Favorit 89, 136L - 120km/h a víc nepustí
Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
ak je niekde cítiť benzín, išiel by som najprv po tom...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
4.4.10, 13:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Capricorn
|
Jestli cítíš vzadu benzín budeš mít nejspíš povolený hadicový spony na víku plovákovýho mechanizmu.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
4.4.10, 18:53 |
|
|
ppromi
|
Citace: 100x řešený...vyměň cívku v rozdělovači a jezdíš 150km/h ...jinak jestli myslíš tu zahlou zlatou trubičku (trubka obohacovače), tak na volnoběh z ní nikdy nic stříkat nebude ať to točíš kolik chceš...z ní jde palivo jen pokud je motor v plný zátěži (plyn na zemi při jízdě), čehož při stání na místě nedocílíš...
No, dva mechanici a jeden mistr mi řekl, že je by to mělo stříkat i při volnoběhu ... Jak je možné, že při volnoběhu to nestříká ? Jak karburátor pozná, že jedu, nebo stojím ? ...Oba mechanici říkají, že to musí stříkat i na volnoběh (na 120 to taky stříkalo, vím, že jsem to ještě šteloval, aby to šlo nastřed).
|
5.4.10, 11:25 |
|
|
Nepér
|
To stříká, ale uvnitř z akcelrační pumpičky, ta zahnutá mosazná trubička nad dírou druhýho stupně je něco jinýho, než myslíš. Tamtudy se vytáhne palivo jen ve velkém zatížení při téměř plném otevření klapky druhého stupně a dostatečném podtlaku v sání a to opravdu nastane jen za jízdy.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
5.4.10, 12:09 |
|
|
ppromi
|
Nepér píše: To stříká, ale uvnitř z akcelrační pumpičky, ta zahnutá mosazná trubička nad dírou druhýho stupně je něco jinýho, než myslíš. Tamtudy se vytáhne palivo jen ve velkém zatížení při téměř plném otevření klapky druhého stupně a dostatečném podtlaku v sání a to opravdu nastane jen za jízdy.
A nevíš, co by se stalo, kdyby s ní opravdu nic nešlo ?
|
5.4.10, 12:58 |
|
|
ppromi
|
Tak se mi na to dneska mistr mechanik díval, zjistil, že je špatná jakási tlaková hadice k rozdělovači (nebyla zapojená), tak se nasadila, ale proti větru na 5kv. auto ze 120 strácí rychlost, s větrem by to tak 130 jelo. Takže mám vyměnit tu cívku v rozdělovači ? A je nutné po její výměně něco znovu štelovat ?
|
7.4.10, 16:43 |
|
|
Dj.Majk
|
ppromi píše: Tak se mi na to dneska mistr mechanik díval, zjistil, že je špatná jakási tlaková hadice k rozdělovači (nebyla zapojená), tak se nasadila, ale proti větru na 5kv. auto ze 120 strácí rychlost, s větrem by to tak 130 jelo. Takže mám vyměnit tu cívku v rozdělovači ? A je nutné po její výměně něco znovu štelovat ?
Nic zlom ale to očakavaš ze na 5ku budes rezat 150? 5 tu rychlost hodis iba na udrziavane rychlosti ne na akceleraciu...Skus to rozbombardovať na 4ku ci da 140 ked da nemas co riesit mas to poriadku
|
7.4.10, 19:46 |
|
|
darklord
|
Dj.Majk: mame tu iste PRAVIDLA kde sa pise:
PRAVIDLA píše: e) Pokud člen odpovídá na příspěvek, který je bezprostředně předešlý, nepoužívá se citace v příspěvku. Rovněž necitujte příspěvky spolu s vloženými obrázky. Bude-li člen přesto takto odpovídat, jsou moderátoři oprávněni jeho příspěvky smazat. Pokud bude uživatel v této činnosti pokračovat, je možno jej postihnout BANem,
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
7.4.10, 20:39 |
|
|
ppromi
|
Dj.Majk píše: ppromi píše: Tak se mi na to dneska mistr mechanik díval, zjistil, že je špatná jakási tlaková hadice k rozdělovači (nebyla zapojená), tak se nasadila, ale proti větru na 5kv. auto ze 120 strácí rychlost, s větrem by to tak 130 jelo. Takže mám vyměnit tu cívku v rozdělovači ? A je nutné po její výměně něco znovu štelovat ? Nic zlom ale to očakavaš ze na 5ku budes rezat 150? 5 tu rychlost hodis iba na udrziavane rychlosti ne na akceleraciu...Skus to rozbombardovať na 4ku ci da 140 ked da nemas co riesit mas to poriadku
Ano, ale to už by ten motor vyletěl z kapoty . A když dám při 140 5ku, tak se to snad rozjede ještě na těch 160 ne ?
|
7.4.10, 20:52 |
|
|
Dj.Majk
|
Okis až taku vedu z toho robiť nemusis neukradol som favorita stacilo napisat PM A ked si Aministrator staci to upraviť a mna upozorniť ..Sorry za OT..
|
7.4.10, 20:53 |
|
|
darklord
|
ppromi: vladne slepota?
Dj.Majk: keby som bol admin tak to dopadne inak
kazdopadne chlapci favorit by v klude mal tlacit este aj na 5ku po rovinke to musi roztiahnut aspon na tachometrovu rychlost ktoru ma v papieroch napisanu ako maximalku. pokial to tak nieje tak je nieco zle.
|
7.4.10, 20:57 |
|
|
ppromi
|
Jestli zjistím, že mám špatné tlaky, tak to balím zrovna, aj s autem ...
|
7.4.10, 20:59 |
|
|
Dj.Majk
|
tak na 4ke jedine tak rozbehnes na 5ke by si potreboval iba dobru dialnicu a cas ... a 160 no neviem ci to auto by uz nelietalo to si kup uz nieco ine ked chces to na rychlosť
|
7.4.10, 20:59 |
|
|
ppromi
|
Tak když tady píšoou, jak na 3km vytáhli 160km ...
|
7.4.10, 21:01 |
|
|
darklord
|
ppromi: pokial su zle tlaky tak nieje problem namontovat iny motor ktorych sa tu povaluje na kazdom rohu cela kopa, ale zase zalezi ci este chces do auta investovat. 160km/h nemoze byt pre dobreho favorita problem. ide len o to mat vsetko v poriadku
|
7.4.10, 21:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|