Autor |
Zpráva |
Deimos182
|
felicie BMM
Zdravim , takze muj problem. Zacal takto . Ureznul mi vyfuk u katalyzatoru , takze jsem jeste nejakym zpusobem dojel domu , koupil novy . Jednalo se o dva dily stredni a koncovy. Vymenil jsem ho, ale pri vymene jsem zjistil , ze priruba prvniho dilu vyfuku , na ktery jde katalyzator je orezla . Takze jsem spojil ten prvni dil s katalyzatorem normalnimi sroubkami , ne temi s pruzinkami . Od te dobry auto nenastartujem . Nevim jestli to vylozene udelal ten vyfuk nebo neco jineho, ale zacalo to od te doby .Auto ma uplne jinaci zvuk pri startovani , toci , ale nechytne .
|
20.4.10, 19:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
jde tam benzín? hází to jiskru?
neodpojili jste něco? (lambdu...)
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
20.4.10, 20:25 |
|
|
Deimos182
|
To auto den predtim jelo , ja jen prisel sundal vyfuk a dal novej ..
|
20.4.10, 20:30 |
|
|
Mig315
|
Mas imobilizer? A poslechni ondru a zacni vypravet o tom na co se pta. Pokud si neveris tak jen servis
|
20.4.10, 21:00 |
|
|
Deimos182
|
Indukcni civka byla vymenena , ovsem dnes jsem jiskru nezkousel jestli dava , zkusim zitra . Jak poznam jestli tam jde benzin u strikacky ? . Imobilizer mam , ale ten me nedovoli ani zapnout kontrolky , natoz tocit motorem . Jinak se mi povedlo , ze to asi na vterinku chytlo , ale zase zdechlo .. svicky , kabely jsem menil mesic zpet ..
|
20.4.10, 21:19 |
|
|
Ondras83
|
tak aŤ se ti to povede znovu a jestli to drží volnoběh a pak chcípne, tipnul bych to na imobilizér, zkus ještě diagnostiku
napiš milošoj, jak dělá ten reset jednotky odpojením baterky...
|
20.4.10, 21:42 |
|
|
Mig315
|
Taky typuju imobilizer. Jak zjistit jestli dava benzin? Laicky slysis cerpadlo kdyz zapnes klic?
|
21.4.10, 06:22 |
|
|
Ondras83
|
buď slyšet a nebo vyndat hadici a zapnout klíček, musí tamtudy týct benzín, ne kapat
|
21.4.10, 10:11 |
|
|
Deimos182
|
Takze auto uz jede , vymenen cely vyfuk vcetne prvniho dilu , pres noc jsem nechal odpojednou baterku a rano to normalne natocil . provedl jsem jeste stary start a vse funguje jak ma ....
|
21.4.10, 19:19 |
|
|
Deimos182
|
Problem se znovu objevil , mati s tim jela a tesne pred domem to normalne zdechlo . V prvni chvili jsem myslel , ze dosel benzin , protoze v nadrzi uz skoro nic nebylo . Dolil jsem benzin a nic . Jiskru jsem zkousel auto dava , ale po otoceni klicku do prvni polohy ticho cerpadlo nic nenasalo , zkousel jsem tedy promerit ty kable k cerpadlu a opravdu se na cervenem kabelu objevi tesne pred startem 12 voltu na chvili. Takze bych to daval za vinu tomu cerpadlu ( ze totalne odeslo) , ale prijdu k tomu ted vecer zkousim , a cerpadlo normalne nasalo a nastartoval jsem bez problemu . Auto hrci v pohode. Tak tedy otazka zni . Menit cerpadlo ? nebo hledat problem v elektrice ? nebo to davat za vinu malu benzinu v nadrzi ? . Muze to cerpadlo takto zlobit ?, chvili jed chvili ne ? .
|
25.4.10, 18:37 |
|
|
patrik-hp
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!! http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
|
25.4.10, 19:26 |
|
|
Deimos182
|
Koupe se nebranim , ale myslel jsem , ze to proste odejde najednou a uz to nenastartuju a ne takto , aby si to ze me delalo vola
|
25.4.10, 19:41 |
|
|
Deimos182
|
A jeste se zeptam , pri vymene . Jak na to nejaky strucny popis .....
|
25.4.10, 19:43 |
|
|
patrik-hp
|
Vyjmeš čerpadlo z nádrže a uvidíš ho jako takovej bílej soudek...Po chvíli bádání přijdeš na to že je to pouze z plastu a secvaklý dohromady...Uvnitř je čerpadlo,které prohodíš za nové a funkční,nevynechávající...pokud si nevěříš a nic si nikdy moc nerozebíral,nechej si to vyměnit,je to za chvilku hotový
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!! http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
|
25.4.10, 19:51 |
|
|
Deimos182
|
Vymeny , se nebojim , jen jsem chtel zjistit jestli v tom neni nejaky hacek nebo tak ... , zitra se pokusim cerpadlo sehnat a vymenit .. zatim dikec
|
25.4.10, 20:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|