|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
problemy se startem 1.3 MPI 1997
Autor |
Zpráva |
Fubun
|
problemy se startem 1.3 MPI 1997
Zdravim, tak jsem tu zase mam problem nastartovat starter se otoci jen o jednu otocku a pak se nic nedeje vypada to na spatny akumulator ale ten jsem dobijel. Nekdy zkousim start s plynem a starter se nechce skoro otocit a nekdy chytne uplne v poho i bez plynu proto mi to vyvracuje spatny akumulator po otoceni klickem jde slyset cerpadlo jak tlaci benzin takze benzin tam jde. Predem diky za odezvu
|
8.7.10, 21:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
patrik-hp
|
Tak že se na všecky čerpadla vybodni a zkontroluj tedy proč startér netočí motorem,to je ten první základ,proč motor neuvedeš do chodu...Nezkoušel si zjistit jestli to tedy nedělá spínačka,jde to jen v nějaké poloze ale dá se to vychytat...pak bys muse vymenit ořech.Zrovna tak to může dělat cívka startéru,ovládací kabel cívky startéru,kostra,+kabel napájení,startér a uhlíky...Jdi tedy po tom startování...
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!! http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
|
8.7.10, 22:08 |
|
|
Fubun
|
patrik-hp píše: Tak že se na všecky čerpadla vybodni a zkontroluj tedy proč startér netočí motorem,to je ten první základ,proč motor neuvedeš do chodu...Nezkoušel si zjistit jestli to tedy nedělá spínačka,jde to jen v nějaké poloze ale dá se to vychytat...pak bys muse vymenit ořech.Zrovna tak to může dělat cívka startéru,ovládací kabel cívky startéru,kostra,+kabel napájení,startér a uhlíky...Jdi tedy po tom startování...
no jeste zitra zkusim start s kamosovym aku nez se zacnu hrabat v kablech atd ... dam vedet
/edit a ta spinacka to asi nebude zkousel jsem ruzne polohy zitra se na to jeste kouknu pro jistotu
|
8.7.10, 22:23 |
|
|
Ondras83
|
mrkni na baterku a rovnou na kostřící body karoserie a motoru...bude to zoxidovaný
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
8.7.10, 22:30 |
|
|
Fubun
|
tak ja jsem s toho jelen dneska sednu do auta a chytne to uplne v poho bez plynu takze to nakonec bude asi ta spinacka. Ondras83: na baterce jsem cistil kontakty dolival destilovanou vodu a dobijel ale nevim kde najdu ty kostrici body muzes mi poradit ?
|
9.7.10, 17:26 |
|
|
varok
|
To budou nejspíše přidřené ložiska na rotoru startéru, nebo pokud točí startér normální rychlostí, ale neotočí motorem, tak volnoběžka u pastorku. Akumulátor může být dobitý, ale pokud už je starší, třeba nemá dostatečnou kapacitu a tudíž nedá potřebný proud.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
10.7.10, 23:45 |
|
|
Fubun
|
problem vyresen, pujcil jsem si aku od znameho a zkousel s nim nejakou dobu jezdit hodnekrat jsem zkousel start a chytlo to vzdycky hned na brnknuti takze to je baterkou diky vam za odpovedi
|
18.7.10, 19:45 |
|
|
00250
|
ja nermam fesliciu ale skodu 105 a mam tiez podobny problem a to taky ze zo zaciatku mi tak pomaly pretaca motor ako keby bola vybyta baterka tak pomalicky ale motor chiti ale ma to stve ze ci nahodov niesu nejak v prdely piestne kruzky alebo co ze tka tazko toci starter potom ako motor sa rozbeha tak uz startuje sviznejsie rychlo pretaca
|
27.9.10, 18:53 |
|
|
CROWACK
|
změř napětí na svorkách baterky v průběhu startování a nahlaš. Kroužky to určitě nebudou.
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
27.9.10, 19:01 |
|
|
ferrari
|
00250 píše: ja nermam fesliciu ale skodu 105 a mam tiez podobny problem a to taky ze zo zaciatku mi tak pomaly pretaca motor ako keby bola vybyta baterka tak pomalicky ale motor chiti ale ma to stve ze ci nahodov niesu nejak v prdely piestne kruzky alebo co ze tka tazko toci starter potom ako motor sa rozbeha tak uz startuje sviznejsie rychlo pretaca
Ach jo, študuj-študuj...krúžky to veru nebudú...alebo baterka, alebo štartér, alebo zlý prechod energie od baterky ku štartéru...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
27.9.10, 19:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|