Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 21:05

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 222 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Další
 Mazda - obecný názor 
Autor Zpráva

Příspěvek 
ja nevim...ja bych se poohlížel po koncernu a nebo japonce, ale krásnýho

4.6.10, 15:39
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
chemer píše:
mazda 6
opel vectra
audi a4
vw passat
vw bora
ford mondeo
ford focus

Šestku má kámoš a je spokojený jinak nevím nic.
Opla bych nebral, je to z mojí osobní averzi ke značky, často jezdím zafirou, astrou, corsou a se všemi jsou problémy. Se zafirou jsme se nechávali po expedici odtahovat do čr v šesti lidech s rakví na střeše.
Audi a4, zbytečně přeplácíš, ale zase to je audi. Motory slušné, ale drahý servis.
Passat, Bora- K tomu ani není co psát, akorát se dost kradou (platí pro passat), bora je fajn, ale malá.
ford mondeo-Celkem obtíž vybrat motor, benzín moc žere, nafty nejsou spolehlivé. Známý má modeo v ghia výbavě a pořád stím jsou nějaké problémy.
focus- Parádní auto, skvělý motor 1.6, dobrý podvozek. Znám dost lidí co má focuse a nikdo si nestěžuje, svezení je celkem pěkné.

4.6.10, 16:09
Hluchoň

Příspěvek 
Ondras83 píše:
s
passat dobrej, ale přední náprava 30 tis repase

záleží na použitých dílech, pořídím to pod deset tisic (SWAG) , ale je to tak na 30 tisic km , original kolem 30 tisic korun, je to asi na 100 tisic km, muzu ale rict, ze i kdyz rec cisel rika, ze je levnejsi kuovat repliky, tak kdyz na to jen trochu budu mit, udelam si na svem original, ono to je prace celkem na ho**o a delat to kazdy rok nebo dva, to je napad hodny sveraci kazajky

Ondras83 píše:
Forda nebrat
tady nemohu nez souhlasit, prohlizel jsem si focuse, ne toho jak ma neper, ale tu starsi generaci, hnije to snad vsude, prahy pode dvermi, nosniky v motorovem prostoru ve vsech spojich a na vsech hranach, a to jsem nevidel spodek, bylo to zbytecne

4.6.10, 22:35
Profil ICQ
Junior TW team

Příspěvek 
Opel a Ford jsou značky, které hledí na životnost auta v součaqstnosti nejméně.
Zkušenost s Fordy je taková, že lak super bez známek rzi, ale spodek včetně nosníků na kaši :sick:

5.6.10, 11:52
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor

Příspěvek 
Když mondeo nebo focuse, tak se mi líbí jen ty nad 2004 - 2005.

5.6.10, 13:30
Moderátor

Příspěvek 
Tak už jsem pro šestku definitivně rozhodnutej. Pouze už jen vykonat to nejzásadnější - projet se s ní.

Naposledy upravil chemer dne 12.9.10, 22:35, celkově upraveno 1

12.9.10, 21:35

Příspěvek 
to je každého věc...mazdu má bratránek a je to velké auto a na skoro 300k najetých celkem v pohodě...já zas sem si kůpil itala že sem chtěl neco neohleděné a jiná bych nechtěl...sice další bude alfa ale ital to je :) už enom počkat na tu příležitost :) svoje si opravuju sám a v pohodě...člověk si zanadává ale všecko de když se chce.

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

12.9.10, 22:30
Profil ICQ

Příspěvek 
heh, aj ja som mal dilemu okolo 156ky :wink: akurát mi prišlo, že 306ka je predsa len omnoho jednoduchšia a teda aj bude blbovzdornejšia...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

13.9.10, 05:29
Senior TW team

Příspěvek 
bývalý šéf jí měl - v naftě a nemohl si jí vynachválit a ot Japonci nyftu neměli leta dobrou... prostě jen jezdil a nic se nesralo... co vím koupil z druhé ruky as dva roky staré a měl to další dva roky a nic se neposralo...

Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?

13.9.10, 07:10
Moderátor

Příspěvek 
Dá se nějáký roční období označit jako vhodný ke koupi ojetýho auta a z jakýho důvodu? Nebo je to uplně jedno?

8.11.10, 21:37

Příspěvek 
zvycajne na jesen sa da kupit nalepsie...
Ludia sa lucia s letom a bilancuju, tak sa zbavuju obcas aj aut bez zjavnej vady.
vid kolko aut sa tu zrazu meni..

8.11.10, 21:49
Hluchoň

Příspěvek 
po dva minule roky jsem sledoval ceny aut, jak roztal snih, stoupaly nahoru, nejlip to vychazelo v lednu a unoru, nevim ale, do jake miry to ovlivnila "krize" a jak to ovlivni letos, kdyz pry dozniva

ale treba na BMW 3 E46 mi tenhle narust udelal caru pres rozpocet, bylo to cca plus 40 tisic, totez mazdy 6, ale i ti passati, i kdyz tam to nebylo tak vyrazne

jinak pristi rok bych rad prodal passata (drive jen v pripade mimoradne vyhodne nabidky, nebot bych to musel hlasit financaku), tak kdybys mel nahodou zajem, obchod muze probehnout, reknu ti vse, co vim, ukazu co je delane, z ceho a kdy, zrovna ti muzu rict duvod prodeje, a to ze me spis laka neco zabavnejsiho jako 165kW TT quattro

8.11.10, 22:44
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
Vít se nezdá. :) Mě se na passatu líbí hlavně ten motor, ale vzhledově se mi spíš líbí ta novější generace. :roll: No ale dost se mi tyhle věci mění, takže si to budu pamatovat.

8.11.10, 22:51

Příspěvek 
ferrari píše:
heh, aj ja som mal dilemu okolo 156ky :wink: akurát mi prišlo, že 306ka je predsa len omnoho jednoduchšia a teda aj bude blbovzdornejšia...

no mna osobne by po tom, co som videl uz do francuza nikto nedostal. uz sa drzim tvrdenia, ze auta na F sa nekupuju: Ford, Fiat a vstreky Francuzske. nove mozno ano, ale ojetina jezis maria.

no a k veci. nejakej novsej mazdy povedzme od r.v. 2000 vyssie by som sa nebal, ale pri japoncoch trocha treba postudovat kto od koho kradol motory a vyberat taku motorizaciu, ktora bola najviac krat ukradnuta (rozumej v licencii vyrabana). na tu sa nahradne diely valaju na kazdom roku, existuju na to dealeri a bezne sa v europe nachadzaju. ak sa clovek chyti nejakej nestastnej motorizacie, napr. 2.0V6 z mazdy 323F a bude mat tu smolu, ze ten motor vysere zivot, tak sa nedoplati. nejakeho ryzozruta starsieho roku 2000 by som nebral snad len s vynimkou toyoty corolly 1.6i. to je licencne vyrabany L-Jetronic od boschu, cidla by mali byt zamenitelne a motor ne uplna doba kamenna, takze sa tam prakticky nema co pokazit.

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

9.11.10, 08:15
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor

Příspěvek Re: Mazda - obecný názor
Mého srdce šampión.

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/mazda/6/8362602

11.2.11, 21:57
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 222 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Další