Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.11.24, 17:16

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 Octavia 1,8 - prodleva plynu 
Autor Zpráva

Příspěvek Octavia 1,8 - prodleva plynu
Ahoj, chtěl bych se zeptat Octavistů. Máte taky u plynového pedálu maličkou prodlevu mezi sešlápnutím a reakcí motoru? Já jo a nezdá se mi to uplně v pořádku. Celkově se to chová pod 2 tis. ot. poměrně lenivě a nad dva už to pak zabírá až moc, což mi dělá problém při rozjezdu, protože to má občas tendenci chcípat a když se to přišlápně, je tam plynu až moc a vystřelí. Řídil jsem několik Octávek, ale přijde mi, že to nedělaly. Jaké máte zkušenosti?

14.3.10, 22:28
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
blbí otázka není tam náhodou turbo?miloš

15.3.10, 09:45

Příspěvek 
Není, kdyby tam bylo, neptám se. Nemám s tímhle autem zkušenost a nepřipadá mi to normální. Nevím, kde hledat chybu a zvykat se mi na to nechce.

15.3.10, 12:09
Mistr mechanik

Příspěvek 
váha vzduchu je v háji

já bych na to šel takto zašel bych do škodovky za autoelektrikářem a nechal si za jízdy otestit váhu vzduchu a signál z klapky a lambádu, klapku vyčistitl i diavou, pak bych zkusil i váhu vzduchu vyčistit jde to sprejem brzdy prolíváš a pak opatrně profoukáš, někdy se chytne,
jinak výměna váhy je i cesta do pekel ty levnější nebo neprověřené nefachčí jak mají miloš

15.3.10, 12:41
Mistr mechanik

Příspěvek 
kup si silikonový sprej a od váhy směrem k motoru stříkej na volnoběh mlhu pokud motor přidá je díra v potrubí

tak je to totiž tak blbě udělaní že máš krátkými hadicemi u motoru napojeno sání, ty se časem sypou miloš

15.3.10, 12:43
Mistr mechanik

Příspěvek 
pak napiš jak se ti dařilo :D miloš

15.3.10, 12:44

Příspěvek 
Miloši dík, zkusím to a napíšu.

15.3.10, 13:13

Příspěvek Re: Octavia 1,8 - prodleva plynu
Nazdar chlapi,
Vim ze je tento přízpěvek už trošku starý, ale mám naprsto stejný problém na Fele 1,3 Mpi s LPG . Po sešlápnutí plynu musím dát jakoby plný, aby se to chytlo a chvíli nic a pak cukanec jak dement a poté chvíli funguje naprosto skvěle a za chvíli, když třeba na křížovatce nechám spadnout na volnoběh tak tohle udělá zase. Je to hrozně nepříjemné a už nevím co s tim. Koupil jsem repas set na reduktor. Vyměnil všechny gumičky těsnění kolínka. vyčistil každej koutek (bylo tam černo jak v komíně) .Lehce se zlepšil výkon ale tohle zůstalo. Když se rozjíždim na křižovatce tak kuli tomu hrozně trápim spojku protože se musim rozjíždět třeba při 3000 ot/min a to je hnus.

10.2.14, 10:36
Mistr mechanik

a jak ti to jezdí na benál to samé?

10.2.14, 10:58
Dřevák na focení, neumí ostřit

Hoffec píše:
Nazdar chlapi,
Vim ze je tento přízpěvek už trošku starý, ale mám naprsto stejný problém na Fele 1,3 Mpi s LPG . Po sešlápnutí plynu musím dát jakoby plný, aby se to chytlo a chvíli nic a pak cukanec jak dement a poté chvíli funguje naprosto skvěle a za chvíli, když třeba na křížovatce nechám spadnout na volnoběh tak tohle udělá zase. Je to hrozně nepříjemné a už nevím co s tim. Koupil jsem repas set na reduktor. Vyměnil všechny gumičky těsnění kolínka. vyčistil každej koutek (bylo tam černo jak v komíně) .Lehce se zlepšil výkon ale tohle zůstalo. Když se rozjíždim na křižovatce tak kuli tomu hrozně trápim spojku protože se musim rozjíždět třeba při 3000 ot/min a to je hnus.

seřídit LPG u plynařů :wink: taky mi to dělalo

10.2.14, 14:11
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ]