Autor |
Zpráva |
Majlanky
Junior TW team
|
Ok, takze natrit zakladem jak se to u kovu dela, tzn. jak pise Martin dvakrate a pak ten zapatlat tmelem... A plastizol se neda sehnat nebo jak? Ja se prave ptam protoze jsem nekde slysel, ze tmely jsou obecne hodne kysely...
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
7.9.10, 18:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Petr105
|
Já jsem vše ošetřil dvakrát základem a pak přímo na to směsí rezistin, olej v několika vrstvách. Zatím s tím není problém, jediné riziko jsou odletující kamínky. Každopádně pokud použiješ ještě plastové podběhy, tak to bude ok a nemusíš tu ochranu povrchu tak řešit.
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
7.9.10, 18:34 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
plastizol se nanášel strojně a to neseženes už hooodně slouho... a bacha když ho neoškrabeš, tak je to háklivý na další nátěr - rádo ho to leptá )
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Škoda 120L - spotřební vůz - končí
Xantia 1,8i 16v Break - ať se nám svět houpe
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
7.9.10, 18:39 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
To ja ho pretirat nebudu, ja ho vsude sundam a dam zaklad + tmel no... Skoda, ze se neda oplastizolovat Teda jinak musim rict, ze ty karosarsky dily jsou pekne nepresny hlavne diry... To je tam radi nemeli delat vubec...
|
7.9.10, 20:24 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Takze jsem byl nemocny takze se prace moc nehla ale stav je momentalne takovy, ze podbehy a pecka jsou vyvareny... Ted se pujde na podlahu a pak uvidime co s prahama... Jinak predek bude nakonec Garpid a barva nebude cervvena ale skodovacka oliva...
Dnesni nakup:
http://aukro.cz/item1244948064.html
Zitra se jde na podlahu...
PS: nevite nekdo, jak resit pokroucenej rost(ten co se do nej sroubuje predni naraznik)... Prodava se nahradni dil a nebo budu muset podelovat potazmo najit darce?
|
2.10.10, 16:18 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ukaz nejaky svary at muzem kritizovat
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
2.10.10, 16:25 |
|
|
URU
|
_________________ Rapid 136 ´89 135GLi ´89 Octavia SLX TDI - spotřebák Octavia 4X4 TURBO
|
2.10.10, 18:39 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Matthes: neco nafotim ale jako hezky svary to podle me nejsou... Jeste s tim CO-ckem trochu bojuju... Vsechno se to s nim deje hrozne rychle, takze kdyz se chovam jako s invertorem tak propaluju nebo tak je pak strasne moc materialu no... Ale myslim, ze uz si zvykam, ze musim zapnout a jet ne cekat chvili na miste jako s invertorem nebo trafem... Kazdopadne prohraty to mam dobre akorat to nevypada valne...
URU: jo vypada to na ten rost podlahy(proc podlahy? To jako kufru?) No, ja mluvim o tom co ma na sobe i tazny oko privazeny:
Kdyz se podivas tak pod levou brejli ta to roztrhany a po cely delce trochu prohnuty... Tak vlastne tohle potrebuju vymenit, minimalne tu predni cast...Asi to bude ten rost podlahy...
|
2.10.10, 19:11 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tak ja taky nejsem zadnej fachman... Ale da se to Necht se dari.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
2.10.10, 19:19 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Zdar, jelikoz se pred garazi kopalo a ja se nemohl dostat dovnitr, prace se nikam nehla... Kazdopadne dneska uz bylo zahazeno tak jsem se sel podivat a vyfotil jsem nejake ty svary:
Jak rikam s CO-ckem se teprva zzivam... Materialu je tam moc ale provareny to je... Vsechno natupo...
|
2.11.10, 15:30 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Takze dneska se prace hnula. Ocistovala se podlaha od toho cerneho cehosi a hledali se diry...
Nejhorsi samozrejme u ridice:
spolujezdec:
za ridicem:
a po lepsim ocisteni:
|
7.11.10, 19:59 |
|
|
john simple
|
no furt to máš lepší, než já na rapidu
|
7.11.10, 20:27 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
No co jsem tak sjizdel fotky ruzne po internetu, myslim, ze to obecne neni zly... Kazdopadne ted premyslim, zda mam shanet podlahu jako nahradni dil a nebo to mam vyvarit normalne plechem... Ty podlahy za prednima sedackama jsou v poradku az na male povrchvky takze ty nepotrebuji vymenit ale ty vepredu... Nechci menit cely kusy, to co je zdravi bych rad nechal, kde to je...
|
7.11.10, 20:46 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Re: Majlanky - Rapid 781.136
Zdar,
jelikoz jsem se dozvedel, ze vlivem blbu, se TW komunita stahla do garazi, pisu sem. Potrebuju poradit s lisovanim vlozek do ramen predni napravy. Postup nepotrebuju, jenom mi neni jasny, poc maji byt vlozky tou sparou nahoru...
Jinak rapid je momentalne v me vlastni garazi, uz jsou nakoupeny vsechny karos. dily takze s tim zkusim trochu hnout at je na co koukat...
|
14.8.11, 10:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|