|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
tak si to ešte raz skontroluj podľa tohoto, to je s dielenskej príručky:
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
28.6.10, 07:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Mirmar
|
Díky moc vypadá to že ten setrvák mám pootočen o jednu díru ( upevnovacích šroubů) a už to dělá takovou neplechu. No jak říkám dám HU a žádnou hranu nevidím. Až po otočení klikovkou o malinko víc se objeví ten přechod přímo pod snímačem jo a palec ukazuje cca 6mm na pravo od značky na rozdělovači tzn. po HU. Takže to vidím jasně , rozebrat a pootočit setrvák.
|
28.6.10, 08:16 |
|
|
michalkatka
|
akurát som to teraz robil, takže ryska na remenici na 0° čiže 1 a 4 piest v HU a zotrvák má byť takto :
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
28.6.10, 11:39 |
|
|
Mirmar
|
Jo jasně ,takže to rozeberu a udělám to jako ty. Zatím díky , že jsi měl semnou trpělivost a dám vědět jak jsem dopad.
|
28.6.10, 23:43 |
|
|
Capricorn
|
Hlavně že už je to 14 dní co ti to napsal jednak darklord a potom i já že tam může být jádro problému a ať se na ten setrvačník podíváš.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
29.6.10, 02:53 |
|
|
Mirmar
|
Capricorn píše: Hlavně že už je to 14 dní co ti to napsal jednak darklord a potom i já že tam může být jádro problému a ať se na ten setrvačník podíváš. Ale jo já si taky myslel pomalu od samýho začátku , že to bude ten setrvák kor když mi kámoš co mi pomáhal dávat to dohromady když jsem měnil věnec řekl ,že si není jistý do jaké polohy ten setrvák vracel vid. A za druhý opravdu mám málo času věnovat se opravě auta protože bydlím na baráku a jak všichni dobře víme i na baráku je pořád co dělat . Takže nevím kam dřív skočit. Ale ted si udělám čas na auto a počítám do neděle večer vám dám vědět co a jak jo.
|
30.6.10, 00:33 |
|
|
Mirmar
|
Tak konečně jsem nastartoval. Pes byl zakopaný opravdu v tom setrváku, sundal jsem ho a dal do polohy tak jak jste mi poslali fotky. Všem moc děkuji za pomoc s řešením tohoto problému. Mějte se a zase někdy AHOJ.
|
26.7.10, 16:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|