Autor |
Zpráva |
Dawid130
|
A jak ta evidenčka musí být stará???
|
13.4.07, 09:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dave_Pv
|
To nevím, to bych kecal...
_________________ ALFA ROMEO 146 1,9 TD - parádička
AUDI COUPÉ QUATTRO 2,3 20V = pořádná strojovna ( 125 kw )
ŠKODA 120LS, rv 81 - po STK = Už není-totálka , ale né mou vinou
|
13.4.07, 09:17 |
|
|
Dawid130
|
Tam to bude asi tak do měsíce co??? No já mám jednu z přepisu auta asi 3 měsíce starou.....zkusím a uvídíme...
|
13.4.07, 09:28 |
|
|
Martin
|
Jestli dáváš do Š120 motor 130, tak ti je výmaz k ničemu, protože ti nesedí typ motoru.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
13.4.07, 09:40 |
|
|
Dawid130
|
To je fakt.......takže tam přerazím číslo a bude...
|
13.4.07, 09:56 |
|
|
Kristensen
|
Pokud máš starší doklad o evidenčce a už jsi ho použil při přepisu, tak ten už nelze použít, jinak evideční protokol pokud nebyl použitej má platnost do prvního použití, takže klidně i půl roku starej. A jinak když chceš výmaz čísla motoru tak tam můžeš mít klidně motor s jiným VÝROBNÍM číslem, nemusí být původní, jen musí souhlasit TYPOVÉ označení motoru.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
13.4.07, 12:33 |
|
|
Dawid130
|
Potřebuji rychlou radu.....když jsem sundal motor tak z převodky je taková hřídelka že.....no a já nevim když s ní pootočím jde úplně lehce i při kvaltu. Nestalo se tam něco??? Včera jsem to zjistil....
|
14.4.07, 07:55 |
|
|
Drak
|
Asi se tam něco stalo, při kvaltu musí stát.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
14.4.07, 08:03 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
A drzi tam pevne? Nejde vytahnout? A kdyz to mas zvednuty a tocis s ni, tocej se i kola? Zkus tam hodit jinej qalt.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
14.4.07, 09:54 |
|
|
wordy
|
Naco prepísať číslo?V celej EU nekontrolujú číclo motora.Bere sa to ako náhradný diel.
|
14.4.07, 10:19 |
|
|
Dawid130
|
Při všech kvaltech je to stejné.....jde to vytahnout.....vyjelo mi to s motorem....
|
14.4.07, 10:38 |
|
|
Šemik
|
Ha, ty si s motorem vytáhnul i mrkev, jo Mrkev v převodovce drží takovými dvěma podivnými segrovkami, myslím že tam jsou dát i od zhora po sundání válečku spojky. Zřejmě ty vypadly a budou ležet někde na dně převodovky...
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
14.4.07, 10:44 |
|
|
Dawid130
|
Aha takže jak je tam mám dát zpátky????? Co mám kde sundat???? To je poslední co je potřeba udělat.....
Pište pište ať na to při takovém krásném počasí můžu vleťět....dneska večer už chci jezdit...
|
14.4.07, 10:49 |
|
|
Šemik
|
Píšu, píšu
Ta mrkev na konci který se strká do převodovky má mnoho drážek. V převodovce je protikus, tak ji tam strč aby tam hezky sedla. Pak sundej pracovní váleček spojky a podívej se, jestli neuvidíš ty dvě drátěné pojistky co zapadají do těch dvou drázek v mrkvi a jestli se tam vůbec dají vrátit z tohoto místa (já si MYSLÍM že to jde dlouhými tenkými kleštěmi, ale jist si nejsem oops: ) No a pokud to půjde tak je tam dát a hurá jedem. Pokud nebudou někde nahoře k nalezení (ty drátěný pojistky) tak bych to udělal tak, že bych vypustil olej z převodovky, buď vytečou s ním nebo budou na magnetu nebo když ani to, tak něčím vhodným zaštourať po dnu převodovky jestli by se nevytáhly (třeba nějakým magnetem) a když ani to, tak to je na rozebrání převodovky, páč můžou bejt klidně mezi zuby stáleho převodu a myslím, že si dokážeš představit co by to tam vyvedlo..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
14.4.07, 10:56 |
|
|
Dawid130
|
Diky moc za radu....zkusim to.....no ono to vyjelo lehce, takže si myslim že tam ani nebyly...občas se ozvalo nějaké lupnutí....Ale neřešil jsem to....No doufám že tu převodku nebudu rozebírat
|
14.4.07, 10:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|