Autor |
Zpráva |
Jiri
|
Sadra17 píše: to co psal Jirka je přesný případně točit ráčnou a poznáš na kterým válci je problém
ty ani nemusis tocit ale slysis to kompresor ti dava nejakych 7..8 at. a pokud je vse ok tak nesysi nikde nic..nebo jen hodne nepatrne a u toho facka staci jen viko ventilu a vahadla..u nejakych DOHC motoru uz je tahle zkouska slozitejsi
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
7.2.10, 18:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
no každopádně stačí přiložit budík a víš, kterej válec má jakej tlak
škodaři, jestli se tim chceš zabejvat, než něco rozebereš, radši se někde zeptej, třeba i tady na foru...já když něco nevim, tak du sem, potom za fotrem
teď tě to ještě třeba baví, ale postupem času natom budeš jenom bit, protože rozborka a zborka je časově a pak i finančně náročná
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
7.2.10, 18:47 |
|
|
Mig315
|
Taky jsem si tim prosel, kdyz jsem mel jeho leta a cas tak byl motor ze skody venku 4x tydne.jak zacne clovek makat tak uz je to horsi. Z druhe strany lepsi kdyz lezi pod autem a bavi ho to nez kdyz by sedel v knajpe nebo si pichal dobroty do zily ne?
|
7.2.10, 18:55 |
|
|
Mig315
|
Taky jsem si tim prosel, kdyz jsem mel jeho leta a cas tak byl motor ze skody venku 4x tydne.jak zacne clovek makat tak uz je to horsi. Z druhe strany lepsi kdyz lezi pod autem a bavi ho to nez kdyz by sedel v knajpe nebo si pichal dobroty do zily ne?
|
7.2.10, 18:56 |
|
|
Ondras83
|
to jo, ale jestli se tim chce živit, dojde na mizinu
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
7.2.10, 18:58 |
|
|
Mig315
|
|
7.2.10, 19:00 |
|
|
škodař
|
Ondras83 píše: no každopádně stačí přiložit budík a víš, kterej válec má jakej tlak škodaři, jestli se tim chceš zabejvat, než něco rozebereš, radši se někde zeptej, třeba i tady na foru...já když něco nevim, tak du sem, potom za fotrem teď tě to ještě třeba baví, ale postupem času natom budeš jenom bit, protože rozborka a zborka je časově a pak i finančně náročná ke mě to přijelo jako zapečenej motor kterej má jít ven tak jsem to prostě rozdělal abych přišel kde je chyba myslel jsem že budu kroužky zapečený v pístu příště budu chytřejší teď dám noví kruhy ty starý byli stejně ko a potom dořeším zbytek
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
7.2.10, 19:12 |
|
|
patrik-hp
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!! http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
|
7.2.10, 20:06 |
|
|
Mig315
|
Byli casy kdy sel motor za hodku ven
|
7.2.10, 20:50 |
|
|
patrik-hp
|
No a jakej byl k tomu důvod... Kutat ho 4 týdně ven?
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!! http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
Naposledy upravil patrik-hp dne 7.2.10, 21:15, celkově upraveno 1
|
7.2.10, 21:08 |
|
|
škodař
|
ale ne venku na mrazu v těch podmínkách cos vyděl vyjetý koleje traktorem v blatě zmrzlí a na tom si zvedat auto a lozit pod ním pro mě je jednodušší a rychlejší ho zprovoznit nehledě že druhej motor bych musel taky přeskládat...
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
|
7.2.10, 21:09 |
|
|
Mig315
|
Treba bracha steloval spojku a spadla mu tam tycka
skodar ja te spis obdivuju zes do toho sel. Nicmene ted jak to mas je pro tebe fakt lepsi povolit poloosy odpojit razeni no ty tri silentbloky a motor pres kocku ven. Na zemi rozpojis das dalsi agregat a zas pres kocku zpet. Jako to do ceho jsi se pustil muze skoncit tak ze pri vsi snaze o dobry vysledek ti to majitel omlati o hlavu. Fakt ser na to i stim dalsim motorem ze udelas se dvou jeden. Sezen motor co jede a udelej plug and play. Jako pokud on to uvaril tak mas skoro jistotu ze ta hlava nebude rovna
|
7.2.10, 21:37 |
|
|
škodař
|
měnit dokáže každej klika je v poho vložky bez schodku když dám kroužky a sednou si dobře tak je spodek v poho a zbývá jedině hlava.... a drobnosti
|
7.2.10, 21:52 |
|
|
Mig315
|
Fakt te obdivuju no a v tech podminkach. Dej vedet jak to dopadlo
|
7.2.10, 21:55 |
|
|
škodař
|
já tak dělám odjakživa v létě je to horší když je tráva a něco do ní spadne... jinak snad ta dílna bude letos
a nemám to jako kšeft ale známímu z dobrý vůle...
|
7.2.10, 22:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|