Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 11:38

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Problém s Fáčkem 135 na LPG 
Autor Zpráva

Příspěvek Problém s Fáčkem 135 na LPG
Dobrý den jsem tu s dalším problémem. Fáčko na LPG zezačátku cukalo při rozjezdu pak začalo cukat i během jízdy a teplota vody stoupala a klesala stále dokola. Pak to zničeho nic přestalo táhnout mohl jsem sešlápnout pedál plynu až na podlahu a žádná reakce stále jel tak na čtvrt plynu prý asi špatné těsnění pod hlavou tak jsem dal nové těsnění zadělal to a nemohu nastartovat vždy naskočí ale okamžitě chcípne. Prosím poradí někdo co to může dělat?

2.4.10, 12:45
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Startuješ na plyn? Zkusil bych to běžet na benzín, dokud se neodvzdušní okruh výhřevu LPG. Teda samozřejmě pokud je těsnění a vše okolo vyměněno správně.

2.4.10, 13:13

Příspěvek 
Moc motorům nerozumím, ale souhlasil bych s Gokralíkem. Nějaké kilometry bych jezdil jen na benzín, třeba 100km a až si to sedne tak bych zkusil systém LPG.

2.4.10, 16:32

Příspěvek 
100km je zase zbytečně moc. Normálně jeď na benzín a pusť si topení...tak po 10km by měl jít na tebe horký vzduch.. Tak vylez, osahej hadice výhřevu LPG a jestli budou teplé, zkus to přepnout na plyn. Pokud to bude chcípat i pak, je třeba asi seřídit volnoběžné otáčky. Ještě překontroluj všechny elektroventily (jsou tři) jestli při přepínání cvakají tak jak mají. Úplně stačí, aby benzínový nezavíral a nepojede to.

2.4.10, 21:22

Příspěvek 
gokralik píše:
100km je zase zbytečně moc. Normálně jeď na benzín a pusť si topení...tak po 10km by měl jít na tebe horký vzduch.. Tak vylez, osahej hadice výhřevu LPG a jestli budou teplé, zkus to přepnout na plyn. Pokud to bude chcípat i pak, je třeba asi seřídit volnoběžné otáčky. Ještě překontroluj všechny elektroventily (jsou tři) jestli při přepínání cvakají tak jak mají. Úplně stačí, aby benzínový nezavíral a nepojede to.

Nešlo to nastartovat ani na benzín jen blafnul a hned chcípl už jsem na to přišel rozdělovač je v čudu prasklo v něm pérko dal jsem jinej a je to v cajku

3.4.10, 13:15
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]