Kolisanie otacok volnobehu S120 GLS
Autor |
Zpráva |
durii
|
tesnenie medzi potrubim a hlavou nove,
posilovac odpojeny (a upchany)
rozdelovac po GO vcera
pruzinky (odstrediva)OK, podtlakova reg. OK
predzapal nastaveny strobocopom
bohatost zmesy cez sondu 0,54 CO (ci co to je )
Teplota 78"C Vsetko OK, motor bezi na 750ot.
Teplota 80"C a je to v .....
Tesnenie pod hlavou asi bude prerazene alebo prasknuta hlava. (medzi valcami) (olej nemizne ani voda ani sa nemiesa nic s nicim)
|
7.6.10, 16:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ferrari
|
A skúšals iný karbec??? Ak si menil, tak skús ten pôvodný...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
7.6.10, 20:43 |
|
|
durii
|
Menil som stary za novy ( http://www.autobazar.eu/sk/skoda-rapid- ... 63585.html )
prave preto, lebo som myslel, ze zly je karburator, ale ako sa ukazuje, problem zostal a je malo pravdepodobne, ze dva karb. budu rovnako na ...
|
7.6.10, 22:29 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
ale to neni novy karb , to je len repasovany . Ak dlho stal na policke a majitel ho pred repasom nevypral v ultrapracke , moze byt na tom horsie ako stary ale pouzivany ...
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
7.6.10, 22:35 |
|
|
durii
|
"ale to neni novy karb , to je len repasovany . Ak dlho stal na policke a majitel ho pred repasom nevypral v ultrapracke , moze byt na tom horsie ako stary ale pouzivany"
repasovany je a to znamena ze je vyprany v ultrazvukovej pracke, prefukany, rovnany vrch, spodok, klapky a nove osky takze karbec ako chybu vylucujem, lebo ani stary, (je vyslahany) ani novy (netaha falosny vzduch popri oskach na klapkach a su na nom komplet nove tesnenia a je osadeny tryskami na S120GLS a chlapik co ich repasuje to uz robi nejaky piatok a nema problem dat aj puzdra ak si o to poziadas) situaciu nezlepsili. Akurat novy sa da korektnejsie nastavovat. Takze ak nepomoze nove tesnenie pod hlavou, tak pojde barborka na cintorin. Dufam ze nikto nezacne teraz s meranim kompresie vo valcoch. Ta tam je
... a nezerie olej
|
9.6.10, 15:41 |
|
|
ferrari
|
Neviem, no, ja som mal tiež kedysi takéto akty X, ale sa to samo upravilo...a jo, neskapíňalo to, no...tiež som to mal tak, že otáčky boli nestabilné, za tepla vysoké a otáčky išli regulovať iba bohatosťou...a s každým karbom to robilo rovnako...
...nezdá sa mi, žeby problém s hlavou spôsoboval to, čo popisuješ úplne na začiatku...skôr mi to príde tak, že si niečo nezbadal a predsa len to prisáva vzduch...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
9.6.10, 17:16 |
|
|
durii
|
Tu sa daju nastavit pekne. Uz len to tesnenie, ked bude hlava dole tak sa pomenia aj simeringy a zabrusia ventily a uvidime
|
11.6.10, 11:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|