výfuckové zvody favo 4-1, alebo 4-2-1
Autor |
Zpráva |
varok
|
Už jsem se ptal v jiném tématu, ale nikdo mi myslím neodpověděl. Když bych nedal do nohavic Lambdu, tak se asi přepne ŘJ do nouzáku a to je na ho**o, že? Jeden típek má feldu, kde má právě nohavice ze starého fáčka a nemá tam Lambdu a plameny z výfuku. To ale asi není moc zdravé pro motor že?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
4.5.10, 19:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
varok píše: Už jsem se ptal v jiném tématu, ale nikdo mi myslím neodpověděl. Když bych nedal do nohavic Lambdu, tak se asi přepne ŘJ do nouzáku a to je na ho**o, že? Jeden típek má feldu, kde má právě nohavice ze starého fáčka a nemá tam Lambdu a plameny z výfuku. To ale asi není moc zdravé pro motor že?
to určite nie, lepšie urobiť takúto úpravu...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
4.5.10, 19:44 |
|
|
varok
|
Já jsem si právě koupil taky nohavice ze starého fáčka, protože chci vyřadit Katalizátor, ale Lambdu tam dám. Jen musím navrtat díru a navařit ten kroužek se závitem. Ten se asi nedá koupit samostatně, že? A ty nohavice na obrázku jsou origo?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
4.5.10, 19:47 |
|
|
michalkatka
|
varok píše: Já jsem si právě koupil taky nohavice ze starého fáčka, protože chci vyřadit Katalizátor, ale Lambdu tam dám. Jen musím navrtat díru a navařit ten kroužek se závitem. Ten se asi nedá koupit samostatně, že? A ty nohavice na obrázku jsou origo?
neviem, fotku som našiel na virte, tie dlhšie sú priamo na BMM MPi na stredný diel, ak máš tie kratšie potrebuješ stredný diel Favo karbec...
lambda pasuje na matku poloosi 742...
|
4.5.10, 19:51 |
|
|
varok
|
Aha, já myslel, že to jsou tvé výtvory. No, koupil jsem nohavice i střední díl na karbec, tedy tu spodní variantu. A tu matku myslíš co je na konci poloosy. Ta která je uprostřed kola?
|
4.5.10, 19:57 |
|
|
michalkatka
|
varok píše: Aha, já myslel, že to jsou tvé výtvory. No, koupil jsem nohavice i střední díl na karvec, tedy tu spodní variantu. A tu matku myslíš co je na konci poloosy. Ta která je uprostřed kola?
áno, tú matku úspešne použil aj Viky....
|
4.5.10, 20:00 |
|
|
varok
|
tak děkuji za typ. Kdyžtak ji stáhnu na soustruhu, ale jestli není nějak moc velká, tak ji použiji bez úprav.
|
4.5.10, 20:05 |
|
|
Ondras83
|
je docela velká, když to budu dělat, taky pude na soustruh
jak řešíte příruby?...slováci asi gemini, ale čecháčci?
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
4.5.10, 20:25 |
|
|
patrik-hp
|
Pro všechny na hrubo.Ty kalhoty jsou na principu rozřízlé trubky na polovinu a z té jedné poloviny je ještě odříznutý klín...zbyde jakoby lžička,která se pak navaří spolu s dalšíma třema na tu centrální rouru,která je ořezána simetricky na čtyřech místech...není to těžký...vypadá to jako Lotosovej květ Jinak za další...je vyzkoušeno že jakýkoliv svody jsou lepší než-li ta litina,motor jde plynule a svižně...kdo to hold nemá musí ladit litinu jako já nebo spousta jiných,která je příšerná a kterou trošičku kompenzují ty dvě delší roury co jdou v jednu...Ale to je opravdu vo ničem,všecko se ruší a vzniká protitlak tam,kde se jedna sbíhá s druhou,tak že už u příruby to začíná mít vratný efekt...Howk....P.S. Je to asi stejně zavrhovný jako vačka konkrétně260 srovnávaná se sérií,kterou tady kdekdo ještě před pár lety nevedomky odsuzoval...je v tom stejnej efekt prostě série je jen série,a proč mít dychavičný auto který žere a sténá nejen do kopce,když můžeš mít auto který zase troškou líp jede....Ale to už jsou jenom mý pocity a to patří na sraz... tady je to stručně rychle výstižně
A je to vlastně Michalkatky,kterej začal svodovat...a postupně vtáhl všecky okolo
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!! http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
Naposledy upravil patrik-hp dne 4.5.10, 21:02, celkově upraveno 3
|
4.5.10, 20:35 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Ondras83 píše: jak řešíte příruby?...slováci asi gemini, ale čecháčci?
měl mi je dělat známej ted už ale půl roku marodí a ještě dlouho bude a navíc se jim v práci rozbil lejzr takže i tak bych měl smůlu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.5.10, 20:42 |
|
|
patrik-hp
|
Někdo se ptal na ty trubky tak tady je úryvek z katalogu Ferona je asi z března tohoto roku...
[IMG=http://img294.imageshack.us/img294/7932/obrzkyztelefonu145.th.jpg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!! http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
|
4.5.10, 20:54 |
|
|
Gemini
|
ondra83 : posielam kazdy tyzden nieco do CZ, priruby nie su problem....dohodnite sa viaceri a pojde to v jednom balicku za 80 kc
_________________ Škoda Rapid 146 - 93 HP , 140 Nm
Škoda 130 Maxi - 105 HP, 140 Nm
Škoda Rapid Turbo - 122 HP, 231 Nm
|
4.5.10, 23:38 |
|
|
varok
|
Kdybych někde sehnal ty příruby, možná bych zkusil ty svody od motoru až dolů k druhému dílu. U nás dokonce prodávají i naohýbané trubky, takže o starost méně. A čím to prosím povrchově upravíte? Dnes už stojí i ty stříbřenky za ho**o.
|
5.5.10, 08:06 |
|
|
Ondras83
|
vypalovací černá
jinak ty delší svody, co sem dal michalkatka na střední díl felda je blbost, protože ten vejfuk tam bude natvrdo staženej šroubama a bude to tam praskat...na feldu se prostě musej dát favo svody, dát favo střed a předělat silentblok středního dílu na felda malej silent (nový kastle, starý to maj jako fáčko)
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
5.5.10, 10:23 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
u starý se to dá taky předělat na novej (malej) silentblok
edit: já to taky budu dělat sice mam vyztuženou (novou) karoserii ale tohle je prvek starý ...
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
5.5.10, 14:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|