Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 11:53

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 62 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Favorit 89, 136L - 120km/h a víc nepustí 
Autor Zpráva

Příspěvek 
ak je niekde cítiť benzín, išiel by som najprv po tom...

4.4.10, 13:37
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Jestli cítíš vzadu benzín budeš mít nejspíš povolený hadicový spony na víku plovákovýho mechanizmu.

4.4.10, 18:53

Příspěvek 
Citace:
100x řešený...vyměň cívku v rozdělovači a jezdíš 150km/h :) ...jinak jestli myslíš tu zahlou zlatou trubičku (trubka obohacovače), tak na volnoběh z ní nikdy nic stříkat nebude ať to točíš kolik chceš...z ní jde palivo jen pokud je motor v plný zátěži (plyn na zemi při jízdě), čehož při stání na místě nedocílíš...

No, dva mechanici a jeden mistr mi řekl, že je by to mělo stříkat i při volnoběhu ... :? :? Jak je možné, že při volnoběhu to nestříká ? Jak karburátor pozná, že jedu, nebo stojím ? :roll: ...Oba mechanici říkají, že to musí stříkat i na volnoběh (na 120 to taky stříkalo, vím, že jsem to ještě šteloval, aby to šlo nastřed).

5.4.10, 11:25
Profil ICQ

Příspěvek 
To stříká, ale uvnitř z akcelrační pumpičky, ta zahnutá mosazná trubička nad dírou druhýho stupně je něco jinýho, než myslíš. Tamtudy se vytáhne palivo jen ve velkém zatížení při téměř plném otevření klapky druhého stupně a dostatečném podtlaku v sání a to opravdu nastane jen za jízdy.

5.4.10, 12:09
Profil ICQ

Příspěvek 
Nepér píše:
To stříká, ale uvnitř z akcelrační pumpičky, ta zahnutá mosazná trubička nad dírou druhýho stupně je něco jinýho, než myslíš. Tamtudy se vytáhne palivo jen ve velkém zatížení při téměř plném otevření klapky druhého stupně a dostatečném podtlaku v sání a to opravdu nastane jen za jízdy.

A nevíš, co by se stalo, kdyby s ní opravdu nic nešlo ?

5.4.10, 12:58
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak se mi na to dneska mistr mechanik díval, zjistil, že je špatná jakási tlaková hadice k rozdělovači (nebyla zapojená), tak se nasadila, ale proti větru na 5kv. auto ze 120 strácí rychlost, s větrem by to tak 130 jelo. Takže mám vyměnit tu cívku v rozdělovači ? A je nutné po její výměně něco znovu štelovat ?

7.4.10, 16:43
Profil ICQ

Příspěvek 
ppromi píše:
Tak se mi na to dneska mistr mechanik díval, zjistil, že je špatná jakási tlaková hadice k rozdělovači (nebyla zapojená), tak se nasadila, ale proti větru na 5kv. auto ze 120 strácí rychlost, s větrem by to tak 130 jelo. Takže mám vyměnit tu cívku v rozdělovači ? A je nutné po její výměně něco znovu štelovat ?

Nic zlom ale to očakavaš ze na 5ku budes rezat 150? 5 tu rychlost hodis iba na udrziavane rychlosti ne na akceleraciu...Skus to rozbombardovať na 4ku ci da 140 ked da nemas co riesit mas to poriadku :idea:

7.4.10, 19:46
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Dj.Majk: mame tu iste PRAVIDLA kde sa pise:
PRAVIDLA píše:
e) Pokud člen odpovídá na příspěvek, který je bezprostředně předešlý, nepoužívá se citace v příspěvku. Rovněž necitujte příspěvky spolu s vloženými obrázky. Bude-li člen přesto takto odpovídat, jsou moderátoři oprávněni jeho příspěvky smazat. Pokud bude uživatel v této činnosti pokračovat, je možno jej postihnout BANem,

7.4.10, 20:39
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Dj.Majk píše:
ppromi píše:

Nic zlom ale to očakavaš ze na 5ku budes rezat 150? 5 tu rychlost hodis iba na udrziavane rychlosti ne na akceleraciu...Skus to rozbombardovať na 4ku ci da 140 ked da nemas co riesit mas to poriadku :idea:

Ano, ale to už by ten motor vyletěl z kapoty :lol: . A když dám při 140 5ku, tak se to snad rozjede ještě na těch 160 ne ?

7.4.10, 20:52
Profil ICQ

Příspěvek 
Okis až taku vedu z toho robiť nemusis neukradol som favorita :D stacilo napisat PM A ked si Aministrator staci to upraviť a mna upozorniť ..Sorry za OT..

7.4.10, 20:53

Příspěvek 
ppromi: vladne slepota?

Dj.Majk: keby som bol admin tak to dopadne inak ;)

kazdopadne chlapci favorit by v klude mal tlacit este aj na 5ku po rovinke to musi roztiahnut aspon na tachometrovu rychlost ktoru ma v papieroch napisanu ako maximalku. pokial to tak nieje tak je nieco zle.

7.4.10, 20:57

Příspěvek 
Jestli zjistím, že mám špatné tlaky, tak to balím zrovna, aj s autem ... :cry:

7.4.10, 20:59
Profil ICQ

Příspěvek 
tak na 4ke jedine tak rozbehnes na 5ke by si potreboval iba dobru dialnicu a cas ... a 160 no neviem ci to auto by uz nelietalo :D to si kup uz nieco ine ked chces to na rychlosť

7.4.10, 20:59

Příspěvek 
Tak když tady píšoou, jak na 3km vytáhli 160km ...

7.4.10, 21:01
Profil ICQ

Příspěvek 
ppromi: pokial su zle tlaky tak nieje problem namontovat iny motor ktorych sa tu povaluje na kazdom rohu cela kopa, ale zase zalezi ci este chces do auta investovat. 160km/h nemoze byt pre dobreho favorita problem. ide len o to mat vsetko v poriadku

7.4.10, 21:02
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 62 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další