Autor |
Zpráva |
michfi
|
Teče olej z prevodovky
Ahoj,nedavno jsem delal spojku,po te jsem zjistil ze po jizde mi chvilku kape olej z prevodovky,ted jsem na to koukal poradne a olej unika mezi prevodovkou a pravym kloubem poloosy...setkal se s tim nekdo uz? netusite cim by to mohlo byt? Ze by spatne dorazeny kloub do prevodovky?
|
2.8.10, 18:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michfi
|
Re: Teče olej z prevodovky
michfi píše: Ahoj,nedavno jsem delal spojku,po te jsem zjistil ze po jizde mi chvilku kape olej z prevodovky,ted jsem na to koukal poradne a olej unika mezi prevodovkou a pravym kloubem poloosy...setkal se s tim nekdo uz? netusite cim by to mohlo byt? Ze by spatne dorazeny kloub do prevodovky?
Zapomel jsem dodat felicie 1.3 MPI
|
2.8.10, 18:19 |
|
|
kwiko
|
No poloos musi von a potom vymenis gufero... nic tazke, len si treba zohnat nieco vhodne na narazenie noveho gufera, a to hlavne ROVNO
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
2.8.10, 21:10 |
|
|
michfi
|
kwiko píše: No poloos musi von a potom vymenis gufero... nic tazke, len si treba zohnat nieco vhodne na narazenie noveho gufera, a to hlavne ROVNO
ok zitra se na to vrhnu.ale je to k posr... udelas jedno a posere se druhy,porad dokola...
|
2.8.10, 21:30 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
máš měnit preventivně obě
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
2.8.10, 21:44 |
|
|
zwak
|
Toto isté čaká aj mňa. Vie niekto rozmer obidvoch gufier? Vopred vďaka a vďaka aj za tému, pomohla
_________________ Felda 1,3 MPi 1999 Magic
|
22.10.10, 11:49 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Pokial su stejne ako na 130ke tak vam to mozem pozret v garazi . hlavne by som vam poradil aby ste si to co najskor vymenili pac uz som videl 2x znicenu poloos od gufera . sice nie na Fa/Fel ale na 130 kde pritlacna strunka z gufera po zodrati gufera vyryla drazku do poloosi kde to samozrejme potom netesnilo a tiekol tade olej aj po vymene gufera takze sme to museli riesit vymenou poloosi za druhu
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
23.10.10, 12:14 |
|
|
Kristensen
|
nejlepší je to zrovna vyměnit když se dělá spojka, jinak pokud by někdo chtěl tak mám narážecí trn kterej navede gufero rovně a do správnej hloubky, tak můžu obměřit a hodit sem si to nechte někde vytočit není to nic složitýho
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.10.10, 12:49 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
gufero se tam narážet nemusí vyloupneš šroubovákem a natlačíš prstamá vzadu má gufero doraz miloš
|
23.10.10, 14:06 |
|
|
zwak
|
Miloš: dobrá rada, dík.. zajtra sa na to chystám...
Ešte mám dotaz, ako zhodím poloos? Musím vybrať tlmič z tehlice, vyklopiť tehlicu a vybrať poloos? Nerobil som to ešte.
_________________ Felda 1,3 MPi 1999 Magic
|
29.10.10, 14:28 |
|
|
CROWACK
|
dole vyhodíš šroub co drží kulák v těhlici, odpojíš rameno od těhlice a celý to vycukneš ven...tlumič může zůstat...a bacha ať se ti nerozsype diferák...napřed udělej jednu stranu a potom až druhou...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
29.10.10, 14:35 |
|
|
darklord
|
favo ma rozsypaci diferak? to akoze vyberem obidve poloosi naraz a je prevodovka kaput?
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
29.10.10, 15:56 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Prej ne, ale riskuj to
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
29.10.10, 15:56 |
|
|
CROWACK
|
no odjakživa sme tam strkali místo poloosy kus hadice nebo násady od smetáka...kámoš je vyučenej automechanik, přišel s tím ze školy...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
29.10.10, 16:16 |
|
|
michalkatka
|
už sa mi pár krát stalo že som prevodovku ťahal s auta bez zaaretovaného diferáku, a nič sa nestalo, ale pokiaľ na to nezabudnem tak tam vždy kus hadice s kúrenia na Favo zatlčiem...
v dielenskej príručke je na to upozornenie, dokoca existuje na to nejaký prípravok...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
29.10.10, 16:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|