Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 18:24

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
 Drncivy zvuj pri snizenych otackach motoru... 
Autor Zpráva

Příspěvek Drncivy zvuj pri snizenych otackach motoru...
hele Felda 2001, 1.9D. Jede dobre, olej neutika, nezere, spotreba dobra, ale... Pri normalnich otackach tj 2-3k je vse v poho, ale jak otacky poklesnou tak neco pod autem vydava neuveritelne neprijemny drncivy zvuk. Plech na plech... Nevim jak to moc popsat lip... mate nekdo tip cim by to mohlo byt? Mozna jsem to blbe zaradil a drci to nekde na kastle... Menil jsem kulisu a tahla razeni a nic co by to melo delat jsem neobjevil:-(

12.7.10, 10:03
Pspvek Reklama

Příspěvek 
nizke otacky su 300? a k nim plny plyn? skus toto najskorj co najpresnejsie popisat, aby sme nakoniec nezistili ze ide o zabudovanu vlastnost a nie o zavadu...

12.7.10, 12:35
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
3k jako tri klacky:-D sry. Proste bezne jezdim na 2000-3000 otacek ale kdyz jdu do brzdeni tak pri podrzaneni na nizsi stupen, taj poklesu otacek nekde kolem 1000-1500 to zacne drncet. Pri otevrenem oknu to slysim hodne, pri zavrenem moc ne. Pri plynule jizde a otackach nad 2000 to nedela nikdy... pri seslapnute spojce to drnci taky kdyz ty otacky z prudka poklesnou...nejintenzivnejsi to je pri dojezdu na semafor ci rozjezdu z nej...jakko bych prilozil ke spicim jizdnoho kola dalsi kovovou spcici. takto to drnci:-D

12.7.10, 12:39

Příspěvek 
Zdravim... mam nalítáno 103 tisíc km a ty příznaky jsou takové, že když nastartuji studené auto, tak po chvilce na volnoběh to začne klepat, jako kdyby drnčel nějaký plech pod autem a potom při jízdě, když je se motor podtáčí při určité rychlosti, tak to vydává takové drnčivé zvuky, to se špatně popisuje, ale určitě to musí být setrvák, protože skoro každý ten setrvák kolem 100 tisíc km vyměňuje... To prostě byla chyba, že začli dělat ten dvouhmotový setrvák, teďka už se zase vrátili k jednohmotovému ...
toto je popis nekoho jineho a zni dost podobne... akorat nevim co je setrvak a vubec:-)

12.7.10, 12:41

Příspěvek 
no, zeby sa na diesel feldu davala dvojhmota to neviem neviem, zozen si pomocnika neh ti slapne na plyn a bajde "drncive otacky" a ty zatial hladaj pomocou sluchu a zraku kde to drnci.

12.7.10, 13:41
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
na příčinu drnčení jsem stále nepřišel. Když to není v pohybu tak to nedrnčí:-D

12.10.10, 11:54

Příspěvek 
muzou ti drncet uklepane tlumici vlozky ve vyfuku, ale mi drncel vyfuk o napravu... jestli ti to pomuze, zkus se podivat

12.10.10, 12:11

Příspěvek 
na prichytenie výfucku sú také veľké segerky čo držia gumový záves, drnčí tá povolená segerka...

13.10.10, 07:37

Příspěvek 
Stalo se mi po výměně výfuku jak píše xXxTRA. Uvolněná přepážka ve výfuku středního dílu, uznali to jako reklamaci. A bylo to opravdu jen v úzkém rozmezí otáček.

13.10.10, 08:13

Příspěvek 
podívej se zespod zda ti někde na spodním plechu nechybí samořeznej šroubek, většinou chybí na pravým bočním plechu zespod, ten spojuje boční a přední plech dohromady a potom nejsem si jistej ale na spoji výfukového litinového potrubí a svodů se používaly u VW nafťáků v golfech takový obrovský železný Céčka který tvořili pružný spony, nejsem si jistej zda to nebylo použito i na felicii, pokud je volná tak nadělá taky spoustu kraválu

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

13.10.10, 17:41

Příspěvek 
Dík za radu, kousím se tam vměstnat a pak i vylézt:-)

14.10.10, 12:42
Mistr mechanik

Příspěvek 
mně to drnčelo taky, myslel jsem si že je to v katu, ale byla to trubka před katem tam ve vnitř zdvojená trubka která ulítla, vyřezal jsem dírku a trubku přivařil, to drnčení jsem našel tak že jsem mlátil deskou po katu miloš

18.10.10, 10:07
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 12 ]