Autor |
Zpráva |
Klukin1988
|
rozvody felda OHV
kluci,poradte mi na vymenu rozvodu u feldy ,da se to udelat i na aute?ja sem je menil dycky na vyhozenem motoru z auta,co vim ze u MPi je to jednoduchsi,nemusim nasazovat rozdelovac
|
10.3.10, 13:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jad
|
Dá se to vyměnit na autě, nedávno jsem to dělal. Vyjel jsem předníma kolama na špalky, abych pod to mohl pořádně vlézt, zatočil kola doprava. Sundat kryty motoru, vypustit olej, vyndat svíčky, víko rozdělovače, alternátor ven. Ostatní bude stejné jak na vyndaném motoru. V příručce se píše ještě spustit motor níž, ale to nebylo vůbec třeba, dá se k tomu dostat i bez toho.
|
10.3.10, 14:55 |
|
|
Klukin1988
|
Jad píše: Dá se to vyměnit na autě, nedávno jsem to dělal. Vyjel jsem předníma kolama na špalky, abych pod to mohl pořádně vlézt, zatočil kola doprava. Sundat kryty motoru, vypustit olej, vyndat svíčky, víko rozdělovače, alternátor ven. Ostatní bude stejné jak na vyndaném motoru. V příručce se píše ještě spustit motor níž, ale to nebylo vůbec třeba, dá se k tomu dostat i bez toho.
ja si taky myslim,ale radsi se zeptam..diky:)
|
10.3.10, 14:58 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Jad píše: Ostatní bude stejné jak na vyndaném motoru. V příručce se píše ještě spustit motor níž, ale to nebylo vůbec třeba, dá se k tomu dostat i bez toho.
motor musí o pár cm níž jinak mi nešla vynda řemenice
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
10.3.10, 15:33 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
at bezakladam novy tema : dnes sem potkal strejdu a chlubil se, ze se mu vratilo auto od znamyho (autoservisak) ze mu menil rozvody a kladky, no to by clovek vzal, ale na motoru 1,4MPi ?? proste feldomotor s vetsim zdvihem..a cena za material 3400kc .. to mi prijde divny..kolik stoji retez na MPi? 500?
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
10.3.10, 19:12 |
|
|
Jarda S.
|
originální díly sou drahý
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
10.3.10, 19:27 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ja uz te dneska trefim , nemuzes napsat co se tam teda vsechno meni..zajima me jesli ho natah nebo jo..jestli je tam narozdil od feldy bmm neco navic..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
10.3.10, 20:04 |
|
|
Jarda S.
|
nemění se nic navíc než u feldy teda kromě napínací kladky "klíňáku"
|
10.3.10, 20:23 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
tak vidis ze toi umis ta napinaci kladka vyjde na kolik pri vymene ? znamena to ze uz se "klinak " nenapina altikem jako do ted?
|
10.3.10, 22:05 |
|
|
Jarda S.
|
pokud má klimu tak ne
napínací kladka drážkového řemenu - ORIGINÁL - XS 028145278M s dph za krásných 1199,-
|
10.3.10, 22:08 |
|
|
kwiko
|
A to sa ma menit? ved ked sa nahodou aj pokazi, clovek to uvidi na teplote a dobijani... ale nic vazne (ako napr. poskodenie rozvodov ako pri remeni) sa nekona
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
10.3.10, 22:45 |
|
|
Jad
|
Sadra17 píše: motor musí o pár cm níž jinak mi nešla vynda řemenice
Vida, s tím jsem neměl nejmenší problém, motor jsem nepouštěl níž... Stačilo sundat ten plechový kryt motoru z boku.
|
11.3.10, 11:25 |
|
|
Jarda S.
|
já ho sundal a stejně mi to asi o centimetr nevycházelo
|
11.3.10, 13:18 |
|
|
Jad
|
Nemůže být třeba rozdíl vyztužená/nevyztužená karoserie? Nebo je to prostě výrobní tolerance
|
11.3.10, 15:26 |
|
|
Jarda S.
|
mam vyztuženou spíš bude víc velikostí řemenic
|
11.3.10, 15:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|