Autor |
Zpráva |
Beda
|
kolísá teplota vody u Fáčka
Prosím kdo mě poradí u Fáčka mě ručička na teploměru vody vyleze až k červenému a po chvilce klesne do půlky pak zas stoupne a po chvilce opět klesne již jsem dal noví víčko u nádobky na vodu novej termostat novej chladič a novou vodní pumpu a je to stále stejné
|
27.2.10, 04:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
teplotne cidlo, teplomer?
kedy stupa, kedy klesa teplota?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
27.2.10, 05:21 |
|
|
michalkatka
|
to vyzerá na tesnenie...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
27.2.10, 06:31 |
|
|
aeronaut7111
|
v lepším případě zakecává elektrika, v tom horším těsnění pod hlavou, a zbývá naděje že ti pozdě spíná čidlo na chladiči....
|
27.2.10, 14:57 |
|
|
Karátek
|
Tohle mi dělal vyměněný termostat na š125 a nakonec byla vada v tom novém termostatu. Dal jsem další a ok. Ale záleží jak byly ty výkyvy častý (frekvence). Sice Fáčko má autom. odvzdušnění, ale co kdyby tam někde byl vzduch?
_________________ Škoda Favorit ELTRA 151 L PICK-UP Elektromobil. Rok výroby: 1992. Pohon: Trakční baterie. Napětí: 84 V. Kapacita: 180 Ah (C5). Výkon: 15,4 kW. Max. rychlost: 80 km/hod. Dojezd: Podle terénu, max. 80 km. Spotřeba: 20 až 25 kWh/100 km.
|
27.2.10, 15:06 |
|
|
Beda
|
aeronaut7111 píše: v lepším případě zakecává elektrika, v tom horším těsnění pod hlavou, a zbývá naděje že ti pozdě spíná čidlo na chladiči....
Čidlo na chladiči je také nové ale byla vadná hlava praskliny ve všech čtyrech kanálech k vejfuku stalo se to z ničeho nic najednou se začala strácet voda do vejfuku tak jsem měnil hlavu takže to bude asi těsněním
|
27.2.10, 15:12 |
|
|
milan.34
|
Keď Ti to slabo topí,tak je to tesnenie pod hlavou.Mal som to isté.
|
28.2.10, 09:46 |
|
|
Beda
|
milan.34 píše: Keď Ti to slabo topí,tak je to tesnenie pod hlavou.Mal som to isté.
Ano topí to moc málo
|
28.2.10, 10:00 |
|
|
Beda
|
milan.34 píše: Keď Ti to slabo topí,tak je to tesnenie pod hlavou.Mal som to isté.
no topí to slabě ale pokud by to bylo těsněním tak by ubejvala voda ne? ale mě neubejvá
|
16.3.10, 12:26 |
|
|
varok
|
Mě to nedávno dělalo taky. Vyměnil jsem termostat a zatím v klidu. Pořád dokola to vylezlo nahoru a pak spadlo dolů. Já mám ale novější typ fáčka a tam je teploměr odstupňovaný jinak. Alespoň myslím. U starého typu má být ručička u ohřátého motoru v tom nejvyšším plném bílém políčku, které je pod červeným. U novějších typů má být zhruba v půlce. Alespoň to tak mám napsané v knížce.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
16.3.10, 18:13 |
|
|
gokralik
|
Opravdu? Mě na starých budících ukazovala ručička do půlky a na nových je o dva o tři milimetry výš. Ale začalo to výměnou termostatu, takže asi ten otevírá pozdě. Nicméně to uchladit dokáže.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
16.3.10, 18:56 |
|
|
Beda
|
gokralik píše: Opravdu? Mě na starých budících ukazovala ručička do půlky a na nových je o dva o tři milimetry výš. Ale začalo to výměnou termostatu, takže asi ten otevírá pozdě. Nicméně to uchladit dokáže.
Termostat je novej taky
|
17.3.10, 17:43 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Vernet je na nic
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
17.3.10, 17:54 |
|
|
varok
|
Sádra: Já mám taky termostat od fy Vernet a nemám problém. Uvidím jak dlouho vydrží. Ten starý byl asi pořád pootevřený, protože trvalo dlouho než se to pořádně ohřálo a ručička teploměru pořád skákala nahoru a dolů. Samozřejmě plynule, ne skákaním. Dal jsem ten termostat Vernet a v klidu se to ohřeje, a ručička drží zhruba ve stejné poloze. Samozřejmě se to liší když dlouho stojím třeba na křižovatce, nebo fičím po silnici 120.
Gokralík: jak to myslíš? Měl jsi starý interiér a teď máš nový? Mě to tak dělalo i asi dalším 5 favoritům, jak píšu. Starší typ až nahoře, kousek pod červeným a novější typ okolo půlky stupnice. Je to ale jen přibližně, nelze se podle toho řídit. Mám to tak napsané i v knížce.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
20.3.10, 09:53 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
mě vernet lítal mezi 110 a 70
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
20.3.10, 14:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|