Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 18.12.24, 07:58

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 Nedrzi volnobeh na lpg, z motoru je citit plyn 
Autor Zpráva

Příspěvek Nedrzi volnobeh na lpg, z motoru je citit plyn
Zdravim vsechny :)
Mam takovej prtavej problem, fanousek mi nedrzi volnobeh kdyz mam zaple lpg. V pohode nastartuji na lpg, ovsem kdyz pustim plyn tak otacky klesaji klesaji az fanousek uplne chcipne. Tak ze musim sedet v aute a porad drzet pedal plynu, dokud se motor nezahreje pak to drzi.No a obcas se mi zda ze kdyz prindu k autu, tak citim z prostoru motoru plyn. Jeste sem se chtel zeptat na jednu vec, kdyz teda startuji tak se motor obcas silene klepe a vydava takovy divne vrcivy zvuk. predem diky za odpoved.

8.5.10, 11:11
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Po startu by ti přeci měli držet otáčky pomocí sitiče ne?

8.5.10, 11:16

Příspěvek 
tak ze je v haji sitic teda? jak to mam teda opravit, a co ten zapach plynu z motoru?

8.5.10, 11:25
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
u fáva se jako sytič používá přívěra (přivře se přívod vzduchu do karnu a tim se vytvoří potlak a vysává víc paliva) a přes ní se tem plyn nenasaje

8.5.10, 11:50
Profil ICQ

Příspěvek 
Sádro mlč!

Fávo na plyn funguje na sytič úplně stejně jako benzín. Jediný rozdíl může být v otáčkách, který motor drží, ale určitě by neměl zdechnout. Na benzín je všechno OK?

8.5.10, 14:46

Příspěvek 
Takový celkem dost stupidní dotaz. Víš jak se používá sitič u fava že jo?
Ono celkem často se setkávám s problémy které jsou nevyřešitelné a nakonec se jedná o takovéhle podobné blbosti (mimo obor aut).

8.5.10, 15:02

Příspěvek 
prvoradý je predpoklad 110% stav na benzín, ak je ok - čo LPG membrány a filter :?: ( vek a km )

9.5.10, 11:57

Příspěvek Re: Nedrzi volnobeh na lpg, z motoru je citit plyn
Nergos píše:
Zdravim vsechny :)
Mam takovej prtavej problem, fanousek mi nedrzi volnobeh kdyz mam zaple lpg. V pohode nastartuji na lpg, ovsem kdyz pustim plyn tak otacky klesaji klesaji az fanousek uplne chcipne. Tak ze musim sedet v aute a porad drzet pedal plynu, dokud se motor nezahreje pak to drzi.No a obcas se mi zda ze kdyz prindu k autu, tak citim z prostoru motoru plyn. Jeste sem se chtel zeptat na jednu vec, kdyz teda startuji tak se motor obcas silene klepe a vydava takovy divne vrcivy zvuk. predem diky za odpoved.

mě to dělalo také že to chcípalo a byl cejtit a cukalo to s autem tak jsem sundal sání z karbce jsem sundal ten hlinikovej bazmek co z něj de plyn do karbce. Potřel jsem ho silikonem a nasadil spátky na karbec přidělal sání zrovna s novou vložkou a mám klid.

5.7.10, 12:11

Příspěvek 
Sádra má ale asi pravdu ne? Vždyť ten prstýnek na LPG je posazený nad přívěrou, ne pod ní. A tlak plynu reguluje směšovač podle otevření škrtící klapky, ne? Já když měl fáčko na LPG s karbem, tak mi lépe drželo při studeném motoru otáčky bez sytiče. Když jsem zapl sytič, tak to bylo jakoby přechlastané a motor se dusil. Před startem jsem jen krátce zmáčkl ten elektrický sytič, neboli přibohacení a chytlo to krásně i drželo volnoběh.

11.7.10, 00:03
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ]