Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.11.24, 12:46

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
 zapalováni utáhne jen 1 svíčku - Felicie BMM 
Autor Zpráva

Příspěvek zapalováni utáhne jen 1 svíčku - Felicie BMM
Nestartuje mi felicie, tedy motor naskočí 2x se prevali a zhasne. Pokud vysroubuji svicky a polozim je na motor, je videt ze kazda hodi jen 2x jiskru a konec, pokud necham zapojenou na rozdelovaci jen 1 svicku, jikri klidne 10 sekund, pokud zapojim 2 a vice hodi to zas jen 2-3 jiskry.
Palec, VN kabely promereny, odpory v norme. Zapalovaci trafo taky v poradku, zkouseno na jinem aute.

Zavada zacala tak ze za jizdy zacaly skakat otacky otackomeru a motor chcipal (meneno cidlo otacek), ale stavalo se to porad casteji az motor nenastartoval uplne. Nenapada me uz nic cim by to mohlo byt.

1.5.10, 19:48
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
snímač otáček, máš tam ten správnej? A co kostra motoru?

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

1.5.10, 19:54

Příspěvek 
Měř při startování napětí na trafu, jestli náhodou nepadá.

1.5.10, 20:21

Příspěvek 
Kristensen>snimac otacek mam spravnej pro BMM, kostru motoru sem neproveroval-ale vse funguje tak jak ma, jen to proste neutahne vic jak jednu svicku, kdyby byla spatna kostra motoru, tak jsou problemy i ze starterem, ne?

petr petr> co bys kde presne meril? Co by to znamenalo kdyby tam slo malo proudu, zavada je kde?? Taky bych mohl trafo napojit primo na baterku tedy + a - a uvidim, ne?

1.5.10, 21:37
Profil ICQ
Pan Kapitán

Příspěvek 
Celkem bych to tipoval na nejakej upadlej drat.

Cvokárium: Youtube Instagram

1.5.10, 21:42
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
Dusche píše:
Kristensen>snimac otacek mam spravnej pro BMM, kostru motoru sem neproveroval-ale vse funguje tak jak ma, jen to proste neutahne vic jak jednu svicku, kdyby byla spatna kostra motoru, tak jsou problemy i ze starterem, ne?

petr petr> co bys kde presne meril? Co by to znamenalo kdyby tam slo malo proudu, zavada je kde?? Taky bych mohl trafo napojit primo na baterku tedy + a - a uvidim, ne?

Dobrý nápad s tou baterkou a pokud pojede, tak už jen hledat kde se to ztrácí, nemáš tam náhodou nějaký imobilizér ?

1.5.10, 21:46

Příspěvek 
S tou kostrou to nemusí být tak jak píšeš, protože samotnej modul když není dobře přišroubovanej ke kastli tak moc chodit nechce, alespoň když jsem ho zkoušel na svým tak dokud jsem ho nepřišrouboval tak to nemakalo

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

1.5.10, 22:07
Mistr mechanik

Příspěvek 
pokud skáče otáčkoměr je to pravděpodobně vadné čidlo otáček, v paměti závat řj by mělo být snímač otáček KO miloš

1.5.10, 22:59

Příspěvek 
zahada vyresena (O: Restartovana (odpojeni baterky, zapnuti klicku a seslapnuti brzdoveho pedalu ) ridici jednotka a vse chodi jak ma. Pri prvni vymene cidla otacek jsem omylem pouzil cidlo z MPI, pak sem tam dal uz spravne z BMM ale asi to hodilo nakou chybu do pameti co delala ty problemy.

2.5.10, 08:43
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
čidlo otáček BMM a MPI je jedno čidlo ničím se neliší maximálně vzhledem, pořád to sníma úhel 40-44 stupnů a v řídécí jednotce zobrazuje obdélník miloš

2.5.10, 08:55

Příspěvek 
Tak nejdříve napíše, že čidlo je správné a potom najednou že dal čidlo z MPi a pak teprve z BMM? Navíc mě se zdá že čidlo z MPi normálně u BMM funguje.

2.5.10, 09:55
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 11 ]