máš motor v pořádku výkonu dost a jetě LPG tak to bych neměnil

na takové to domácí trosení to stačí :wink: miloš

31.1.10, 12:00
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Kachnis > jo,je to seřízený na určitej tlak.Podle otvírání klapky v karbecu se otvírá plynovej kohout kterej pouští množství plynu.Je to naprosto spolehlivý,a hlavně to drží perfektně volnoběh (kterej při manipulaci v lese potřebuju).Směšovač se mi tam nechce dávat právě kvůli nestabilitě volnoběhu ( a mám doma dva nevyužitý).

Viky> fortka z mobilu

slovacek.milos > díky za tip.

2.2.10, 11:45

Příspěvek 
Sender: Od Třebíče - to máš hodně daleko od Hodonína. Být tebou tak se zeptám někde kde opravují a repasují vysokozdvižné vozíky Desta - do těch se tyto motory montují a v Humpolci bývala vyhlášená opravna na 1203, ale jestli tam ještě je to nevím.

5.2.10, 20:02
Profil ICQ

Příspěvek 
cyz píše:
Sender: Od Třebíče - to máš hodně daleko od Hodonína. Být tebou tak se zeptám někde kde opravují a repasují vysokozdvižné vozíky Desta - do těch se tyto motory montují a v Humpolci bývala vyhlášená opravna na 1203, ale jestli tam ještě je to nevím.

Co vím ,tak Desty dělají v Dačicích.Vůbec jsem netušil,že se do nich dávaly tyhle motory.

5.2.10, 23:05

Příspěvek 
Sadra17 píše:
ty si taky opravář :roll: nejdřív musíš srovnat ventil na brusce, přesně na úhel a k tomu zarovnat sedlo a až pak zabrušovat
to já dycky myslel že se jen sedlo deformuje :oops:
ale tak učím se praxí viděl jsem na traktoru vymačkanej ventil to sem bral jako extrém když sme dělali dvouválca zetora 25a dvouvál tam byli vložky ze 77 i s pístama komůrka vylitá nějakým kovem vůle v zámcích 3mm a ty ventili a nedalo se to sehnat nic... tak sme hlavu zafrézovali a ventil nám známel lízl na soustruhu a vrtačkou přes pružinu sme to zabrousili brusnou pastou a jezdí dodnes :oops:

Včelař

Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!

5.2.10, 23:52
Profil ICQ

Příspěvek 
Sender: No tak teď už víš :) je to v těch starých menších které jsou na benzín (příp. plyn), ty větší už jsou na naftu a mají motor ze Zetoru. Zkus se zeptat tam, tam je reálná šance že tyhle motory ještě dělají.

7.2.10, 13:10
Profil ICQ

Příspěvek 
já chci taky vidět ten tvůj traktor :(

7.2.10, 13:26
Profil ICQ

Příspěvek 
Tento motor se používal na hodně hydropohonů, třeba v servisech pro Tatry by mohli vědět. Dával se do T138 a T 148 do hojky na jeřáb.

7.2.10, 13:33
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2