Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 14:31

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 spojkový pedal skoda 120 
Autor Zpráva

Příspěvek 
no ,překvapení snad ne,ty moc rád nemam.

12.10.09, 21:41
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Mam podobny problem. Pred nejakym casom mi oddisiel hlavny spojkovy valec. kvapalina vytiekla a spojkovy pedal, sa len lahucko hojdal. nekladol ziaden odpor a radit sa nedalo. V servise mi vymenil spojkovy valec za novy, nova kvapalina a vsetko islo ako malo. No teraz mi cas od casu robi to, ze: rano nastartujem, vsetko ok, idem do prace a niekedy sa stava ze mi strasne stvrdne pedal spojkovy, ide stlacit, ale velmi tazko. zastavim napr na cervenej na semafore, chvilu stojim nabieha zelena, cem sa pohnut a spojka ide zas OK lahucko ako ma. nerozumiem tomu. Raz to ide raz nie. a to pocas jednej jazdy sa strieda. dakedy tyzden bez problemov a dakedy kazdy den par krat mi to urobi. raz pri jednej jazde mi spravilo, ze najprv som mal tvrdu spojku a potom zmekla a mal som zas tvrdy brzdovi pedal. ale toto sa mi stalo iba raz. Jedine co ma napada, ze mam vela kvapaliny v nadrzke ak to tym moze byt :( mam je tam tolko, ze je par mm nad tym sitkom. prosim vas poradte mi ak niekto vie. dakujem za akukolvek radu.

11.2.10, 09:31
Profil ICQ

Příspěvek 
tak som to skusil odvzdusnit, aby bolo aj menej kvapaliny, zatial neviem ci pomohlo, no nieco cudne sa stalo. mam nejaky vysoky tlak v potruby spojky. Ked som stlacil spoku kvapalina doslova vytriskla az po ten vrch kde byvaju reproduktory. na druhe stlacenie znova to iste. este som nevidel aby pod takym tlakom to bolo. je to v poriadku podla vas?

11.2.10, 17:42
Profil ICQ

Příspěvek 
Viděl bych to na rozpadenou hadici...jak ji máš starou?

11.2.10, 17:45

Příspěvek 
tak to neviem aka moze byt stara. a ktoru konkretne myslis, alebo kde ju najdem. dakujem

12.2.10, 08:15
Profil ICQ

Příspěvek 
vzadu u spojkového válce za sedadlama, pod autem vede trubka prostředkem, před nádrží nahoru a tam je na ni našroubovaná hadice která je připojená nahoře na převodovce k válci...
ještě mě napadá...nový HSV (hlavní spojkový válec, u pedálů) - co je to za výrobce? Nedá se vyloučit nějaká výrobní vada?

12.2.10, 17:01

Příspěvek 
hsv neviem co to je za vyrobca. Robil mi to chlap v servise a on to i kupoval. No ako som to odvzdusnil tak to prestalo. Kvapalinu mam zas normalne. No ktovie to kedy to skoncilo, mam taky blbi pocit, ze to bude tou hadickou. Snad to vydrzi da co este.

15.2.10, 08:10
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak zas mi to spravilo :( mal som cely den tvrdu spojku jak fras :( no teraz zas slape OK. ked bude teplejsie sa mu sim kuk na tu hadicku snad to je len tou. aka je dlha? kolko cca stoji nova? vymena je narocna?

18.2.10, 12:25
Profil ICQ

Příspěvek 
Ta neviem, ale mne by to prišlo predsa len na ten HSV...nejaký shit z Číny...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

20.2.10, 04:35
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2