Autor |
Zpráva |
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
tak to trošku upravím.... Hlavní parametry prvního kusu MATTESS napsal dobře. Nicméně následně byl motor vyměněn za trošku větší žihadlo a to z formule škoda, ale už netuším z které, ale drží tento vůz první místo v překonání 200km/h na silnici mezi Týništěm nad Orlicí a Hradcem Králové. Auto nebylo z plastu ale z laminátu. Laminováno v karosárně Velorexu Solnice mistry karosáři ŠKODA AUTO. Vývoj vozu stál 1 000 000CSK v době kdy se za 120 000CSK dal postavit barák. Použity byly jen dva přepínače z NDR jinak vše výroba ČSSR. Zdvih kokpitu zajišťovaly vzpěry k Mig-15. Spolu s čelním sklem se zvedala i přístrojovka a lámala se tyč volantu. Protože můj děda a otec byly u vývoje vozu a proběhly i zkušební jízdy s ním tak vím, že to bylo fakt bomba a kecat že za to mohl komunismuj je pičovina deekay. Od nezávislého zdroje vím, že škoda byla připravena udělat v prvním roce 1000 kusů a rozjet pak naplno výrobu, ale nebylo bohužel kde. Měl to zajišťovat Velorex, ale ten se moc bál, že by ho AZNP schramstlo ta se to zavrhlo a toto úžasné auto následně nějaký neznaboh zprasil do současné podoby. Ještě, že se toho děda nedožil. Jinak cena jedoho kusu aby výroba byla rentabilní byla spočítána na 80 000CSK což bylo sice hodně, ale jistě by se nadšenci co by to koupili našli.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
23.6.10, 19:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
MATTESS
|
varok píše: Tak to jsem si popletl, to bylo jen supersport 1100GT, ne GTX.
Supersport neměl v označení GT. Při představení byl označen Š110-výv. studie
http://img.skoda-virt.cz/forum_upload/7 ... 2-57_8.jpg
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
23.6.10, 19:48 |
|
|
varok
|
Aha, tak ty ale myslíš asi jiné auto, ne? Nebo jsem to z té knihy nějak popletl. Ale zdá se mi, že předchudce feratu vypadal trošku jinak, než dáváš fotky. Ale možná jsem to popletl.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
24.6.10, 12:25 |
|
|
venda
|
Nejaktivnější přispěvovatel si to skutečně popletl. Tohle auto je ve skutečnosti jedno a to samé a vzniklo jen v jediném exempláři. Původně bylo opravdu bílé. Pak si jej filmaři poněkud přebarvili a upravili pro natáčení a v této podobě se dodnes zachovalo. A to co má Josef Radocha v avataru je jeho původní podoba.
|
24.6.10, 12:39 |
|
|
MATTESS
|
Snad už to je jasné
|
24.6.10, 13:11 |
|
|
varok
|
Tak já se tedy budu stydět Josef Radocha má v profilu původní podobu, která je ale o hodně jinačí než ta, která je známá z filmu. Tak jsem to myslel. No ale už se k tomu ale nebudu vyjadřovat, ať si to každý přebere po svém.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
24.6.10, 13:44 |
|
|
varok
|
http://www.youtube.com/watch?v=JfpzMjm5XQM
Možná že se změnil jen předek a barva, nevím.
|
24.6.10, 13:58 |
|
|
MATTESS
|
|
24.6.10, 14:08 |
|
|
varok
|
Díky za odkazy na neexistující stránky
|
24.6.10, 15:12 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
varok > kdyz blbne virt tak se ti ty obrazky asi neukazou ne?
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
24.6.10, 15:15 |
|
|
Hiro
|
mě šlapou
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
|
24.6.10, 15:17 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Me se teda libi vic ta verze pro film, nez to co ma pan Radocha jako avatar. Jen v muzeu kdyby ti gumaci dali pryc ty obludy a opravili drobne nedostatky jako ten blinkr
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
24.6.10, 15:20 |
|
|
hany26
Ignorant pravidel
|
ferat
_________________ Postarší motorista 2 kategorie.
Všeliké kvaltování toliko pro hovado dobré jest. - J.A.Komenský
|
24.6.10, 16:35 |
|
|
MATTESS
|
varok: tak se podíváš, až to půjde šmankote
Mně se ty obrázky zobrazují
|
24.6.10, 19:36 |
|
|
varok
|
To měla být jen legrace. Jelikoš jsem byl kousek od rokycan na vojně, tak nic neříkám ani nepíšu. Mě se taky líbí ta verze pro film. A jak tady kluci psali o 2l motoru. Myslím, že kdyby to mělo i ten motor 1,6l 74kW, tak by to letělo jak prase. Na to ale, že to mělo motor 1100ccm a výkon 55kW. Hmmm, taky to není tak špatné. Jen krouťák mi připadá dost malý.
|
24.6.10, 19:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|