|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Prosim pomoc- urcte diagnozu
Autor |
Zpráva |
psimi
|
Prosim pomoc- urcte diagnozu
_________________ Skoda 130 s motorom 120 , 5 stupnova
|
13.7.10, 10:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Smes oilu a vody to je divny. Kazdopadne horni viko a bocni viko vypadaj docela chutne... Ty 4 matice hlavy sou dotazeny?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
13.7.10, 10:47 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
teba pretesnit klasicke miesta kade tecie olej z motora - viko ventilov ( tam preistotou namaz nove tesnenie silikonom ) bocne viko zdvihatok ( odporucam zohnat z favorita pac je pevnejsie a neprehyna sa a samozrejme k nemu prisluchajuce tesnenie - pozor , nezhoduje sa z 120kovym, tiez ho mozes namazat silikonom ale nemusis ) banka olejoveho filtra ( vidim ze mas obtok tak zozen nove O-kruzky a vymen ich ) dale AC-pumpa ( ak mas dvojdierovu uzaj ju ahod a nahrad trojdierovou samozrejme s prislusnymi tesneniami ale pozor na hrubku podlozky - su dva druhy , papierove tesnenia namaz vazelimou ta to pekne utesni ) olejove prislusenstvo ( zaslepky prechody a cidlo oleja - skomtrpluj tesnost a v pripade netesnosti vymen tesnenia - len medene ine nedavaj ) a nakomiec vana ale to by si asi videl ze tecie
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
13.7.10, 11:06 |
|
|
psimi
|
Mna este napadlo vzhladom k tomuze to strasne dymi , ci nebude chyba vo voli ventilov? co poviete?
|
13.7.10, 11:29 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ve vuli radialni ve voditkach nepochybne ano Ale to nema smysl resit nejakyma opravama... Tesneni hlavy je puvodni?
Ja bych rekl, sezen si 136 a budes mit po problemech, ale asi by me tu ukamenovali...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
13.7.10, 11:50 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Vola ventilov ( ich nastavenia ) nema na dimenie az taky vplyv ako ich vola vo voditkach . Keby to zralo ( spalovalo ) olej tak by to dymilo viac domodra a bol by to taky divny smrad ako ked sa olej pali
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
13.7.10, 11:52 |
|
|
psimi
|
Matthes píše: Ve vuli radialni ve voditkach nepochybne ano Ale to nema smysl resit nejakyma opravama... Tesneni hlavy je puvodni? Ja bych rekl, sezen si 136 a budes mit po problemech, ale asi by me tu ukamenovali...
Ano tesnenie hlavy este nebolo menene myslim aspon co sa ja pamatam, lebo je starsie ako ja
Ako by som spoznal ci neni prasknuta hlava?
|
13.7.10, 12:05 |
|
|
psimi
|
Tak dnes som sa do toho pustil a da sa povedat ze som to spravil. Kapat to kape ale uz ovela menej, obcas nejaka kvapka. Vymenil som vzduchovy filter , ocistil hadice co idu do neho a vyfuk uz tak nedymi. Na motore som podotahoval vsetky sroby co drzia hlavu a co su z boku hlavy. Bol som velmi prekvapeny ked som hned rano zistil ze tie sroby idu dotiahnut aj o dva zavity uplne lachko. Chcem sa podakovat Matthesovi , ktory mi odporucil najprv skusit dotiahnut sroby, usetril mi kopec roboty, Diky hosi
|
14.7.10, 21:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|