Mam podobny problem. Pred nejakym casom mi oddisiel hlavny spojkovy valec. kvapalina vytiekla a spojkovy pedal, sa len lahucko hojdal. nekladol ziaden odpor a radit sa nedalo. V servise mi vymenil spojkovy valec za novy, nova kvapalina a vsetko islo ako malo. No teraz mi cas od casu robi to, ze: rano nastartujem, vsetko ok, idem do prace a niekedy sa stava ze mi strasne stvrdne pedal spojkovy, ide stlacit, ale velmi tazko. zastavim napr na cervenej na semafore, chvilu stojim nabieha zelena, cem sa pohnut a spojka ide zas OK lahucko ako ma. nerozumiem tomu. Raz to ide raz nie. a to pocas jednej jazdy sa strieda. dakedy tyzden bez problemov a dakedy kazdy den par krat mi to urobi. raz pri jednej jazde mi spravilo, ze najprv som mal tvrdu spojku a potom zmekla a mal som zas tvrdy brzdovi pedal. ale toto sa mi stalo iba raz. Jedine co ma napada, ze mam vela kvapaliny v nadrzke ak to tym moze byt
mam je tam tolko, ze je par mm nad tym sitkom. prosim vas poradte mi ak niekto vie. dakujem za akukolvek radu.